Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Splendid 4-sterren

Via Sempione 12, 28831 Baveno, Italië

#1 van de 15 hotels in Baveno

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 806 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 63

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,2
    Ligging hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging hotel. Ligt zeer mooi aan meer met prachtig uitzicht. Zeer vriendelijk en attent personeel. Goede kwaliteit restaurant. Kamers zijn erg mooi. Klassieke sfeer maar stijlvol.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    9,2
    Zeer goede locatie, in een aangename stad .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Melden dat er ook een gratis parking is aan overkant straat.Staat wel te lezen in info boek op kamer.

    Zeer ruime kamers .Zeer goed ontbijt op het terras met zicht op het meer .Een aangename verblijf plaats .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,6
    Geweldig hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage niet altijd voldoende plek en betaald.

    Geweldig hotel ! Mooie ligging aan het meer met fijn strand en zwembad met meer dan voldoende ligbedden. Kamer ruim en schoon. Super ontbijt ! Vriendelijk personeel. Kortom een aanrader.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk hotel direct aan het lago Maggiore
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt al jaren 25 euro pp, dat eet geen mens op. Garage nog steeds 10 euro pn, we hebben deze vakantie 8 hotels bezocht en in 7 daarvan hoefden we geen kosten voor parkeerterrein of garage te betalen.

    Schoon, ligging aan het meer, vriendelijk personeel, gratis upgrade van 2 pers kamer naar junior suite, de zitjes buiten op terras bij bar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    Prachtig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote suite met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een 4 persoons suite voor 4 volwassenen maar het bleken voor 2 personen slaapbanken te zijn voor kleine kinderen. Onze verwachting was 2 slaapkamers met één tweepersoons bed en één slaapkamer met twee losse eenpersoons bedden.

    De ligging van het hotel en vanuit onze hotelkamer een prachtig uitzicht..

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    9,2
    Comfortabel, prachtige ligging met eigen strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk of het moet de prijs voor het ontbijt zijn. Ik hadc wat meer van het restaurant verwacht.

    Comfortabel, prachtige ligging met eigen strand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Comfort, ontbijt en personeel waren uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van lopend water in de kamer, wanneer een buur het sanitair in zijn kamer gebruikte.

    Comfort, ontbijt en personeel waren uitstekend. En uiteraard ook de omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    PRACHTIGE STREEK, AAN HET MEER, IN EEN STIJLVOL HOTEL!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 3 nachten

    LEKKER ONTBIJT EN DINER! MOOIE LIGGING . KORT BIJ DE PRACHTIGE EILANDJES. KAMER MET BERGZICHT GEBOEKT, MEERZICHT GEKREGEN! RUIME PARKEERGARAGE AAN 11 EURO PER DAG.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Baveno
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten

    Direct gelegen aan de (binnendoor) verbinding Verbania-Stresa en tegenover park waar happenings zijn met de daarbij horende geluidsoverlast. Het zwembad heeft niet veel om het lijf.

    Eenvoudig bereikbaar, overdekt parkeren op eigen terrein en zeer voorkomende medewerkers. Sfeervol hotel waar gewerkt wordt aan het welbevinden van de klant. Aangename kamer met terras, goed geïsoleerd, gelegen aan het meer met eigen "strand".

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,8
    Hotel met uitstraling
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zwembad- of Meerzijde
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel in trek bij reisgezelschappen waardoor er rond 07.00 uur al veel "ganggeluiden" doordringen in de kamer. De koffie bij het ontbijt is on-Italiaans (Americano uit kannetje). Deze smaakte om 08.00 uur al naar oude koffie.

    Hotel met grandeur en stijl. Mooie locatie en ruime hotelkamer. Zonder vragen een upgrade naar een kamer met meerzicht gekregen. Gastvrij en zeer behulpzaam personeel. Goed ontbijtbuffet. Hotel ligt op loopafstand (10 minuten) van centrum Baveno met leuke restaurants.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Een prachtig klassiek hotel!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets!

    Een prachtig klassiek hotel! We kregen een gratis upgrade naar een junior suite met balkon en zicht op het meer. Met recht een 5 sterren hotel! We hebben er van genoten!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    Wij kregen bij aankomst een upgrade naar een junior suite,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zwembad- of Meerzijde
    • Verbleef 5 nachten

    Helaas ben ik in dit hotel bestolen van mijn sieraden, waarover ik erg verdrietig ben. Na dit teruggekoppeld te hebben met het management kreeg ik daar uiteraard een vriendelijk antwoord op maar uiteraard was volgens hen dit onmogelijk en het personeel zeer betrouwbaar. Geeft bittere nasmaak.

    Wij kregen bij aankomst een upgrade naar een junior suite, die prachtig was. De ontvangst en bediening was vriendelijk. De locatie is uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,8
    Heel goed ontbijt, mooie kamer, badkamer , alles heel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je wilt gaan naar fitness ruimte moet je voor betalen. In 5 sterren hotel hoort dat echt niet.

    Heel goed ontbijt, mooie kamer, badkamer , alles heel authentiek . Lieve personeel .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    Een echte aanrader! Sfeer- en stijlvol hotel op een TOPlocatie direct aan het Lago Maggiore.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij persoonlijk vonden het diner in het restaurant niet echt geweldig. Dit is echter een kwestie van smaak. De lunch vonden wij wel geweldig. Wellicht ook keuzemogelijkheden die meer aanspraken.

    Schitterend hotel op een prachtige locatie. De prijs van een kamer is niet echt goedkoop maar het is het wel waard. De ligging is perfect. Direct aan het Lago Maggiore. Hotel beschikt over een eigen aangelegd privéstrandje met ligbedjes en aanlegsteiger. De omgeving is prachtig. Groen en romantisch. Ook al zat het hotel vol, dit ervaarden wij niet zo. Er was voldoende plek op de terrassen. Ontbijten en dineren mogelijk met uitzicht op het Lago Maggiore. Ontbijt zeer uitgebreid, goed verzorgd en erg lekker. Hotelpersoneel erg vriendelijk en servicegericht. Parkeren mogelijk in de eigen parkeerkelder van het hotel. Kortom, een fantastisch hotel op een adembenemende locatie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,6
    prachtig verblijf aan Lago Maggiore
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 3 nachten

    Geen klachten

    Schitterend hotel met prachtige ligging aan het meer. Baden in (klassieke) italiaanse luxe. Wij hadden een bergzicht kamer geboekt maar kregen gratis upgrade naar een meerzicht kamer! een hele mooie service, waarop we niet altijd zullen rekenen maar waarvan we zeker hebben genoten. Het hotel is luxe en de prijzen zijn navenant maar als het budget het toelaat zeker het overwegen waard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Echt geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor zo'n groot hotel een erg klein zwembad.

    Prachtige locatie, super uitzicht over het meer,luxe uitstraling, alles wat je wilt voor een zorgeloze vakantie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Chique en fantastisch hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer - Zwembad- of Meerzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vond ik de matrassen erg hard, maar dat is puur omdat ik altijd op een zacht matras slaap.

    De locatie direct aan het meer met het strandje en steiger. Geweldig. Ook oogt het hotel chique en krijg je een gevoel van authentieke rijkdom.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    Mooi hotel, maar gastronomisch doen ze druk maar het stelt weinig voor
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ober in het restaurant had er duidelijk geen zin in. ik zou hem zelf ontslaan. Ongeschikt

    Het is een mooi hotel en we konden onze auto prima parkeren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,8
    Prima hotel voor een paar dagen ontspannen boekje lezen en erop uit gaan voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ceasar salade verdronk van de dressing, toch best hoge prijzen voor eten en drinken op terras, betaalde garage onbewaakt (maar wel ruim en goed toegankelijk). Ligging is aan de weg, alhoewel wij het niet storend vonden.

    Prima kunstmatig strandje maar breed genoeg voor veel ligbedjes en ruimte. Ruim hotel, prima locatie t.o.v. omgeving, en op loop afstand van centrum met restaurantjes. Zwembad geen gebruik van gemaakt. Handdoeken service

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,1
    Comfortabel hotel aan het meer bij drukke baan,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant viel tegen. Men heeft drie flessen wijn moeten openen en de derde was eigenlijk ook al overtijd. De broodjes waren niet vers. De "verse vis uit het meer" was gepaneerde diepvries vis. Het verkeer van de straat was erg aanwezig in de kamers

    Het meer en de omgeving is mooi. Het comfort van de kamers ok.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooi gelegen hotel. Uitstekend ontbijt. Prachtig zicht op het meer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    10
    Super vette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we weer weg moesten

    Super vette kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,3
    We zijn tevreden over ons verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We zijn tevreden over gans de lijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    10
    Schitterend hotel, ‘splendid’, alles was even mooi en luxe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer - Bergzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schitterend hotel, ‘splendid’, alles was even mooi en luxe.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Tophotel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie, de sfeer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    HEEL MOOI HOTEL !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Voor de 3e keer hier te gast, alles top .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    ontbijt en gratis opgrade van geboekte kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote suite met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt en gratis opgrade van geboekte kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer - Zwembad- of Meerzijde
    • Verbleef 5 nachten

    alles was top geregeld

    excellent hotel, met prima service

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    Uitstekend verblijf en fantastische ligging. Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zwembad- of Meerzijde
    • Verbleef 2 nachten

    Meer stopkontakten en wastafel badkamer aan de lage kant

    Comfort en ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Top hotel en heerlijk om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer Bergzijde (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 3 nachten

    Baveno is een ietwat saai dorpje

    Vriendelijk personeel, prachtige locatie, heerlijk ontbijt en diner en een mooi strandje met ligbedden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stevige prijs

    Alles top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bergzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Zeer mooi hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    10
    Uitstekende locatie, comfort en restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanrader

    Uitstekende locatie, comfort en restaurant. Misten wel extra stopcontacten in kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Uitstekend hotel op een prachtige locatie aan het meer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Uitstekend Bed. Heerlijk gegeten. Goed ontbijt. Prachtige locatie aan het meer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    9,6
    Luxe accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bergzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het ontbijt.

    Heerlijke kamers

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    10
    Het hotel , het personeel , de ligging , wij zijn al in veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het hotel , het personeel , de ligging , wij zijn al in veel 4 en 5 sterren hotels geweest maar dit hotel overtreft alle andere hotels , bij aankomst kregen wij in plaats van de kamer met berg/straatzicht een upgrade naar zeezicht ook de wifi was al die dagen gratis. Het ontbijt was niet 25 euro zoals beschreven op booking.com maar 16 euro , er was van alles vers fruit , gebak ,cake , verschillende broodjes , vers sinasappelsap ,eieren ,worstjes etc te veel om op te noemen. De laatste dag van ons verblijf kreeg ik een rood pijnlijk been , dokter kwam midden in de nacht naar het hotel om mij te onderzoeken , waarschijnlijk trombose been , ik kreeg van haar een injectie , en een recept voor injecties voor onderweg naar huis , na afloop hoefde ik nikst te betalen , ze zei het is oke , niet te geloven dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Dit hotel krijgt van ons dan ook een dikke 10 plus

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    8,8
    De locatie is geweldig, heerlijk terras, zwembad en strandje...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is wat oubollig. Prachtige plek maar ik zou volgende keer zelf een rustigere plek zoeken aan één van de meren. De bedden en kussens waren allebei veel te hard.

    De locatie is geweldig, heerlijk terras, zwembad en strandje aan het meer. We kregen een upgrade. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel aan de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis wifi is uiterst beperkt in tijd. Er hing een onfrisse geur (van tabak) in de kamer. Het personeel in de het restaurant en de bar is weinig vriendelijk.

    Vriendelijk personeel aan de receptie. Prachtige ligging direct aan het meer, met mooi privé-strand. Het hotel straalt klasse uit.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    Mooi hotel met comfortabel ligstrand, direct aan het meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat het restaurant al zo vroeg (22.30 uur) dicht ging en dat er dan ook niets meer te krijgen was. In het zomerseioen zou je verwachten dat men hier iets soepeler mee omgaat.

    Mooi hotel met comfortabel ligstrand, direct aan het meer. Restaurant serveert lekkere gerechten. Er is een spa, een fijn zwembad en een gezellige bar.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    5,0
    uitzicht vanaf het ontbijtterras
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    gebruiksportzaal kost 15euro extra, parkeren kost 10euro extra en ontbijt is 16euro extra. Uitgaande van een gezin van 4 is dat 134euro extra kosten

    uitzicht vanaf het ontbijtterras

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    10
    De bedden zijn heerlijk en het is lekker donker en koel op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bediening op t strand (geen) en bediening op t terras (zelf bestellen, dan kwamen ze t wel brengen). En ontbijt tot 10:00 vonden wij erg vroeg.

    De bedden zijn heerlijk en het is lekker donker en koel op de kamer. Heerlijk strandje bij t hotel.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    5,0
    Het hotel ligt mooie aan het meer met eigen aanleg steiger...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wat een slechte bediening bij het hotel je moet lang wachten tot je wat te drinken krijgt. Lunch was bespottelijk duur kwaliteit was heel slecht. Kamers werden heel slecht schoongemaakt en bed linnen was niet een keer vervangen wij zaterdag 5 dagen zeer slechte zaak. Verder zijn alle drankjes aan de bar veel te duur die prijzen verwacht je nog niet in een 5 sterren hotel. Wij komen er dan ook zeker niet meer terug.

    Het hotel ligt mooie aan het meer met eigen aanleg steiger voor bootjes.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,8
    zeer mooie locatie, zeer leuk strandje aan het meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het kan niet zijn wanneer men een degelijk hotel wenst te zijn de dag van vandaag dat men geen volledige gratis WIFI aanbiedt. Dat is ouderwets. Het kan niet zijn dat je moet zenuwachtig zijn of je wel hebt uitgelogd om niet extra te moeten betalen.

    zeer mooie locatie, zeer leuk strandje aan het meer

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    10
    De service van het zeer attente personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    sommige Nederlanders gedragen zich alsof ze op een camping zitten.

    De service van het zeer attente personeel. Het privé-strand, het zwembad, de verschillende terrassen.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,6
    Heerlijke locatie met uitstekende service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hete tegels aan zwembad

    Heerlijke locatie met uitstekende service. Zeer vriendelijk personeel, voor de kinderen was geen moeite teveel. Zwembad en aanwezigheid van privéstrand in combinatie met ligging ( zonder weg tussen hotel en zwembad/strand) maakte het een aangenaam verblijf. De kamers zijn mooi, het eten was heerlijk . Het ontbijt is zeer uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,8
    Enorm vriendendelijk personeel, altijd dezelfde gezichten,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    internet was een gedoe, geen salades op de kaart bij diner, vrij dure drankjes, eenvoudige ligzetels, aanbod massage, toietproducten op kamer, veel muggen buiten

    Enorm vriendendelijk personeel, altijd dezelfde gezichten, prachtige uitzichten, aangename kamer, lekkere fruitsalade en ontbijt, rust

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    9,2
    Prachtige kamer, heerlijk geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wel een tikkeltje kale kak en hapjes/drankjes net te prijzig (ontbijt voor 16 euro... pp) voor het leuke.

    Prachtige kamer, heerlijk geslapen. Leuk aangelegd strandje voor de gasten bij het meer. Baveno ligt mooi centraal nabij Stresa,waar we 's avonds ondanks alle drukte heerlijk hebben gegeten, en de beroemde eilandjes

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,8
    De uitzonderlijke luxe van de kamers en van het ganse hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De drank op het terras is duur en niet bijzonder. Ook de bijhorende hapjes zijn niet speciaal voor dergelijk luxehotel.

    De uitzonderlijke luxe van de kamers en van het ganse hotel.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    Badkamer weinig ruimte om je spulletjes op te zetten, maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer weinig ruimte om je spulletjes op te zetten, maar verder super hotel een echte aanrader

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,6
    Derde keer in dit hotel, mooie locatie, goede service, alles...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Derde keer in dit hotel, mooie locatie, goede service, alles tip top in orde

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    10
    Prachtig hotel, fraai gelegen, vijf sterren niveau.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig hotel, fraai gelegen, vijf sterren niveau.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    10
    alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    alles

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,5
    Klein hotel met goede keuken en mooie bar
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje oubollig

    Klein hotel met goede keuken en mooie bar Mooi uitzicht over het meer

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,6
    prachtige locatie aan het meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    prachtige locatie aan het meer

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,6
    alles, locatie, personeel, kamers enz.
    • Vakantiereis
    • Stel

    voor wifi en gym moest extra worden betaald.

    alles, locatie, personeel, kamers enz.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,8
    Mooi hotel met luxe uitstraling
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt niet inbegrepen en veel te duur.

    Mooi hotel met luxe uitstraling

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    10
    Luxe niveau van het hotel en ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De prijs van het ontbijt

    Luxe niveau van het hotel en ligging

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    Alles is gericht om het zo comfortabel mogelijk te maken en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de weg langs het hotel....

    Alles is gericht om het zo comfortabel mogelijk te maken en dat lukt in alle opzichten

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,3
    Super lokatie aan het meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slechte Wifi, en voor fitnessruimte moest je nog extra betalen

    Super lokatie aan het meer

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,2
    Prachtige locatie met mooi verzorgd strandje aan meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Betalen, en nog veel ook, voor Wifi is middeleeuws. Consumpties aan de bar te duur.

    Prachtige locatie met mooi verzorgd strandje aan meer.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Diner op terras en barterras
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kussens op bed te plat

    Diner op terras en barterras

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    Mooi gelegen accommodatie met heerlijk zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi gelegen accommodatie met heerlijk zwembad

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    10
    We hebben een opgrade gekregen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben een opgrade gekregen.

Er zijn ook 35 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 63

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: