Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Sierra Silvana 4-sterren

Via Don Bartolo Boggia 5, 72010 Selva di Fasano, Italië

#3 van de 7 hotels in Selva di Fasano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 616 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,9
    Mooi hotel in een rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ontvangt veel grote groepen bustoeristen en er zijn veel bruiloften. Het is dan druk en op het terras staan dan overal bordjes met gereserveerd waardoor je je als gast een beetje niet welkom voelt

    Mooi hotel gelegen in een rustig dorp. De kamer is keurig. Hotel heeft een mooi zwembad met een leuke bar waar nog oudere kundige barkeepers werken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,5
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen het gevoel, dat we met de sneltrein moesten eten. Zo snel ging het allemaal.

    Het hotel ligt in de heuvels. Het is een leuke plaats met verschillende restaurants en pizzeria's. Je kunt heerlijk wandelen. Er is een fijn zwembad met ligstoelen. De kamer was schoon en we hadden een klein tuintje. Kamer 308.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    TOP vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    Warmte kan je moeilijk omschrijven als tegen gevallen het was er heet maar niet alleen in La Puglia

    23 jaar geleden was ik reeds in dit hotel, mijn echtgenote is Italiaanse en door de problemen in vele vakantielanden besloten wij op verlof te gaan in La Puglia. Hotel is nog altijd klasse heb zelfs enkele mensen herkent die daar vroeger ook werkzaam waren. Top hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Een verblijf waarbij je het echte vakantiegevoel bij krijgt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Wat wij misten was openbaar vervoer en weinig of geen winkels.

    Uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel en schone kamers. Zwembad had voldoende ligbedden en stoelen. Hierdoor hadden wij een echt vakantie gevoel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,5
    Het was goed, buiten veel ruimte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt tot 09.30 uur is kort. Plavuizen vloeren zorgden voor veel gehorigheid. Geschuif van stoelen.

    Het was goed, buiten veel ruimte. Prima ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rond t zwembad wat meer faciliteiten voor kinderen

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchegordijn vind ik niet meer van deze tijd bij 4 sterren

    Prima locatie en prijs kwaliteit goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,2
    Was verrassend .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huiswijn bij diner. Water was volgens mij gewoon kraanwater.

    Fantastisch zwembad met terras.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,2
    Mooi 4 sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer, maar daar kunnen zij ook niets aan doen.

    Mooie grote kamer met balkon . Mooi groot zwembad. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    9,6
    Dit is een heel goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was een beetje duurder dan vorig jaar, heb dat niet ondervonden in andere hotels.

    Dit is een heel goed hotel. Parking, hygiëne, wifi, personeel: allemaal perfect in orde. Ruime kamer en badkamer. Goed ontbijt en goed avondmaal.

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    5,0
    Zeer gedateerde inrichting en wederom keiharde bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer gedateerde inrichting en wederom keiharde bedden

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    10
    Rust en vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Rust en vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    9,6
    De rust en de ruimte rondom het verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De rust en de ruimte rondom het verblijf. Iedere avond live muziek.Op vrijdagavond buffet met streekprodukten.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    6,3
    Mooie ligging rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Betaling handoeken voor zwembad zou standaard moeten zijn

    Mooie ligging rust

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: