Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel San Filis 3-sterren

Via Marconi 5, 25010 San Felice del Benaco, Italië

#9 van de 10 hotels in San Felice del Benaco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 104 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Heerlijk en prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon. Voor mij en m’n dochter iets te luxe. Maar voor bv stelletjes erg romantisch.

    Sfeervol hotel ! Luxe en heel gezellige patio om wat te eten of wat te drinken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Is goed te vertoeven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt was was minimaal. In de avond bereiden zij een heerlijke maaltijd, dan verwacht men ook een goed ontbijt.

    De locatie knus met mooie fleurige tuin. Het zwembad voor de verkoeling. Het meer wat vlakbij lag is mooi met aangelegde steigertjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,0
    95 euro voor 1 nacht vond ik echt belachelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer rook erg muf. De straal van de douche kon ik niet eens mijn haren mee wassen en het ontbijt was heel simpel.

    De buitenkant van het hotel was mooi en pittoresk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    Aangenaam en gezellig doch relatief eenvoudig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten

    Onze kamer was erg klein, tv'tje stelt niets voor. Wij zagen later (te laat) dat andere kamers aanzienlijk ruimer en comfortabeler waren, voor dezelfde prijs! Zoiets moet o.i. tevoren vermeld worden.

    Authentiek gebouw en ligging. Goede keuken en vriendelijke bediening, gezellig om te verblijven.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    genoten van een heerlijke vakantie, met een geweldig binnentuin waar je heerlijk dineren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht vindbaar, vooral als je er de eerste keer komt

    Het eten in het hotel was heerlijk en ontbijt was voor Italiaanse begrippen heel goed. En de airco was super vooral bij de hoge temperaturen die wij hadden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,8
    De airco.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco. Van 100 jaar geleden. Dus eigenlijk geen airco.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen lift ik kan slecht lopen en ik heb COPD

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,3
    Omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets wat verouderde kamers.

    Omgeving. Sfeer

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,9
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gastvrijheid

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: