Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Scott House 3-sterren

Via Gioberti 30, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#580 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1603 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Perfect gelegen hotel voor de citytrip en alles lekker en prima ov verbinding op ong. 2 min lopen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een perfect hotel dichtbij het station en ov mogelijkheden. Verwacht niet al te veel luxe maar het is er schoon en alles wat je nodig hebt is er. Simpel maar goed ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,4
    Volgende keer een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles in het hotel was erg krap ( klein ) kleine kamer voor 3 personen en de ontbijtruimte was erg klein je stond de andere gasten constant in de weg als je iets wilde pakken. In de badkamer waren de doucheknop, de waterhendel en het handdoek rekje kapot of lam. Locatie ligt dicht bij het Termini station daar hangt vooral s'avonds aardig wat gespuis rond. Bij het afrekenen werd er 85 euro teveel in rekening gebracht, later wel teruggedraaid.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    5,8
    Goede ligging m.b.t. openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De doucheruimte was slechts geschikt voor zeer slanke personen. Men heeft nog een reparatie moeten uitvoeren in de douchecabine. Wel naar tevredenheid. De ervaring van 2010 was zo goed waardoor er nu ook gekozen is voor Scott House. Toen een ruime kamer en een zeer ruime badkamer.

    Het ontbijt was redelijk maar het ontbreken van de boter op een dag kan volgens ons niet door de beugel. Het personeel in de ontbijtruimte was zeer onvriendelijk. Personeel receptie was zeer correct.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De lift is redelijk krap en was tot tweemaal toe stuk. De naaste omgeving van het hotel is toch nogal louche.

    De kamer was groot genoeg, de badkamer wat aan de kleine kant maar OK. Heel propere en nette kamer. Aangenaam, vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,3
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de kamer en vooral van de badkamer ( je kan er amper in bewegen) Personeel in ontbijtruimte kan vriendelijker, aan de balie oke.

    De ligging. Ontbijt basic maar niet zoet. We hadden gevraagd om een rustige kamer aan de achterzijde en die was zeer stil.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,9
    Prima hotel nabij station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed met kuil in het matras. Verder lag het bed wel lekker. Veel herrie in de straat. Buurt was niet heel aantrekkelijk, maar wel handig op loopafstand van metro en trein.

    Prima ontbijt, niet veel keuze maar prima dus! Met lekkere verse koffie. Elke dag schone handdoeken Netjes hotel, doucheslang was stuk maar na melding gelijk een nieuwe geïnstalleerd gekregen. Aardig personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,1
    De kamer en badkamer waren groot genoeg, airco was aanwezig,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    douchescherm was wat onhandig, maar er was na gebruik van de badkamer een lichte riool lucht aanwezig

    De kamer en badkamer waren groot genoeg, airco was aanwezig, voldoende akst ruimte

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,1
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douchecabine en het tv staat veelste hoog.

    Het uitzicht vanuit de hotelkamer aan de straat zijde. (Geef aan dat u voorkeur heeft voor een open view)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,1
    Super locatie, jammer van het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt trekt op niet veel, plastieke bekertjes heel weinig keuze. Low budget hotel maar je betaald dan ook niet veel. Muren zijn heel dun waardoor je de kamer naast je en boven je heel duidelijk hoort.

    De Locatie is naast het station, wat alle mogelijkheden tot beweging makkelijk maakt, veel taxi's naast het station. Personeel is heel vriendelijk. Ik kom zeker terug naar dit hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    5,4
    Kleine kamer, klein bed en overlast van rokende gasten en medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt op de vierde en vijfde verdieping. Je kunt met de trap, maar er is ook een heel klein gammel liftje. Je moet niet claustrofobisch zijn of angst hebben voor gammele liftjes. Kamer was heel klein. Bedden waren twee eenpersoonsbedden, terwijl voorkeur bij boeking een tweepersoons bed was opgegeven. Na klacht werden ze opgemaakt als een tweepersoons bed. Bed was klein, lag met mijn voeten buiten het bed en dan ben ik maar 1.80 meter. In het trappenhuis werd gerookt en die rook trok de kamer binnen. Begon 's morgensvroeg al. Douchekop bleef niet hangen en badkamer was eveneens erg klein. Kortom: de kamer viel erg tegen.

    De ligging van het hotel was prima. Openbaar vervoer dichtbij en Colosseum op loopafstand. Ontbijt is geen overweldigende luxe maar volstaat.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    5,4
    cavia hok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de grootte van de kamer. Op booking.com zie je een foto van de kamer die je wilt boeken maar deze kwam absoluut niet overeen met wat we kregen. Of Booking.com zijn leugenaars of het hotel stuurt verkeerde foto's door

    niet veel eigenlijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,9
    Het verblijf als geheel verdient een 7,8.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De douchecabine is wel heel erg aan de krappe kant voor een volwassen persoon. Verder had er bij de wastafel of elders in de badkamer meer ruimte kunnen zijn voor het kunnen plaatsen van toiletspullen zoals b.v. toilettassen en scheerspullen. Ik denk hierbij aan een extra plankje. Voor het ophangen van kleding in de badkamer hadden er meer dan twee haken mogen zijn, b.v. vier.. Met het verstrekken van toiletpapier was het hotel wel iets aan de zuinige kant, maar als er om een extra rol werd gevraagd verliep dit wel vlot. Een aandachtspunt betreft de beddenspreien die wel vaker gereinigd mogen worden, want niet elke hotelgast neemt het even nauw met de hygiëne. Zo worden koffers, schoenen en andere voorwerpen die over de straat gaan soms achteloos op de beddenspreien gelegd. De opmerking over de hygiëne van de beddenspreien geldt in het algemeen voor alle hotels.

    Het ontbijt en de kamer waren prima. Prettig was ook de aanwezigheid van een koelkast op de kamer. De schoonmaak van de kamer en toilet was uitstekend. De stand van het hotel nabij het treinstation alsook voldoende restaurantjes in de directe omgeving waren heel praktisch en fijn.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,1
    Prijs ok maar misleidende
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was veel kleiner en meer basic dan de foto liet zien met weinig beweegruimte en slechts douche kamer voor 3 personen

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,7
    vriendelijk en hulpvaardig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamers zijn wel écht klein, beetje een "gevangenis gevoel"

    vriendelijk en hulpvaardig personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,9
    Leuk hotel , voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte matrassen

    Goede locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    5,0
    Dichtbij Termini station
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn extreem gehorig en erg klein. Ontbijt is erg schaars.

    Dichtbij Termini station

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    kamer ruimte en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kamer ruimte en ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    7,5
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Lawaaierige omgeving. Zwakke wifi

    Goed ontbijt. Ruime en nette kamer. Vriendelijke medewerkers

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    5,4
    het ontbijt
    • Groep

    De locatie. Niet aangenaam om er 's avonds als vrouw alleen rond te lopen. De foto's op het internet zijn niet waarheidsgetrouw. De kamer is zeer basic met een zeeeeer kleine badkamer

    het ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    8,8
    Vriendelijk en behulpzaam personeel, heel proper, vb;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel is gelegen in een oud gebouw, er zijn verschillende hotels in gevestigd, de eerste indruk bij het betreden van het gebouw was niet zo goed, maar eens op het 4de verdiep aangekomen (hotel), was alles in orde.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, heel proper, vb; verkreukt lakens werden vervangen. Typisch lekker Italiaans ontbijt . Centraal gelegen goede uitvalbasis om Rome te verkennen.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    5,8
    De ligging is ideaal, 5 minuten stappen van het station...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel bevindt zich eigenlijk in een gebouw waar meerder hotels in zitten, ik dacht dat er 4 hotels in 1 gebouw zaten. Bij aankomst is dit een beetje verwarrend, zeker omdat het nergens beschreven staat op de website van Booking. Een bar of lounge is niet aanwezig dus je kan niet even ergens zitten s'avonds. Het hotel zelf is wel proper maar er zouden vernieuwingen moeten gedaan worden, bij ons liep het water van de douche over heel de badkamer, was geen bak in de douche, juist een putje in de grond waardoor het water naar overal liep. Ontbijtruimte is zeer klein en de vriendelijkheid bij het personeel was daar soms ver te zoeken wat wel jammer was.Ontbijt zelf was niet zo gevarieerd.

    De ligging is ideaal, 5 minuten stappen van het station Termini. Wij kozen er voor om de trein te nemen van de luchthaven naar Termini station, is 14 euro maar op een 35 minuten sta je er wel. De bus is meer dan 1 uur rijden. Je kan er dan ook meteen de metro nemen om alles te gaan bezichtigen, super makkelijk ! Tal van winkel en restaurantjes in de buurt maar aan te raden om niet in het straat van het hotel te eten, daar is de kwaliteit van het eten iets minder.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,5
    De eerste twee flessen drank in de frigo waren gratis,en ...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De achterwand van het bed is aan vervanging toe, maar alles was wel proper.

    De eerste twee flessen drank in de frigo waren gratis,en omdat we de dag van vertrek niet konden ontbijten ,hebben we een ontbijtpakket meegekregen en hebben we ook minder moeten betalen.

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    5,8
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was onaardig, op één enkeling na (een jongeman die in de avond werkt). Wij hadden namelijk onze overstap gemist en waren hierdoor een dagje later aangekomen in Rome. Wij waren op tijd voor het ontbijt dat tot 10:00 uur was en wilden toen na een lange dag reizen graag ontbijten. Wij wisten dat we al voor de nacht ervoor het hotel hadden betaald, dus dat we ook recht hadden op ontbijt. Niets is minder waar. Ons werd het ontbijt geweigerd, omdat we nog niet waren ingecheckt. Vervolgens moesten we zelf op pad naar buiten om eten te zoeken, terwijl we wel voor het ontbijt hadden betaald. Bovendien zaten nog mensen aan het ontbijt. Het ontbijt was overigens erg karig en de personeelsleden die je bedienen, zijn onvriendelijk. Verder hadden wij de kamer direct naast de receptie. Het bed in die kamer was kapot en de kamer zelf zag er niet schoon uit. Er is een douche waar je je haast niet in om kunt draaien en het warme water is niet constant. De ene keer is het koud en de andere keer is het weer warm. Ik snap daarom ook eerlijk gezegd niet dat mensen dit hotel goed beoordelen. Overigens ben ik een ervaren reiziger en stel ik niet veel eisen aan een hotel, maar dit was niet waar voor ons geld.

    De locatie. Dichtbij Termini station waaruit je overal heen kunt gaan met de metro.

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    6,3
    De ligging naast het station was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hele harde bedden. Bij boeking aangegeven dat we twee aparte bedden wilden, dit is helaas niet doorgevoerd. Het is een gehorig hotel.

    De ligging naast het station was prima. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,9
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ligging is perfect. Het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. En alles mooi opgeknapt. Als je binnenkomt ziet alles er wat versleten uit maar als je dan op scott house etage komt ziet het er super uit.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,1
    Vlakbij station Termini
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer niet zoals op de foto, maar verder prima Ontbijt wat eenvoudig voor 3 sterren Nogal oude lift

    Vlakbij station Termini Rustig met raam dicht, gezellig met raam open Zeer behulpzame avond/nachtreceptionist Nette kamer

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,5
    Een nette 1 persoonskamer, met tv, koelkast, waterkoker etc.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt

    Een nette 1 persoonskamer, met tv, koelkast, waterkoker etc.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    9,6
    kamer ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    volgens prijsklasse ok

    kamer ok

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    8,8
    Locatie, wifi, vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie, wifi, vriendelijk onthaal

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,9
    rustige kamer zoals gevraagd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    rustige kamer zoals gevraagd.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    10
    Locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie is super. Personeel was ook heel vriendelijk. Hygiëne was ook uitstekend. Fijn dat het personeel Engels spreekt.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    7,9
    Ligging hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    de lift/trap. kleine Badkamer.

    Ligging hotel. schone kamer. prima bed. eenvoudig maar goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    7,1
    Wifi was goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    - De kamers zijn heel klein. - Geef maar een 2 sterren hotel

    Wifi was goed persooneel vriendelijk Ontbijt was goed maar kon beter

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Scott House

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: