Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel San Remo 3-sterren

Via Massimo D'azeglio 36, Stazione Termini, 00184 Rome, Italië

#737 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 420 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,8
    De locatie en de sfeer van het hotel ( oud stadshotel)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco werkte niet, toch best vervelend. Volgens de man van de receptie heel normaal dat een airco niet onder de 24 graden kan.

    De locatie en de sfeer van het hotel ( oud stadshotel)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    Ontbijt was goed en de ligging perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De laatste avond hadden we geen warm water in de douche. Nadat ik dit aan de receptie ben gaan vertellen, ging er normaal iemand komen om het na te kijken. We hebben niemand gezien.

    Het ontbijt was lekker en de ligging van het hotel was perfect. Alles was bereikbaar qua wandelafstand.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    8,3
    Klantvriendelijk personeel, prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kan niks bedenken

    In de 1e kamer was het raam defect, maar direct nw en veel betere kamer met dakterras gekregen. ik heb dus alleen maar positieve zaken ervaren bij dit hotel, vriendelijk personeel, prima service, comfortabele kamers.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    8,3
    De locatie was erg goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vond ik het bed wat hard en ons bad was lelijk en afgebladderd. Het douchegordijn hing te dicht in het bad waardoor je bijna geen ruimte had en steeds aan je bleef plakken.

    De locatie was erg goed! Alles lopend kunnen doen. Ook het personeel was vriendelijk en behulpzaam en zeiden altijd gedag.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,9
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde interieur

    Ligging tov station en metro

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    8,3
    Ontbijt was goed en meer dan voldoende om de dag mee te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Douche was klein, en douchekop bleef niet op hoogte staan. Zelf 'gerepareerd' met tandenstoker.

    Ontbijt was goed en meer dan voldoende om de dag mee te beginnen.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel San Remo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: