Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ibis Styles Milano Centro 3-sterren

Via Ruggero Boscovich 57/59, Stazione Centrale, 20124 Milaan, Italië

#196 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3063 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,8
    Leuk hotel, vriendelijke en behulpzaam personeel en op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    eigenlijk niets. weinig kastruimte op de kamer maar dat was nou niet echt een probleem of iets wat me echt tegenviel!

    De kamer was schoon en netjes. De inrichting was basic maar zeker van alle gemakken voorzien. We hadden zelfs een klein balkonnetje op de kamer. De airco werkte erg goed. bij aankomst dachten we dat deze defect was. gemeld bij de receptie en binnen 5 minuten kwam er al iemand naar de kamer. We hadden de airco niet goed ingesteld. Het ontbijt is goed met heerlijke vers gezette koffie of cappuccino. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam! Goede locatie ook en niet aan een drukke weg.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,9
    Goede locatie, 10 min lopen van het centrale station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is erg klein. Douche is nog kleiner met douchkop van boven. ontbijt is ok met beperkte keuze.

    Goede locatie, 10 min lopen van het centrale station. Supermarkt om de hoek. Teven grote winkel straat om de hoek. Metro Lima 3 min loopafstand waardoor je binnen 15 min het centrum staat.. personeel is vriendelijk en behulpzaam. Koffie is Top.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    5,8
    De lobby was netjes en de kamer was schoon.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was te klein en we hadden maar een kleine raampje. Als we deze wagenwijd open deden werd hij dicht gedaan als we weg waren. Je moest je sleutel inleveren als je weg ging uit het hotel. Personeel aan de balie was niet vriendelijk. Een vriendin die ons naar t hotel bracht mocht niet mee de kamer in en moest in de lobie wachten.

    De lobby was netjes en de kamer was schoon. Hotel lag goed gelegen. Veel restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,6
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Er waren wat minder restaurantjes in de omgeving.

    Prima ontbijt. Kamers waren prima en schoon. Ook zeker de badkamer! Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Bij vragen of probleempjes werd er direct actie ondernomen en opgelost, BRAVO!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,4
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed en kussen waren ontzettend slecht, hebben geleid tot een slechte nachtrust. Ontbijt van 7u tot 10u: veel te beperkte keuze. Witte afbakbroodjes en witte sneetjes. Broodjes werden te lang afgebakt waardoor ze te hard waren. wanneer je om 9u aanwezig aansluit, is er niet veel meer over en wordt het ook niet meer aangevuld. Je krijgt dan te horen dat het op is.

    De locatie was goed en kamer was schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    5,0
    Ga voor de netheid en de centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor de aankomst een mail dat mijn echtgenoot een schriftelijke toelating moest geven voor het gebruik van zijn visa kaart. Nog nooit meegemaakt. Bij aankomst was op kamer de verwarming uitgedraaid.Niet manueel zelf te verhogen in de kamer. Gewoon ijskoud tot 's avonds laat. De kamer was erg koel aangekleed en een stenen vloer. Smal en kort bed, voor mijn 1.72 m niet aangenaam liggen. Badkamer ok maar erg kleine en smalle douche. Ontbijt wordt geserveerd op nieveau -1, zaal zonder ramen en een loeiharde tv op. Verder tl verlichting. Weinig variatie en rommelig.

    Centraal gelegen, net hotel. Goede koffie bij het ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    5,0
    De kamer was niet naar onze verwachting vielt tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel herrie,was heel warm in de kamer de arco werkt alleen in de zomer de kachel ging s nachts aan bloedheet in de kamer naar de receptie gegaan werd gelijkt uit gezet was intussen dertig graden in de kamer .badkamer in de familiekamer erg klein ontbijt was redelijk maar niet veel keus

    Ligging was goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,3
    Ideaal voor een kort verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel echt tegen! Kokend warme eetzaal! Borden waren heet! Rare smaak in de ontbijtkoeken, weinig keuze. En het personeel liep daar echt tegen hun zin! Geen vriendelijk woord! Niets! Ben blij dat het ontbijt in de prijs was inbegrepen want anders was het geen euro waard!

    Zeer propere kamer, heel netjes onderhouden! Goede prijs - kwaliteitverhouding! Personeel aan de balie heel vriendelijk! We konden zonder probleem onze bagage uren van ter voor laten staan en na het uitchecken mocht ze ook nog hele dag blijven staan! Dag en nacht iemand beschikbaar aan de balie!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,2
    Goede accommodatie met vriendelijk personeel en een frisse uitstraling
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bed was erg hard maar dat is een persoonlijk ding, ook de lengte van het bed viel tegen maar ook dit is een persoonlijk iets.

    Goede kamer, vriendelijk personeel, goede service. Lekker ontbijt. Makkelijk te bereiken, 3 minuten wandelen van metro station Lima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,0
    de reservatie was gedaan via booking en betaald met mijn...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de reservatie was gedaan via booking en betaald met mijn kredietkaart. Mijn vriend, die uiteindelijk daar gelogeerd heeft heeft een tweede keer moeten betalen, omdat hij een andere kredietkaar presenteerde aan de check inn als diegene waarmee de prepaid was gedaan. ik moet dus nu gaan controleren of ik mijn geld wel terugkrijg op mijn kredietkaart. Sorry, maar vind ik niet kunnen van dat hotel....

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    Heel prettig, top locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had iets beter gekund, en de temperatuur in de ontbijt zaal was heel warm. En de douche was erg klein.

    De locatie was perfect, kamers nieuws en fijn en ook een balkon bij de kamer was heel prettig!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Perfecte locatie en prijs/kwaliteit-verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn gehorig, we hebben kunnen meegenieten van het pleziertje van de buren. Ook vind ik t zelf altijd irritant om de sleutel af te moeten geven bij de receptie, deze mochten we niet meenemen, je staat dan soms te wachten bij de receptie omdat je alleen je sleutel wilt inleveren, een beetje onhandig. Het ontbijt was tot 10 uur, uitslapen zat er dus niet echt in. Verder was t verblijf top!

    Perfecte locatie! Aan de 'normale' winkelstraat waar je zeer goed kunt shoppen, metro om de hoek, 2 stations van d'umo, dit was echt perfect! Verder is t erg schoon en modern! Ontbijt was goed en prijs kwaliteit is absurd goed!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Ontbijt was prima om de dag mee te beginnen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De douchecabine kan ruimer.

    Ontbijt was prima om de dag mee te beginnen. We hadden een balkon waar we lekker in de zon konden zitten. Metrohalte op 5 min lopen, hier stap je op de lijn naar oa de duomo. Winkelstraat en restaurants op loopafstand, perfect!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    De designverlichting was een leuke eye catcher in het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Italië is een land waar koffie veel meer en edeler is dan een bakje troost. Helaas was dat niet te merken aan de kwaliteit van de koffie in het hotel. Jammer.

    De designverlichting was een leuke eye catcher in het volledig gerenoveerde pand. De ligging van het hotel is echt goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    Nieuw, modern hotel, kamer schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Betalen voor koffie bij het ontbijt. Na vertrek zijn wij vergeten de oplaadstekker van de telefoon (apple) mee te nemen. We hebben direct een mail naar het hotel gestuurd om de stekker op te sturen. Het hotel laat weten dat de verzendkosten van het snoertje 30 euro zijn. Dit is de prijs van een nieuwe snoer! De kosten van het hotel konden bij de reservering alleen met een creditcard betaald worden. Dit hebben wij in februari gedaan met de creditcard van mijn echtgenoot. Ik ben zelf niet in het bezit van een creditcard. Bij aankomst in het hotel bleek dat we de creditcard van mijn man hadden moeten meenemen, ondanks dat het geld al was overgemaakt en van onze rekening afgeschreven. Omdat ik de creditcard niet bij had moest ik nog een keer de overnachtingskosten betalen 370 euro. Dit heb ik per pin gedaan. Het bedrag van de creditcard betaling zou worden gestorneerd. Volgens mijn bank zou de stornering direct dezelfde dag zichtbaar moeten zijn en op onze rekening zijn teruggestort. Dit was echter pas na 5 dagen het geval en heeft voor enige onrust gezorgd. Zorg dus altijd dat je de creditcard (ook al is deze van je partner) meeneemt.

    Nieuw, modern hotel, kamer schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    8,8
    Genoten in een knappe stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zijn zeer tevreden alleen was de airco vrij luidruchtig.

    Goede lokatie vlak bij metrostation. Vriendelijk onthaal en vlotte service. Ontbijt inbegrepen en voldoende uitgebreid .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen in kamer 111 en net boven ons leek heel de nacht gewerkt te worden (stoelen verschuiven/gebonk => mogelijks wasplaats net boven ons?

    De vriendelijke man die de koffiebar verzorgde

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    10
    Fantastisch hotel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen het ontbijt mag meer varatie in zitten, het was goed maar elke dag moet je kiezen uit hetzelfde. Wat er was smaakte goed

    Alles was perfect. Ruime kamer (hoekkamer) alles was super schoon. Vriendelijk personeel. Hotel om de hoek van mooie winkelstraat. Geen last van buitenlawaai.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,1
    Basic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was simpel Raar dat er na een betaling nog een bevestiging moet worden gegeven dat dit door mij betaald is. Dit wanneer ze het geld al lang ontvangen hebben.

    Goede locatie Goed bed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    4,2
    De kamer was best ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is helemaal niet vriendelijk. Je moet je sleutel achterlaten, telkens je naar buiten gaat en als je binnenkomt moet je telkens terug vragen of je je sleutel mag hebben. Op de site stond er check in vanaf 12 u. Toen we aankwamen zeiden ze dat dit pas vanaf 14 u is. Wij wilden al beginnen aan onze citytrip dus vroegen we of we onze bagage ergens konden achterlaten. Dit konden we, maar de bagage was onbewaakt (niet achter slot en grendel) en je kon van gelijk wie een zak meenemen. Het personeel heeft nooit gevraagd of je wel degelijk je zak meehebt. Ze wisten gewoonweg niet wie zijn zak daar allemaal had gestopt. Voor ons geen aanrader.

    De kamer was best ok. Maar we vroegen nochtans uitdrukkelijk om stille kamer waar er niet mag gerookt worden. Onze kamer was naast de lift en er was heel veel lawaai, het rook volgens ons ook niet echt te fris in we kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,7
    Ondanks de boeking perfect in orde was moest ik bij aankomst...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de boeking perfect in orde was moest ik bij aankomst de MasterCard betaling bevestigen met een handtekening. Dit was een probleem omdat de boeking door iemand anders gebeurt was. We hebben uiteindelijk terug moeten betalen en de MasterCard betaling is dan geannuleerd en pas enige tijd later terug gestort.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    8,8
    De locatie is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het 2 persoonsbed had 2 verschillende matrassen. Wifi ontvangst in de kamer was erg traag

    De locatie is fantastisch. Metro dichtbij binnen 10 minuten in het centrum. De kamer 4 personen is ideaal voor gezinnen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    3,8
    Slecht hotel met afschuwelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is zeer onvriendelijk!! Kunnen beter niet in een hotel werken!

    Geluiden van buiten kwamen de kamer in. Kapotte ramen, voordeur zat los, bij elk windje of in en uit treden van andere gasten trilde de voordeur

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,2
    Fijn hotel voor citytrip naar Milaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was vrij simpel. Dit is echt Italiaans, ze eten vaak niet meer dan een zoet broodje en een kop koffie. Voor ons opzich prima, waar in vergelijking met andere steden was het niet erg uitgebreid.

    De locatie was super, vlakbij het metro station vanwaaruit we snel bij alle bezienswaardigheden waren in Milaan. Ook was het ideaal dat je op loopafstand van het centraal station zat i.v.m. het vervoer naar de luchthaven. Het hotel was verder prima, kamer was netjes en schoon, zag er allemaal goed en modern uit. Personeel was erg vriendelijk en sprak Engels. Ook fijn dat we bij aankomst en bij uitchecken de bagage nog even in het hotel konden laten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    6,7
    Ligging perfect, midden in de winkelstraat, kamers ogen erg...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn partner en dochter zaten de volgende morgen onder de jeukende rode bulten (bedwantsen), het ontbijt was verre van vers (ham was zuur en de eieren groen).

    Ligging perfect, midden in de winkelstraat, kamers ogen erg schoon, nette familiekamers, vriendelijk personeel,

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,9
    Super locatie dichtbij metro en winkels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie is super Metro en winkelstraat met alle bekende merken op 200 meter. Ontbijt prima, gevarieerd en alles was voldoende aanwezig. Zeker een aanrader!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    Goede accomodatie en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er werd een kopie van mijn paspoort gemaakt terwijl ik zelf een kopie bij mij had deze werd niet geaccepteerd

    Net ontbijt en nette kamers. Ligging in het centrum naast een winkelstraat en niet ver van het station prima dus

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,3
    Hotel ligt zeer dicht bij een handige metrolijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Bij aankomst is het hotel wel eventjes stappen vanaf het centraal station, maar al bij al toch nog haalbaar.

    Hotel ligt zeer dicht bij een handige metrolijn.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    9,2
    Dicht bij de ring en vlak bij Metrostation Lima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergarage was 20 € per dag, maar deze was niet van het hotel en waarschijnlijk is dat nog goedkoper dan direct in de garage.

    De goede bereikbaarheid. Alles was zoals we verwachtte en de prijs was zeer goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbijt was zeer beperkt. Onze kamer zat aan de wegkant en was aardig lawaaierig. Veegmachines, verkeer en mensen midden in de nacht hoorbaar.

    bewaakte parkeerplek op 500m, metro station om de hoek waarmee je zo bij de bezienswaardigheden bent

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,5
    Fijn hotel, goede locatie, maar niet geluiddicht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij waren op de bovenste verdieping (4), je hoorde allemaal apparaten/machine geluiden. Daarnaast kon je de buren ook soms horen, de muren waren niet geluiddicht.

    De kamers waren modern en schoon. Het personeel was aardig en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    Ideaal shopping hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfecte locatie om te shoppen Goeie prijs - kwaliteit Propere kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Het was een comfortabel bed en er was airco.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de douche was in sommige kamers super klein

    Het was een comfortabel bed en er was airco.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,1
    Prima op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie was heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal vrij klein.

    Zeer vriendelijk personeel. Dicht bij het centrum en vlakbij metro.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,3
    Het ontbijt was zeer degelijk, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer degelijk, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kamers waren zeer proper, ook lag het in een rustige buurt. Zeker een aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Geen parking in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parking in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,1
    Uitstekende locatie om te shoppen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verschrikkelijk kleine douche. Ook geen losse douche slang.

    Uitstekende locatie om te shoppen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    5,0
    laat nooit vuil wasgoed (in een plastic zak verpakt) op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    laat nooit vuil wasgoed (in een plastic zak verpakt) op de badkamervloer liggen, want ze nemen het mee en gooien het in de vuilbak !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    8,3
    Lokatie tot centrum prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg matig

    Lokatie tot centrum prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was eentonig maar daar hebhen wij rekening meefehouden.

    Kamer was zoals beschreven op de site.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    7,5
    oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    basic ontbijt, maar oké

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    was in orde
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ontbijt was in orde

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    6,7
    Ontbijt niet gevarieerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet gevarieerd

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,7
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Locatie, en de motoren in de hal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte douche!

    Locatie, en de motoren in de hal

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    oke

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Heel fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mij het bedheel gezellig

    Goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Mooi hotel in centrum van Milaan
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi verzorgde kamers! Heerlijk ontbijt. Kort in centrum en metro. Vriendelijk personeel.mooi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel

    Grootte van de kamer, locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Top locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kost €20,00 per dag, 10 min lopen maar wel prima.

    Top locatie. Konden wandelen naar de stad. Goede bedden. Airco. Schoon!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,2
    Dichtbij de winkelstraat en goed bereikbaar centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De kamers zijn niet zo groot, maar het grote terras met tafel en 2 stoelen maakt dit goed

    Goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,9
    Goede bedden en uitsteken de hygiëne!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aankleding van de ontbijtruimte, tafels veel te dicht b ij elkaar zodat je met je plateau nauwelijks tot bij tafel geraakt je

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,5
    Prima ligging. Goede prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel. Goed gelegen. Fijne kamers met balkon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    6,7
    6.8
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen erco in de kamer

    Ja goed de omgeving was goed veel winkels

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Goed bereikbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm op de kamer, airco deed het niet.

    Lekker ontbijt en aardig personeel. Goed bereikbaar met de metro.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Fijn!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Een rustige plek in het centrum van een hectische stad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    10
    Helemaal super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt en top kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,8
    Een perfect prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte was te klein

    Onbijt goed en kamers ruim voldoende

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    5,8
    oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het was erg stoffig, kleine badkamer en ondanks dat het wel gemeld stond kon de airco niet aan

    modern ingericht en vlak bij de metro en cs

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    7,1
    Di locatie is goed, naast het metrostation en het Centraal...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het lawaai van de straat komt binnen.

    Di locatie is goed, naast het metrostation en het Centraal Station.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    9,6
    Super hotel met uitstekende accomodatie en kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstan van hotel naar tram

    Kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,9
    De ligging is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles voldeed aan de verwachtingen.

    De ligging is uitstekend. Aan een winkelstraat en metrostation vlakbij.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    7,1
    ontbijt, bedden waren goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    veel lawaai, eenpersoonskamer liggen aan de voorkant en een lauwe douche

    ontbijt, bedden waren goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    kom hier zeker nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was oke

    Het ontbijt was goed, personeel erg aardig en de kamer was schoon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,5
    Desondanks de drukke buurt een rustig, goed gelegen hotel !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te kleine badkamer

    Ontvangst ; vriendelijk en correct personeel. Goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    7,1
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten extra in kamer

    Nvt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    vanuit het hotel is het nog wel een stukje lopen naar het centrum.

    Prima hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    Vlakbij de Duomo en winkels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vlakbij de Duomo en winkels.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    8,3
    Heerlijk ontbijt, heel aangename kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden niet de (familie)kamer die we hadden gevraagd, dit door een fout van 'het systeem?'We kregen 2 kamers tegenover elkaar, wel voor de prijs van de familiekamer.

    Heerlijk ontbijt, heel aangename kamers.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    8,3
    Prima locatie nabij metro;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er hing een raar luchtje op het balkon (riolering) maar weet niet of ze daar iets aan konden doen. Wc papier van slechte kwaliteit, maar dat is dan ook het enige minpunt.

    Prima locatie nabij metro; veel winkels in de buurt, prettige veilige sfeer. Restaurants op loopafstand, leuke bar als buren. Kamer basic maar precies wat je nodig hebt; goed bed, prima douche, zelfs balkonnetje erbij zodat we in de zon konden zitten ! Heel aardig personeel!

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    8,8
    Vlakbij het centraal station waar de bussen naar het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen

    Vlakbij het centraal station waar de bussen naar het vliegveld vetrekken. Vlakbij het metro station Lima. Makkelijk van daaruit over te stappen naar de andere lijnen.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,3
    De wijk was erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt is zeer karig; je kunt beter buiten de deur ontbijten.

    De wijk was erg leuk. Dichtbij metrolijn die naar het centrum gaat en naar het centraal station.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    5,4
    Goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    De dag manager heeft op een onbeschofte manier ruzie gemaakt over een niet acceptable kamer. Gelukkig pakte de dame van de receptie het goed op en heeft ons toch een acceptable kamer gegeven. Parkeren is vaag. Geen garantie op diefstal of beschadiging. Geen wifi op kamer, wel op de gang. Een mooie maar gevaarlijke strap van glas.

    Goed gelegen

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,0
    Propere en mooie kamer, goede ligging vlakbij het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De garage (betalend) was een straat verder en we hebben enkele problemen gehad voor. Doch kwam alles achteraf in orde.

    Propere en mooie kamer, goede ligging vlakbij het metrostation.

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: