Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over San Lio Tourist House

Salizada S. Lio 5607 (chek-in at Castello 6041, Campo S. Marina), Castello, 30122 Venetië, Italië

#248 van de 316 B&B's en herbergen in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 706 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,1
    Prima kamer voor een stedentrip van een aantal dagen in Venetië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer (economy) was wat klein en gedateerd, maar er wordt druk verbouwd sinds de huidige eigenaren het San Lio Tourist House hebben overgenomen. Hiervan hadden wij geen last. Doucheruimte was erg nauw.

    Uitstekende locatie. Het appartement ligt op 150 meter van de Rialtobrug en niet ver van het San Marco Plein. Met de Farini-koffiezaak op de hoek voor het ontbijt is dit een prima keuze als je niet al te luxe midden in de stad Venetië wilt verblijven.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift.

    Zeer goed gelegen dichtbij San Marco. Sympathiekere receptionist dan Umberto vind je niet!! 😀 Zeer goede airco in de kamer en goede isolatie, geen straatgeluid zodat je perfecte nachtrust gegarandeerd was (in kamer 101 toch) en zeer goede bedden!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    10
    Ontbijt was zeer uitgebreid maar werd wel slecht bijgevuld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Broodjes en croissants waren oud en/of veel te hard gebakken of opgepiept. Jammer want er was veel keuze aan beleg. 's Nachts wel rumoerig op straat en 's morgens ook al vroeg drukte op straat met marktkraampjes voor de deur. Ramen enkel glas en luiken hielden het geluid ook niet goed tegen.

    Ontbijt was zeer uitgebreid maar werd wel slecht bijgevuld. Uitstekende locatie. Vlak bij de Rialtobrug en op korte loopafstand van het San Marco plein.Mooie kamer en keurig elke dag schoon gemaakt en schone handdoeken. Personeel zeer vriendelijk. Koffers mochten op de vertrek dag ook daar gestald worden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,1
    Goed budget-verblijf in centrum Venetië
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De check-in zit op een andere locatie, in San Lio zit geen personeel. Dit maakt de locatie iets onveiliger, omdat de tussendeuren vaak ('s nachts) open stonden. Zonder beveiliging voelde het toch alsof iedereen zomaar kon binnenkomen. Gelukkig is Venetië een veilige stad - weinig criminaliteit. De douche lekte een beetje, een bedlampje werkte niet en er zaten wat spinnenraggen bij het plafond, maar niks om je verder zorgen over te maken.

    De kamer was ruim genoeg en netjes. De locatie is perfect, tien minuten lopen van het San Marco plein en vijf minuten van de Rialto brug. Er zit een goede bakker op de hoek van de straat.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    3,8
    De kamer kwam absoluut niet overeen met de foto wanneer je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer kwam absoluut niet overeen met de foto wanneer je boekt. De kamer is veel primitiever en kleiner! Je kan er amper in bewegen. We moesten de sleutel ook op een andere locatie afhalen. We voelden ons redelijk bedrogen. Het personeel was zeer onvriendelijk en de persoon die ons 'hielp' was zich al aan het indekken voor mogelijks commentaar.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    3,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer veel te klein. Je kon niet eens 2 koffers op de kamer krijgen. 1 moest op de badkamer staan. De douche was zo klein daar kon je maar net inkomen.. Het viel ons voor wat je er nog voor betaalde vies tegen. Je moet ook nog eens ergens anders inchecken wat na lang zoeken eindelijk was gevonden. Het bed lag prima maar het was meer een twijfelaar dus je ligt lekker knus tegen elkaar aan. Geen aanrader.

    De ligging

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,5
    Locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer had een beetje een riool lucht maar niet heel hinderlijk

    Locatie is super. Weinig tot geen geluidsoverlast van buiten, goede schoonmaak service, prima receptie, fijne douche en prima bed.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,8
    Prima centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prima centrale ligging. Schoon en netjes Zeer vriendelijke medewerker, met goede tips om uit eten te gaan!

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    8,3
    Locatie was uitstekend, halverwege Rialto brug en San Marco...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie was uitstekend, halverwege Rialto brug en San Marco plein én toch geen lawaai-overlast in druk Venetië

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van San Lio Tourist House

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: