58 Via Monsignor Ventimiglia, 95131 Katania, Włochy
Stosunek jakości do ceny
8,2
Bezpłatne WiFi
7,5
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 17 stycznia 2025
Martaosw
PolskaFakt, że sniadania nie są serwowane na miejscu tylko trzeba iść dwie ulice dalej. Trochę to nie fair, bo zdjęcia na booking sugerują że śniadania są na miejscu-i jest dość spory wybor- w rzeczywistości było to rogalik i kawa. Gdybym wiedziała wcześniej, na pewno wybrałabym inny obiekt. Dźwiękoszczelność praktycznie nie istnieje...słuchać każde puknięcie zamknięcie drzwi, każde rozmowy sąsiadów-nie dało się odpoczac. I trzecia rzecz-przeciekajacy prysznic. Do tego stopnia że co kąpiel pol łazienki miałyśmy zalane. Bardzo niekomfortowe
Dobry kontakt z właścicielem. W miarę blisko do dworca(700m) fajne patio na którym można zjeść(o ile jest pogoda). 24h dostęp do kuchni(lodówka, czajnik, ekspres i miktofalowka) działająca klima
Pobyt: styczeń 2025

Ocena dodana: 21 października 2024
Dorota
PolskaW pokoju którego okno wychodzi na podwórko czuć było zapach lekkiej stęchlizny . Nie dziwi mnie to ponieważ okno miało wymiar może 40x60 i nie jest w stanie wywietrzyć tego pomieszczenia.
Możliwość przechowywania bagażu. Dobre włoskie śniadanie. Czysto .
Pobyt: październik 2024
Ocena dodana: 16 lipca 2024
Alicja
PolskaPo sniadaniu dostepu do kawy brak z kuchni z lodówki mozna korzystac. W pokoju praktycznie nie było mozliwosci wyglądniecia przez okno na podworko, Trwały prace remontowe było głosno.
obiekt w dobrej lokalizacji wygodna łazienka, sniadania słodkie skromne , jogurt, rogaliki chleb maslo dzemy i duzo slodkich ciast. kawa . bez owocow . slodkie napoje jeden-dwa rodzaje.klimatyzacja działała
Ocena dodana: 26 czerwca 2024
Katarzyna
PolskaZarezerwowałam pokój czteroosobowy z uwagi na 3 podróżujących. Była dostawka dla osoby 3 ale nie było się czym przykryć, jedynie narzuta na łóżku. Nie było ani dużego, ani małego ręcznika dla 3 osoby.
Samodzielne zameldowanie, super lokalizacja blisko portu i centrum, czysto, klimatyzacja.
Ocena dodana: 9 lutego 2024
Karolina
PolskaNieprzyjemny zapach wilgoci.
Dobra lokalizacja, pokój czysty, cisza i spokój.
Pobyt: grudzień 2023

Ocena dodana: 21 stycznia 2024
Wojciech
PolskaWanna!
Pobyt: styczeń 2024
Ocena dodana: 7 stycznia 2024
Klaudia
PolskaMinusem jest dziwny dźwięk w pokoju i mrówko
Świetna lokalizacja, obok dworzec, przystanek autobusowy, sklep spożywczym Lidl
Pobyt: styczeń 2024
Ocena dodana: 21 grudnia 2023
Paweł
PolskaWszystko ok...
Pobyt: grudzień 2023
Ocena dodana: 29 sierpnia 2023
Jaroslaw
Polskajakość elementów wyposażenia pokoju na bardzo średnim poziomie
lokalizacja blisko centrum. Śniadanie bogate ale na słodko
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 29 lipca 2023
Beata
PolskaBardzo dobra lokalizacja,czysto,
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 18 czerwca 2026
Klaudia
Polska-
Pokój znajduje się w bardzo dobrej lokalizacji – do większości atrakcji docieraliśmy pieszo. W pobliżu znajduje się również przystanek autobusowy, z którego można wygodnie dojechać zarówno na plażę, jak i na lotnisko. Pokój był czysty, przestronny i dobrze wyposażony. Kontakt z właścicielem przebiegał sprawnie i bezproblemowo. Dużym plusem jest także możliwość późnego, samodzielnego zameldowania. Zdecydowanie polecam ten nocleg.
Pobyt: czerwiec 2026
Ocena dodana: 21 kwietnia 2026
Martyna
PolskaPo przyjeździe zastaliśmy pod biurkiem ogromnego nieżyjącego karalucha, pokoje nie za czyste, podłoga kaflowa bardzo brudna, bardzo wilgotna atmosfera wewnątrz. Ubrania leżące w pokojach robiły się mokre i nic nie schło.
Bardzo pomocni właściciele, dobra cena, ale to tyle dobrego. Na zdjęciach pokoje dużo ładniejsze, czystsze i jaśniejsze (w jednym z dwóch brak dostępu do światła naturalnego).
Pobyt: kwiecień 2026
Ocena dodana: 9 kwietnia 2025
Dominika
PolskaSuper lokalizacja, bardzo dobry kontakt z właścicielami. Piękny pokój, łazienka, wspólna kuchnia z tarasem.
Pobyt: kwiecień 2025
Ocena dodana: 31 marca 2025
Joanna
PolskaŚwietne miejsce jako baza wypadową. Wszędzie blisko a właściciele bardzo pomocni, życzliwi i sympatyczni. Polecam z całego serca!
Pobyt: marzec 2025
Ocena dodana: 22 marca 2025
Grzegorz
PolskaNiedaleko, po zmroku, szemrana okolica, ale w pełni bezpieczna. Wielokrotnie tamtędy przechodziliśmy (najkrócej) i nigdy nikt nas nie zaczepił...
Całkiem miła lokalizacja. Blisko do centrum, do dworca centralnego. Pokoje komfortowe, dobrze wyposażone, wygodne łóżka. Delikatny problem z wilgocią z łazienki, ale do przeżycia... Najważniejsze chyba to że pomimo lokalizacji w centrum, było bardzo cicho po zmroku i w nocy :) Wspólna kuchnia wyposażona w wystarczającym stopniu na szybką kawę i małą przegryzkę + lodówka. Śniadania typowo śródziemnomorskie - kawa/herbata i coś na słodko. Ale jest możliwość przygotowania własnych :) choć nie ma płyty do gotowania... Obsługa bardzo miła i pomocna. Bez problemu zostaliśmy wpuszczeniu do obiektu i pozostawiliśmy bagaże, mimo że przyjechaliśmy już o 9 rano (tak był lot). To samo z wieczornym wylotem. Zwolniliśmy pokoje o wyznaczonej godzinie, ale bagaże mogliśmy zostawić w obiekcie. Za takie podejście do klienta GIGANTYCZNY plus dla obsługi. Nie wyobrażam sobie zwiedzania z plecakami w upale :) Tuz przy obiekcie kilka małych sklepików, ale raczej ubogo wyposażonych. 5-7 minut spacerkiem do kilku supermarketów. 15 minut do wielu bardzo dobrych restauracji i knajp. 15 minut do dworca kolejowego z którego można spokojnie dojechać np do Taorminy lub Syrakuz. Dużo wygodniej niż autobusem. Polecam również dojazd do lotniska w ten sposób.
Pobyt: marzec 2025
Ocena dodana: 4 lutego 2025
Kamil
PolskaMiły gospodarz, wszystko było w porządku.
Pobyt: luty 2025
Ocena dodana: 16 czerwca 2024
Dominika
PolskaSuper apartament. Czysto, przyjemnie, klimatyzacja ratuje, a w wolnej chwili można odpalić Netflixa😁

Ocena dodana: 24 września 2023
Julia
PolskaPokój był duży, przestronny i ładnie urządzony. Była w nim nawet toaletka, przy której można się pomalować. Klimatyzacja działała dobrze. Hotel ładnie urządzony. Jest nawet klimatyczne patio, gdzie można spokojnie usiąść. Śniadanie na słodko, ale był spory wybór (ciasta, babki, jogurty, tosty, ciastka, sucharki, dżemy, szynki, ser, 3 rodzaje soków, kawa i herbata). Lokalizacja hotelu w porządku, nie było daleko do stacji autobusowej czy sklepów.
Pobyt: wrzesień 2023

Ocena dodana: 30 września 2023
Zuzanna
Pobyt: wrzesień 2023
wyświetlono 1 – 25
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego