Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel San Siro Fiera 2-sterren

Via Novara 371, San Siro, 20153 Milaan, Italië

#294 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 347 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    Prima overnachtingsplek , niet al te duur. Voor langer verblijf misschien minder geschikt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je extra moet betalen als je achter het hek wilt parkeren. (8 euro) Anders staat je auto aan een drukke weg. Gezien eerdere ervaringen met inbraak in Milaan vonden we dat geen goed idee.

    Het was niet echt super geweldig, maar gezien de prijs mag je dat ook niet verwachten. Personeel was vriendelijk. We kwamen pas rond 23.45 aan door files onderweg, maar dat was geen probleem. Receptie is 24 uir bezet. Het ontbijt was eenvoudig, buffetvorm, maar verdet oke!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    6,7
    Prima doorreishotel, niet voor langer verblijf in Milaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wj hadden bewust gekozen voor een hotel buiten het centrum ivm bliksembezoek aan stadion San Siro. De stad is wat lastig te bereiken, minimaal 1 overstap.

    Prima betaalbaar hotel als tussentop, zou er bij langer verblijf in Milaan niet voor kiezen want stad is vrij lastig bereikbaar met OV. Leuk lokaal restaurantje naast de deur, prima gegeten voor heel weinig! Ontbijt in hotel stelt weinig voor. Familiekamer ruim en sanitare voorziening uitstekend.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    6,7
    Ontzettend goede ontvangst maar helaas onnodig geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op de begane grond heb je erg last van de geluiden uit de keuken en receptie. Een deurtje er tussen doet wonderen.

    Ontzettend vriendelijke receptie dag en nacht

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,3
    Ideaal om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Net hotel vriendelijk personeel. Kamers netjes en schoon. Ideaal hotel als je een aantal dagen Milaan wilt bezoeken met de bus en metro ben je binnen een half uur voor 1,50 pop in Milaan.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,3
    Ruime en schone familiekamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was nogal rumoerig in het restaurant en dat hoorde je op de kamer goed

    Ruime en schone familiekamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    9,6
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Tevreden ...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best oke

    Ontbijt was goed Kamers ordelijk wel wat verouderde badkamer

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    4,2
    Aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwalitei

    Aardig personeel

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    5,8
    Ligging ten opzichte van san siro stadion
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ligt aan drukke weg / kamers erg basic maar schoon

    Ligging ten opzichte van san siro stadion

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: