Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Silver 4-sterren

Via Riccardo Lombardi 9/11, San Siro, 20153 Milaan, Italië

#189 van de 429 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 298 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,6
    Goede locatie om Milaan te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie ligt niet in het mooiste deel van de stad maar heb ik bewust voor gekozen.

    Goede locatie om Milaan te bezoeken. Locatie ligt niet in centrum maar gekozen voor de beveiligde parkeerplaatsen. Wij waren op doorreis, auto zat vol met vakantie bagage. Binnen 15 minuten ben je in het mooie centrum van Milaan, prachtige stad. Was erg schoon, behulpzaam personeel. Prijs kwaliteit erg goed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    netheid en chique uitstraling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    karig ontbijt en hou er rekening mee dat je 3 euro extra moet betalen als je zin hebt in een hardgekookt eitje bij het ontbijt!??? Ligging in een industriegebied. Erg buiten Milaan.

    netheid en chique uitstraling

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,8
    geweldig hotel, voor zowel zakelijk als met partner.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is niet zozeer iets wat verbeterd hoeft te worden. Het was voor mij een beetje een verassing toen ik zag dat het hotel aan de rand van een industrieterrein lag. Op zich had dit voordelen, want rustig en alle faciliteiten zijn binnen de buitenmuren te vinden. Het was alleen wat verassend.

    Prachtige kamer en uitstekend personeel. Alle voorzieningen op de kamer waren voortreffelijk. Eten in het restaurant is goed en is passend bij kleine en grote budgetten. Personeel was professioneel, vriendelijk, gastvrij. Shuttle service naar de metro

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Prima niet geweldig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pendel dienst niet duidelijk wanneer je op welke tijden rijd.

    Ontbijt was niet bijzonder ook weinig luxe of keuze.

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Inrichting kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie, industriegebied. Volgens ons zelfs dicht bij gevangenis. Kamers al aardig wat slijtage, muren, bedrand gewoon smerig. Sanitair wel netjes.

    Inrichting kamers. Service gerichtheid personeel

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,1
    mooi hotel qua inrichting, we hebben bij het bijboeken van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    mooi hotel qua inrichting, we hebben bij het bijboeken van een nacht een upgrate gekregen voor dezelfde prijs leuk meegenomen

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    8,8
    zeer mooie kamer ( suite )
    • Zakenreis
    • Stel

    zeer mooie kamer ( suite )

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: