Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Santa Caterina 5-sterren

S.S. Amalfitana, 9, 84011 Amalfi, Italië

#2 van de 29 hotels in Amalfi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 193 beoordelingen over dit hotel

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,8

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    9,8

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    Het hotel is top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Het hotel is top! Alles klopt, van de kamers tot een zeer uitgebreide ontbijtbuffet. Wat mij het meest opviel is een easy-going mentaliteit van het personeel- hotel heeft een bepaalde klasse maar je voelt je daardoor niet opgelaten in tegenstelling tot andere vergelijkbare 5* hotels😉 (niets hoeft, niets moet) als je bijvoorbeeld een gerecht wilt delen dan kijkt er niemand van op! En daarbij zeer vriendelijk personeel, absoluut niet onderdanig. Ik voelde me enorm thuis, bedankt Santa Caterina👍

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Fantastisch ! Om nooit te vergeten ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te ver van stadje, veel verkeer om iets te bezoeken

    Na klacht over geur in de kamer, werd een suite aangeboden. Zeer adequate en professionele reactie. Het heeft ons verblijf omgetoverd van ontgoocheling naar unieke beleving !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    10
    Heerlijk gelegen luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Het restaurant is qua menu en kookstijl wat ouderwets

    Voor wie het zich wil permitteren is dit hotel een absolute aanrader gezien serviceniveau en ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,6
    Zeer tevreden, gaan zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar mocht gezelliger zijn

    Prachtige kamer (suite)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    10
    Hotel met grandeur waar je enorm wordt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in een bad, badkamer was klein.

    De persoonlijke verzorging, de uitstraling, de restaurants, het zwembad en de ligbedden.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    9,2
    Zeer behulpzame en galante medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs is erg hoog. Inrichting van de kamers: veel geglazuurde en druk beschilderde tegels, maar dat is puur een kwestie van smaak. Als je niet in het hoofdgebouw een kamer hebt, moet je veel lopen, dat vonden wij geen probleem, maar als je slechter ter been bent is dat niet fijn.

    Zeer behulpzame en galante medewerkers. Geweldig uitzicht. Rustige ligging in toch een drukke omgeving. Goed eten. Ligging zwembad.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: