Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Savoia & Campana 3-sterren

Via Felice Cavallotti 10, 51016 Montecatini Terme, Italië

#16 van de 97 hotels in Montecatini Terme

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 258 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Prima hotel voor een betaalbaar verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi-verbinding was instabiel.

    Mijn kamer in dit hotel was eenvoudig maar schoon en ruim. De eigenaren zijn zeer vriendelijk. Het ontbijt was redelijk uitgebreid maar, naar Italiaanse smaak, aan de zoete kant. Het hotel ligt centraal in Montecatini-Terme met treinstation, restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    Top locatie midden in Toscane, vanuit Montecatini kun je alles bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Als ik dan toch iets moet noemen; het ontbijt was een beetje ouderwets en de koffie was niet heel lekker.

    Locatie is prima. Er is een gratis parkeerplaats op ongeveer 10 minuten lopen. En er zijn voldoende goede restaurantjes in de buurt. Het personeel is ontzettend vriendelijke en ze doen echt alles om je verblijf in Savoia zo prettig mogelijk te maken!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,3
    Prettig verblijf met buitengewoon vriendelijke eigenaren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk niets. Maar als je toch wat wil benoemen is het dat de airco erg veel moeite had om de kamer koel te krijgen. Het was extreem heet weer tijdens ons verblijf zelfs voor Italiaanse begrippen en de nachten waren ook niet comfortabel. Voor een gratis parkeerplaats moet je 750 meter lopen. De koffers kan je wel voor het hotel laden en lossen. Ik las in een van de reviews dat er geen vers fruit was bij het ontbijt. Dat is dan ook het enige en was voor ons niet zo'n probleem.

    De buitengewoon vriendelijke en behulpzame eigenaren. Zij zorgen ervoor dat je verblijf persoonlijk wordt. Zijn geïnteresseerd in wat je die dag gedaan hebt. Hebben kaarten van steden die je wil bezoeken (in eigendom of te leen) en hebben handige tips om je verblijf leuker te maken. Uitgebreid ontbijtbuffet. Centraal in de stad gelegen waardoor alles wat je in de plaats wil bezoeken op loopafstand is. Maar dat geldt voor de meeste hotels want de hele staat bestond uit hotels.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Fijn hotel met vriendelijk personeel en een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jongeren in een naburige accommodatie waren luidruchtig in de avonduren.

    Vriendelijke en belangstellende eigenaren. Goed onderhouden en comfortabel genoeg hotel. Goed ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    ok voor kort verblijf
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    vriendelijkheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    9,2
    prima hotel in een fraaie authentieke entourage.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    prima hotel in een fraaie authentieke entourage. zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Montecatini Terme is een bijzonder stadje: vergane glorie op zoek naar de nieuwe toerist
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De beide broers waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud hotel met relatief weinig comfort.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,9
    Locatie en zeer vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Groep

    ' s ochtens vroeg en ' s avonds laat heel veel kabaal. We kregen een andere kamer aangeboden zonder het te vragen dus dat was fijn, maar dat kon omdat het hotel die ruimte had.

    Locatie en zeer vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    8,3
    Het gezellige typische Italiaanse sfeertje
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douchekraan, temperatuur slecht te regelen.

    Het gezellige typische Italiaanse sfeertje

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    8,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche

    De ligging

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    8,8
    Heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    S'ochtends vroeg buiten veel lawaai

    Heel vriendelijk personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: