Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Santa Chiara & Residenza Parisi 4-sterren

Santa Croce 548, Santa Croce, 30135 Venetië, Italië

#169 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 923 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    Mooie verzorgde kamer met prachtige badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Mooie verzorgde kamer met prachtige badkamer.Zeer, vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie is de perfecte uitvalsbasis om Venetie te ontdekken, het openbaar vervoer, bussen, People Mover, taxi's je vind alles in een straal van 100m.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Een schitterend hotel, fantastisch gelegen, vlak aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is niet goedkoop. Maar je krijgt waar voor je geld.

    Een schitterend hotel, fantastisch gelegen, vlak aan de vaporetto, en als je met de auto bent is hun parking ook een echte aanrader! Je ziet soms mensen met bagage de hele stad rondwandelen. Niet zo hier! Sleutel afgeven en de stad gaan bezichtigen. Uitgebreid ontbijt ook.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Goed voor kortverblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel Donkere kamer Matras en hoofdkussen kan beter

    Uitgebreid en lekker ontbijtbuffet , apart bijbetalen Ruime en propere badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    6,7
    Ontbijt was in orde, locatie dicht bij openbaar vervoer...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Logement was op een andere locatie, dus voor ontbijt moest je over en weer naar hotel. Uitzicht uit kamer was deels op een muur en deels op een garage. Allerminst sfeervol.

    Ontbijt was in orde, locatie dicht bij openbaar vervoer (trein en bus). Ruime kamer, degelijke inrichting.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    Super mooi hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super mooi hotel op een goede locatie. parkeerplaats onder hotel is ideaal en super fijne ruime kamers. Vriendelijk personeel. Waterbus komt langs hotel, ideaal om de stad mee te verkennen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    10
    Centraal gelegen gezellig hoetl
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, het was een super goed hotel😍😍😍

    Wij logeerden in het Nijhuis enkele meters verderop, maar dit was totaal geen probleem, het was er tevens lekker rustig! Alle,kamers waren netjes onderhouden en zeer goed bereikbaar voor rolstoelpatienten 👍👍👍

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    9,6
    Ideaal hotel voor een kort bezoek aan Venetie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamer (in bijgebouw), vriendelijke receptie, heerlijk ontbijt in het hoofdgebouw met mooi uitzicht over het water. Fijn dat het hotel direct aan het plein ligt waar de bussen aankomen/vertrekken in Venetie. We hadden maar 1 overnachting geboekt vanwege verdere cruise vakantie. Cruise-haven makkelijk te bereiken vanuit het hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Vriendelijk personeel, kamer is netjes, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, kamer is netjes, goede locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Ontbijt was summier.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Groot Bed of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op het Canal Grande
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen restaurant in het Hotel was.

    Ontbijt was summier.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Fantastisch! Wij komen zeker een keer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk, de kamer geweldig en personeel heel vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    10
    super hotel met perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    super mooie kamer met kingsize bed/relax badkamer met sfeerverlichting/gratis koffie op kamer goed ontbijt met zicht op Grand canale

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    route: meerdere tomtoms/maps nodig om juiste lokatie te bereiken

    lokatie tov stadscentrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    Fantastisch hotel en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 Groot Bed of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op het Canal Grande
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van het hotel en het uitzicht op canal grande

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    8,8
    uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer is aan vernieuwing toe

    vriendelijk onthaal en prachtig uitzicht

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alleen het uitzicht was minder wegens we alleen de supermarkt zagen als we buiten keken door de raam

    de kamer was zeergoed het ontbijt was perfect

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,8
    Na een fietsvakantie van 2,5 week kom ik aan in Venetie. De stad heeft mijn hart gestolen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    de ligging aan het grand canal. Lekker dicht bij het station. vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,5
    Perfect location : Vlakbij station, bereikbaar met taxi,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer in nieuw gebouw met zicht op bus/tram-station : perfect uitgerust maar lawaaierig van 's ochtends vroeg !

    Perfect location : Vlakbij station, bereikbaar met taxi, ligging aan Canal Grande aan stopplaats van "waterbus".

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    9,2
    De ideale uitvalsbasis om Venetië te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enige minpunt in onze kamer was een afvoergeur en te weinig licht in de badkamer.

    De ideale uitvalsbasis om Venetië te bezoeken. Alles op de kamer was aanwezig. Heel degelijke handdoeken en genoeg zeep en douche/shampoo in de badkamer. Heel goede bedden en ideale temperatuur op de kamer. Heel uitgebreid ontbijt met verse fruitsla, vlees en kaas...

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    8,3
    De ligging, dichtbij Piazza Roma, omdat we s'ochtends...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, maar 1 nacht verbleven.

    De ligging, dichtbij Piazza Roma, omdat we s'ochtends vroeg naar de cruiseterminal moesten. Heel ruime kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    5,4
    Goede locatie indien je laat toekomt of als je 's...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Apart gebouw, in een kamer van 4 zonder enig comfort. Wifi werkte slecht. Weinig buitenlicht. Zeer kille grote badkamer (amper verwarming, inloopdouche zonder afscherming of gordijn omdat kamer voorzien is voor personen in een rolstoel). In het centrum van Venetië vind je goedkopere, gezelligere hotels MET meer comfort EN ontbijt inbegrepen. Slechte prijs-kwaliteitverhouding.

    Goede locatie indien je laat toekomt of als je 's morgens vroeg de bus naar Treviso moet nemen.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    5,0
    Locatie is geweldig charmant met mooi uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel krakkemikkige oude faciliteiten en beloofde superior kamer gepresenteerd op jullie site met foto's kreeg ik niet maar een andere veel kleinere kamer Voelde me daar door bedrogen want door de aantrekkelijke foto's was ik juist bereid om meer te betalen.

    Locatie is geweldig charmant met mooi uitzicht op de hoofdstraat Canal Grande en goed bereikbaar als vertrekpunt voor openbaar vervoer en watertaxi's.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    Bij aankomst bleken er werkzaamheden naast het hotel en om...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    "shuttle" naar Murano was one-way als je niks in de (blijkbaar samenwerkende) winkel had gekocht. We moesten maar zien hoe we terug kwamen.

    Bij aankomst bleken er werkzaamheden naast het hotel en om geluidsoverlast te voorkomen werden we omgeboekt naar een ander hotel 4*. Top actie!

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,7
    Goed ontbijt, prachtige lokatie (vooral als je met de trein...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Door de foto's bestaat het idee dat de familiekamer een terras heeft, maar het blijkt een 2-persoonskamer te zijn met daarbij twee bedden geplaatst. Of de kamer met terras ook echt bestaat? Geen idee.

    Goed ontbijt, prachtige lokatie (vooral als je met de trein reist).

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    3,8
    De locatie aan het kanaal en gratis wifi in de lobby.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat we geboekt hadden in het hoofdgebouw, en toen in de dependance "weggestopt" werden. Prijs/kwaliteit is matig.

    De locatie aan het kanaal en gratis wifi in de lobby.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Santa Chiara & Residenza Parisi

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: