Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Silla 3-sterren

Via De' Renai 5, 50125 Florence, Italië

#98 van de 384 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 280 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Bij terug citytrip aan Firenze zouden we terug naar dit...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij terug citytrip aan Firenze zouden we terug naar dit hotel komen. Zeer goede ligging om het centrum te bereiken, geen openbaar vervoer nodig. Goed ontbijt, kamer mooi en netjes, badkamer ruim.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    Wij hadden hier een heerlijk verblijf. Op loopafstand van het centrum. Het is een
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was het prima. Maar voordat je in het hotel bent is er een trap van 4 treden. In het hotel zijn er twee liften.

    Het ontbijt was goed. De kamer prima. Goede bedden. Badkamer prima, goed verzorgd qua sanitair en handdoeken. De ligging is heel goed, je zit dicht bij de oude stad. Het personeel is zeer voorkomend en behulpzaam. Wij komen hier zeker terug. wij hadden een kamer met uitzicht op de Arno. De buurt is heel aangenaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    10
    Perfecte locatie voor een verblijf in Florence!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Primal locatie, gelegen langs de Arno. Binnen 5 min. in het centrum en San Niccolo om de hoek. Dit keer geslapen in de nieuwe vleugel met moderne kamers, ook perfect!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,3
    De locatie aan een pleintje bij de oever van de Arno is de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is de Italiaanse middelmaat.

    De locatie aan een pleintje bij de oever van de Arno is de grote troef van dit hotel. De onlangs gerenoveerde kamer was comfortabel, op de wat krap bemeten badkamer na. In het laagseizoen zijn de prijzen zeer aantrekkelijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    8,3
    Voor een gezin met 2 kinderen is de familiekamer echt een aanrader. Heeeel groot en ruim.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel wat tegen. Geen vers fruit. Vieze koffie maar op verzoek kregen we goede koffie via de Bar.

    Lokatie heel mooi aan de Arne met terras voor ontbijt. Kamers ouderwets en groot en ruim.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Beperkte parkeerplaatsen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte parkeerplaatsen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Aangename kamer,lekker ontbijt,vriendelijk personeel,goede ligging

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,9
    Mooi hotel, prima locatie, dichtbij het centrum en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kosten voor parkeren in hotel garage zijn vrij hoog. 19 euro per nacht.

    Mooi hotel, prima locatie, dichtbij het centrum en de toeristische attracties. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    8,8
    Je voelt je hier welkom!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je voelt je hier welkom! Fijn terras op bovenverdieping. Gratis koffie en thee ter beschikking. Leuke tip van het personeel gekregen om Florence eens anders mee te maken.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    8,3
    Ligging top, lekker dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging top, lekker dicht bij het centrum. Kamer heel groot. Ontbijt prima. Jammer dat we vanwege het weer geen gebruik konden maken van het terras.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    8,3
    Hotel is schoon en ligt lekker dicht bij centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het is erg warm op de kamer.

    Hotel is schoon en ligt lekker dicht bij centrum

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: