Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quality Hotel Rouge et Noir 4-sterren

Via Cosimo De' Giorgi 8, Tiburtino, 00158 Rome, Italië

#879 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3063 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    5,7

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    3,8
    Voor de 4 sterren die voor het hotel staan is het geen 4 sterren waard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Afgelegen - echt GEEN 4 sterren waard - laks personeel - ongedierte (muggen, en mieren in BED. En dat op de 4e verdieping. Toen we het aangaven hebben we er niks meer over gehoord behalve dat ze 'gingen kijken') - haardroger was kapot, elke dag gaf ik het aan, ze hebben er niks aan gedaan, behalve het op de derde klaagdag vast getaped.

    - Lekkere gerechten in het restaurant - Uitzicht dakterras - Proberen wel oplossingen te zoeken, maar duurt enorm lang.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    3,8
    Vergaande glorie maar ondanks dat goed geslapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wijk waar het hotel zich bevind vonden wij niet een hele fijne wijk om te verblijven, erg vies en allemaal erg vergaande glorie, erg gedateerd werd allemaal Het ontbijt was gewoon smerig, weinig keus en de eetzaal stonk erg muffig. We wisten dat de afstand van het centrum wat groter was het was prima te bereiken met de metro alleen eerst wel 2km lopen naar de metro of de auto bij de metro neerzetten (gratis) Opzich geen probleem om te lopen alleen savonds vonden wij het niet heel veilig aanvoelen Er is een shuttle service van het hotel maar die gaan dan net niet op de tijden die uitkomen 😏

    De kamers waren wel Gedateerd maar ze voldeden aan onze wensen. Redelijk ruim Schoon en 3persoons kamer en airco en een zwembad (verwacht er niet teveel van, maar heerlijk om af te koelen na een warme dag rome)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    ontbijt in buffetvorm, broodjes, beleg, croissants, muesli,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    rolluik in onze kamer was stuk

    ontbijt in buffetvorm, broodjes, beleg, croissants, muesli, yoghurt en vers fruit iedere dag gebruik gemaakt van het zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zoveel te beleven in de buurt Zelfs taxi's deden raar als ze ons naar dit hotel moesten brengen En slechte wifi daar mogen ze wel wat aan doen. En lekkere kussens neerleggen op bed vreselijk geslapen daar in dit hotel

    Mooie kamer Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Afstand tot metro ed. Zeer lage frequentie van de shuttleservice naar metrostation. Daarom eigen auto gepakt en deze geparkeerd bij busstation Tiburtina voor € 2,- per dag.

    Prijs/kwaliteit verhouding. Het betreft een relatief goedkoop hotel in Rome waarbij je je niet moet blindstaren op het aantal sterren; Dat is het zeker niet waard. Echter wanneer de kamerprijs laag is moet je hierop je verwachtingen niet al te hoog stellen. Het gebruik van het zwembad was erg aangenaam bij 36+ graden. Kwaliteit van het ontbijt was voor ons, wederom in verhouding tot de kamerprijs, voldoende. Zoet en Hartig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    3,8
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    • Slechte service. Onze airconditioning deed het niet. 2x naar beneden gelopen, en een keer vanaf de kamer gebeld om het te melden. Alle 3 de keren beloofd dat er iemand naar zou komen kijken en is niet gebeurt. De volgende ochtend werd er gedaan alsof er niets aan de hand was en ze van niets wisten... (Als “goedmaker” geen toeristenbelasting hoeven betalen, maar door de warmte helaas niet goed geslapen) • De kamer was niet mooi afgewerkt. • Geen stoelen om samen op het balkon te zitten.

    Goed bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Prima hotel met heerlijk zwembad op goede locatie.!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje is dat je in de kelder ontbijt en dineert. Niet zo gezellig zonder buitenlicht.

    De jonge man (uit Kenia) die het zwembad in de gaten hield was super, gratis badhanddoeken bij het zwembad en het ontbijt was meer dan prima. We kregen ontbijtboxjes mee, omdat we vroeg Rome ingingen. Verder kon je met de auto naar het station Tirbutina (gratis parkeren) en van daaruit zat je in 25 minuten midden in Rome.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,5
    Mijn vakantie 2018
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussen waren keihard en plat Tv deed het niet Slechte wifi Wc trok niet door na 4x wc gebruiken konden we pas doortrekken echt vies.

    Mooie zwembad en lekkere lekkernijen Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    3,3
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer karig. De ruimte op de kamer (4p) was niet geschikt. Geen opbergmogelijkheden. Verouderd kamer interieur. Duidelijke schade merkbaar.

    Airco. Shuttle naar metrostation tiburtina ( frequentie mocht wel hoger)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Wij kiezen bewust voor dit hotel omwille van de ligging uit het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel dingen kunnen beter, luxueuzer, enz, maar dan zal de prijs navenant zijn.

    Dit is geen super hotel, maar prijs kwaliteit meer dan ok. Ontbijt correct naar Italiaanse normen. Kamers ruim, proper en voorzien van terras. Zwembad heerlijk. Veel leuke horeca in de buurt, weg van de toeristische drukte. Wij kwamen met de auto dus parking is meegenomen, met het openbaar vervoer geraak je relatief vlot in het centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,3
    mooi hotel met zeer compleet ontbijt wat ver buiten het centrum ligt, met als het in gebruik is een
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was leeg. Het was 28 graden en na een slenteren door Rome hadden we ons verheugd op het zwembad

    Het ontbijt was fantastisch. Alleen de koffie was erg vies

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    4,2
    niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt was ranzig, veel herrie ook midden in de nacht van kinderen en gebonk, leek volksverhuizing. badkamer sterk verouderd, verwarmingssysteem/airco heel oud en stinkt

    24 uur check in, aardig personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,9
    Rome is echt de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De Badkamer want : de toilet spoelde heel slecht door (Biedinnings paneel was stuk) de kranen waren stuk of zaten los. de handdoeken waren vies terwijl ze waren uit gewassen dus de hygiëne viel ons tegen.

    ontbijt was uitstekend en werd heel vaak aan gevuld en ze hadden een gratis shuttlebus heen en terug naar metro station. wij hadden een Romapass voor 38€ zit 2 x een bezichtiging in en 72 uur gratis vervoer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    4,6
    Jammer dat we hier 3 nachten hadden geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer gehorige hotelkamers. Veel lawaaierige groepen in de gangen en kamers. Schimmel op plafond. Laminaatvloer in de kamer gedeeltelijk kapot en beschimmeld nabij de ingang naar de badkamer. Balkon zonder zitje(stoelen). Zwembad al gesloten. Alles oud en versleten. Hotel moet nodig gerenoveerd worden en is zeker geen vier sterren waard. Voor ons niet meer dat twee sterren. Dit hotel nooit meer voor ons.

    Het ontbijt was erg goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,3
    perfect personeel, heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    perfect personeel, heel vriendelijk. Ze houden van hun klanten en hun job.meneer bij de receptie heel snel en professinel alle problemen opgelost.We zijn echt dankbaar en tevreden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    4,6
    Prima zwembad en een goede locatie als je met de auto bent,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Personeel was niet vriendelijk, wifi was alleen in de lobby en niet in de kamers zoals wel vermeld staat, ontbijtzaal stonk.

    Prima zwembad en een goede locatie als je met de auto bent, anders lastig te bereiken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,8
    Met auto binnen 3 minuten bij metro waar je gratis kon...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud hotel en alles erg eenvoudig. Weet niet waar het hotel de 4 sterren aan verdient maar wij zagen het er niet aan af. Was goed om paar dagen te verblijven als je Rome wilt verkennen, maar is echt niets bijzonders. Ook van buiten erg oud.

    Met auto binnen 3 minuten bij metro waar je gratis kon parkeren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Prima hotel als je met auto in Italië bent en nog Rome wilt bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in het hotel. En je bent toch wel even onderweg om van hotel naar centrum Rome te gaan. (Eerst met bus naar metro station)

    Prima hotel voor de prijs. Ruime kamer incl ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,5
    Ontbijt had genoeg variatie en was netjes, zwembad heeft...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Ontbijt had genoeg variatie en was netjes, zwembad heeft sinds 11 augustus 2017 nieuwe parasols die de oude vervangen, zwembad is netjes met gratis handdoeken (na afhalen ticket receptie)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    2,5
    Waardeloos hortel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat schimmel in de kamer, airco & mini koelkast waren kapot. Bij het besluiten dat we naar een andere locatie gingen, hebben we ook nog gedoe gehad met dat we het geld contant moesten ophalen & bleek dat er een hele lade was met dezelfde soort enveloppen

    Niks, we zijn de eerste dag gelijk weer weg gegaan

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    2,5
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel tegen echt een schande niks werkte douche water liep niet wc kon je niet doortrekken personeel mogen gerust een curcus vriendelijkheid volgen.

    Niks

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Goed hotel, maar te ver weg van centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We werden wakker gehouden door een grote groep scholieren (tot 04.00 uur in de nacht) Kluisjes deden het niet, moest een monteur bij komen. De afstand naar het centrum was groot, de bus op loopafstand, maar steile helling op en af... de shuttle bus vanaf hotel mag wat vaker per dag gaan....

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    3,8
    teleurstellend hotel zijn meer gewoon via booking .com
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    eten -veroudert hotel-veel te ver voor alles-niets in de buurt van restaurants en winkels-niet geschikt voor toeristen die rome komen bezoeken

    het zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,2
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het restaurant was erg ongezellig

    Kamer was perfect evenals het ontbijt. Restaurant was erg ongezellig. Leuk zwembad. Het hotel is op de navigatie wel lastig te vinden. Personeel is echt super.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,9
    Goed ontbijt, mooie prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Koelkast op kamer werkte niet. Wij hadden een motor scooter gehuurd. Anders is de afstand naar het centrum wel groot.

    Ontbijt was erg goed. Zwembad is heerlijk. Permanent hulpvaardige badmeester aanwezig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    2,9
    NIET AAN TE BEVELEN
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles, gelegen in vuile achterbuurt, niks op loopafstand. Slecht verlichte buurt. Personeel krijgt totaal geen sturing. Bijna geen engels sprekend, ongeinteresseerde houding. Badkamer versleten, niet schoon en gedateerd. Lobby ok. Eetzaal vreselijk, geen daglicht

    Zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    4,6
    verblijf in Rouge et Noir
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dit hotel wordt verkocht als een 4 sterren hotel. Misschien is dat het ooit geweest, maar dat kan nu niet meer als zodanig verkocht worden. Het is zwaar verouderd, de kamers zijn sober, de bedden van slechte kwaliteit en het ontbijt is zeer mager. Het ligt best ver van het het centrum af en de omgeving is smerig. Het zwembad zit geen water in, al kan dat ook de tijd van het jaar zijn (mei). Al met al is dit hotel nog geen 2 sterren waard.

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,3
    Perfect. Boven verwachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit prijsverhouding super!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    5,0
    Ontbijt viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    5,8
    Zwembad is groot en ontbijtbuffeg heeft veel keus
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg massaal

    Zwembad is groot en ontbijtbuffeg heeft veel keus

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,3
    Prijs kwaliteit is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet echt netjes afgewerkt.

    Het ontbijt was echt goed. En het personeel aardig. Ook een prima zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,7
    Mooie zwembad met nuttige lekkernijen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc deed het niet. We konden naar 4x toiletbezoek pas 1x doortrekken. Slechte wifi en de tv deed het niet.

    Mooie zwembad met nuttige lekkernijen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    3,8
    Onderkomen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    4,2
    Tegenvalle4!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, voel mij bekocht.

    Niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    Zwembad nog gesloten dit stond nergens vermeld op booking.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad nog gesloten dit stond nergens vermeld op booking.com. alleen seizoensgebonden win dachten dat dit wel het seizoen zou zijn...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Rome is top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi zeer slecht

    Lekker rustig gelegen. Pendelbus was perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,3
    Toch een 7 😊
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niks

    Hotel was goed alleen een kleine nadeel was niet in het centrum maar ja ge kunt ook niet alles hebben 😁

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    3,3
    Hotel is slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    veilig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn geen algemene koffie automaten

    Supermarkt in de buurt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,0
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc was kapot, en het is zeker geen vier sterren waard

    Het ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,7
    Prima verblijf voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Diner was echt slecht

    airco kamer en balkon en ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    acceptabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    kamers ouderwets, bed was matig, ontbijt beperkt en altijd hetzelfde

    keuken was goed, zwembad was goed, personeel was vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Voor dit geld prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers goed je slaapt er alleen dus prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    prima voor een bezoekje aan Rome
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    zwembad was duur.

    prima ontbijt, zicht op Rome

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Alles was prima maar vind de foto's niet helemaal overeen komen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer

    Het ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Schoon hotel met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt is wat ongezellig

    Ontbijt en schone kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    Great staff! Nice pricess!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig pendel vervoer tussen hotel en metro.

    De kosten!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    3,8
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad dicht, pendel gaat op aantal tijden die onvoldoende zijn, bedden heel erg versleten, douche

    Ontbijt was prima verzorgd

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand naar het centrum. Maar dat maakt de pendelbus weer goed. Gaat s morgens 3 maal naar metrostation Pietralata. En s avonds 3 keer weer terug. Vanaf 21.00 uur kun je met de locale bus. Nummer 211 vanaf metro Pietralata ook naar het hotel halte beneden aan de weg naar het hotel. Is wel een stukje omhoog lopen naar het hotel.

    Vriendelijk personeel. Engelssprekend. Kamers. Hygiëne. Mooi uitzicht en groot balkon op de 6de etage.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    5,4
    Ontbijt was uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie was ver verwijderd van de metro (20min. lopen). Wel shuttleservice van het hotel maar slechts tot 9.30u in de ochtend. In het hotel worden veel Italiaanse politieagenten gehuisvest die hun Romeinse collega's komen versterken. Je hebt er geen last van maar geeft bij aankomst een bepaalde sfeer als de hele lobby vol met agenten in uniformen staat en tien politieauto's voor de deur. Verder was er geen zwembad te zien. Daar had ik het hotel op gekozen. Staat pontificaal op de site van booking.com. Moet bovendien per keer nog €3 pp voor worden betaald! Staat overigens in kleine letters wel op de site.

    Ontbijt was uitgebreid. Koffie uit de automaat was niet lekker maar je kon de obers ook vragen om koffie. Die was prima. Verder werden de handdoeken elke dag gewisseld en de bedden keurig opgemaakt.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Prijs is prima ten opzicht van gebodene en het personeel is...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Beetje vergane glorie, dat heeft zijn charme en het hotel is zeker niet vies. Maar 4 sterren kan niet voor deze prijs en dat klopt dus.

    Prijs is prima ten opzicht van gebodene en het personeel is zeer vriendelijk

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    4,6
    ruime kamer en badkamer, groot terras
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging (enorme berg zwerfvuil), personeel humeurig, tapijt in gang al eeuwen niet gereinigd, tv-ontvangst matig, trage en soms onbestaande wi-fi,niet echt 4 sterren waard.

    ruime kamer en badkamer, groot terras

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    4,2
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt,locatie,chauffeur,hygiene Zwembad erg vies en airconditioning functioneert minimaal, bed is een stuk foam en erg oncomfortabel,waterdruk van de badkamer erg slecht,geen informatie aanwezig op de kamer,pay tv is er niet terwijl het wordt wel aangegeven dat die aanwezig is,WiFi wel beschikbaar maar erg slecht,4 sterren maar ik zou als een ster benoemen,meubels erg oud en vies,

    Personeel

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    4,0
    paar keer gebeten van een soort luis in het sofabed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    paar keer gebeten van een soort luis in het sofabed. geen computer in de lobby. bar is maar een paar uur open . het ontbijt is ronduit slecht,ontbijtkoeken zijn niet vers en allemaal ingestreken met een suikeroplossing om dit te verdoezelen,pistolets zijn zoals rubber,roereieren gemaakt met poeder en water. ik wist zelfs niet dat dit bestond. alles koud geen worstjes of spek . mijn vrouw heeft zich beperkt tot het eten van cereals en beschuiten met confituur. We hebben na 5 dagen dan elders weest ontbijten .

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    2,5
    Rome is een heel mooie stad, lekker eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel is vuil(insecten in bed/muren/vloer), ontbijt slecht (haren op kaas, uitgedroogd brood/koffiekoeken), onvriendelijke mensen aan balie, zwembad vuil, internet op aangeduide uren, shuttleservicebus te klein(8plaatsen) daardoor ontstond er conflicten om de zitplaatsen ! Het ergste is dat de gereserveerde kamer (3volw) via booking.com niet beschikbaar was wegens fout van het hotelmanagement en het heel veel moeite gekost heeft om toch nog een gepaste kamer te verkrijgen ! Hotel 1*waard ! Foto's op website bedrog !

    Rome is een heel mooie stad, lekker eten

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    5,4
    bed was goed en ontbijt was lekker en veel keuze
    • Vakantiereis
    • Stel

    * bijzonder lastig te bereiken met openbaar vervoer * schoonmaak van de kamer gebeurde op zeer wisselende tijden stof en troepjes lagen bij aankomst op de vloer en zijn daar tijdens ons verblijf van gedurende een week ook gewoon blijven liggen *gratis wifi?: je moet bij de receptie een bonnetje halen waarmee je dan 5 uur gratis wifi verbinding hebt...... alleen was die verbinding er vaker niet dan wel

    bed was goed en ontbijt was lekker en veel keuze

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    6,3
    Kamer netjes en goed bereikbaar prijs/ kwaliteit voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De service met t zwembad en communicatie onderling.gedoe om handdoeken.4 sterren is een ster teveel voor dit hotel.

    Kamer netjes en goed bereikbaar prijs/ kwaliteit voor geboden kamer goed. Uitgebreid ontbijt.aardige bediening.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,1
    Het ontbijt was erg goed, vooral voor Italiaanse begrippen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie viel tegen, omdat het hotel meer afgelegen ligt dan we hadden verwacht. Ook de beloofde pendelbus was niet zo ideaal als gehoopt: de bus reed alleen heel vroeg in de ochtend en vroeg in de avond. Wij hebben dus geen gebruik kunnen maken van de pendelbus.

    Het ontbijt was erg goed, vooral voor Italiaanse begrippen. Er was veel vers fruit, yoghurt, brood en veel beleg: erg goed! Ook het personeel was erg aardig en er was een zwembad dat voor €3,- per dag gebruikt mocht worden. Voor die prijs was je dan ook verzekerd van een ligbedje.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,1
    Het slaapcimfort is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De klantenservice kan vriendelijker en klantgericht. Pendelbus gaat zeer beperkt, lijnbus info is niet aanwezig. WIFI signaal is slecht en per device, gedurende beperkte tijdsperiode. Gratis voor twee apparaten.

    Het slaapcimfort is goed. Voor twee oudere kinderen waren de bedden eigenlijk te klein, niet stevig genoeg.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    Mijn vriendin en ik hebben dit geboekt omdat het zo goedkoop...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Soms is het lastig dat het centrum en het hotel een half uur rijden is. Dit weet je van te voren, maar het valt met de hitte (40 graden) soms tegen maar dit is geen klacht tegen het hotel, of de stad! Het lopen zou ik niet aanraden, maar er is wel een (pendel)bus die netjes rijdt.

    Mijn vriendin en ik hebben dit geboekt omdat het zo goedkoop was. Na alle recensies gelezen te hebben was onze verwachting laag... Maar wat viel het reuze mee!! - Het hotel is heel netjes en schoon - Kamers zijn schoon en worden elke dag schoongemaakt, en je krijgt elke dag grote en kleine nieuwe handdoeken - Rekje met shampoo/ zeep en dergelijke is aanwezig en wordt elke dag bijgevuld - Ruime kamers, airco werkt, kluisje aanwezig, stoel, bureau, alles wat er beloofd was - Personeel is vriendelijk en behulpzaam -Het ontbijt is uitstekend. Sommige mensen in recensies zeuren echt. Als je waldkorn brood gewend ben, en je krijgt het niet is dat geen reden om te zeuren. Je krijgt: ei, bacon, broodjes ham/kaas, yoghurt normaal en aardbei, 4 soorten muesli/ cruesli/ choco/ cornflakes, verschillende soorten broodjes en croissantjes, heel veel fruit, sap automaat, koffie/ thee/ chocomelk/ en alle andere soorten koffie automaat, verse melk.... Echt mensen... Het ontbijt is erg goed, of je moet gewoon iets te zeuren willen hebben - Het pendel busje rijdt elke dag keurig op tijd, en de chauffeur is heel vriendelijk - Goede pizzeria's om de hoek bij het hotel - Busverbinding op 2 minuten afstand lopen van het hotel -Het zwembad kost 3 euro voor een hele dag, inclusief schone, grote handdoeken. Echt ideaal!!

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    4,2
    Niks eigenlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer klein stonken. Wel een nieuwe kamer gekregen maar personeel kijkt liever op zijn telefoon dan behulpzaam te zijn. Vloer was vies ontbijt viel tegen. Echter heb ik begrepen dat Italië geen ontbijt cultuur heeft.

    Niks eigenlijk!!

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    6,3
    Leuk zwembad ,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers zijn redelijk verouderd , En er zijn wat gebreken . Ontbijt is niet super eigenlijk . Maar prijs/kwaliteit was het niet zo slecht .

    Leuk zwembad , Goed ontvangst .

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,1
    Hygiënisch en de kamer werd dagelijks verschoond.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas was de pendelbus telkens niet beschikbaar waardoor we iedere x een end hebben moeten lopen en op de bus moesten wachten die niet zo vaak kwam. Ook het bed was minder, 2 matrassen met een kortere afmeting dan het bedframe.

    Hygiënisch en de kamer werd dagelijks verschoond.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,8
    vervoer vanaf en naar het metrostation was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De locatie, ver van het centrum. Zwembad niet inclusief,

    vervoer vanaf en naar het metrostation was prima. een heerlijke pizzaria in de buurt van het restaurant, het ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    3,8
    Eigenlijk niets!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er zou een shuttlebus tussen hotel en metrostation moeten rijden, deze was tijdens onze vakantie niet aanwezig. Op zich is dat niet erg, als de bus er niet 3 kwartier erover deed om aan te komen bij de bushalte! Dus we verloren dagelijks 2 uur aan reizen om bij het centrum te komen. Als we dit hadden geweten, hadden we centraal geboekt! Daarnaast viel de accomodatie vies tegen, absoluut geen 4 sterren ontbijt of kamers! Kamers oud, klein en zaten onder de beesten waaronder mieren en vliegachtige beesten in onze lakens en badkamer! 2 x om een kamer gevraagd, wel gekregen gelukkig, maar hierdoor wel zeer slecht geslapen. Hotel is ook in een bosrijk gebied, zeer slecht belicht, savonds dus pikkedonker van bushalte naar hotel (dat is niet ver, maar niet prettig voor 4 dames snachts te reizen). Bushalte bij de metro overdag niet gevaarlijk, savonds leek het een horroromgeving, donker, afgelegen, vieze vuilnisbakken tegenover en rare gasten die er lopen. En dan te bedenken dat je hier minimaal half uur a 3 kwartier op de bus moet wachten! Bij de ingang van hotel, zeer donker, stijle heuvel en hond bij de ingang die op gasten aggresief aan het blaffen was! Daar schrik je wel van in zo'n omgeving!! Ontbijt zeer matig, paar croissants, 2 broodjes, kaas plakjes. Ontbijtcereal aanwezig, maar het melk was telkens op! Dus al met al totaal geen geluk gehad met dit hotel!

    Eigenlijk niets!

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    9,2
    Wij hadden een disable room gevraagd maar die bleek niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat ze ons niet hadden laten weten dat er geen disable room vrij was, maar ze hebben het meer dan goed gemaakt.

    Wij hadden een disable room gevraagd maar die bleek niet aanwezig te zijn. Toen hebben ze er werkelijk alles aangedaan om een ander hotel voor ons te vinden.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    6,3
    De kamer is op zich prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt (simpel, niet vers en niet gevarieerd) Wifi bereik is slecht Afstand van het hotel t.o.v. het metrostation en centrum Geen stoelen op het balkon

    De kamer is op zich prima. Het bed slaapt heerlijk. De badkamer is schoon en fris. Respect voor de schoonmaaksters, elke dag kregen we schone handdoeken en werd ons kamer opgeruimd en schoongemaakt.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    schone kamers, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, als je rekening houdt met het feit dat dit hotel in een buitenwijk van Rome ligt, je of loopt naar de metro (20 min) of met de gratis shuttle ( 5 min).

    schone kamers, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,1
    Ontvangst en kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het viel ons tegen dat er geen automaat stond om drinken of koffie/thee uit te halen. Het restaurant in het hotel is slecht. het eten (buffet) was koud en voor het grootste gedeelte op toen wij om 8:30 aanschoven terwijl het tot 22:00 open was. Vreemde wazige bediening.

    Ontvangst en kamer

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Ontbijt was lekker
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lokatie, want voor 12u nacht moest je terug gaan want is ver van centrum. En zwembad was kapot dus kon niet zwemmen.

    Ontbijt was lekker

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,7
    prima bedden, nette kamer, goed schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt, heel veel zoetigheid qua broodjes.

    prima bedden, nette kamer, goed schoon.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,7
    Kamer was goed en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eetzaal niet top. En algemene indruk is zeker geen 4 sterren meer.

    Kamer was goed en netjes.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    7,5
    Ruime kamers, matig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt maar voor de prijs redelijk!

    Ruime kamers, matig ontbijt..

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    3,8
    Het inchecken
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ligging op een berg, ontbijt slecht, kamer niet schoon en gedateerd, douche heeft opknapbeurt nodig

    Het inchecken

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    2,9
    Niet veel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer douchen eten...op de de foto lijkt alles veel mooier maar in het echt vieze bende.

    Niet veel!

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Quality Hotel Rouge et Noir

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: