Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Geovillage Sport & Wellness Resort 4-sterren

Circonvallazione Nord Direzione Golfo Aranci, 07026 Olbia, Italië

#15 van de 28 hotels in Olbia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5281 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    5,4
    De ouderwetse inrichting en dat ik bij het boeken als bed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten

    De ouderwetse inrichting en dat ik bij het boeken als bed optie een 1 groot 2-persoonsbed kon aangeven, echter aangekomen in de kamer waren het 2 losse bedden die naast elkaar geschoven waren. Daarnaast erg oude televisie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    Mooie ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in de garage is een drama. Het resort is erg groot. Jammer dat de spa pas bezocht kan worden na het uitchecken. Geen gebruik van kunnen maken i.v.m. 1 overnachting. Erg massaal.

    Mooie ruime kamer. Mooi resort. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,8
    Prettige accomodatie en prima animatieteam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zit wat buitenaf. Je loopt niet even naar het strand of naar Olbia. Dan heb je altijd vervoer nodig.

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, prima animatieteam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,1
    Het is erg plezierig dat je na het uitchecken gebruik mag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie bevindt zich op een industrieterrein en is niet dicht bij het strand. Het avondeten is niet echt top.

    Het is erg plezierig dat je na het uitchecken gebruik mag maken van de faciliteiten. Zeker in ons geval als je vlucht laat in de avond is.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    Goed hotel, echter prijs/kwaliteit wat tegenvallend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten

    Wandelmogelijkheden buiten resort nihil.

    Uitgebreid ontbijt, kamers ruim met grote badkamer. Mooi zwembad met echter beperkt aantal ligstoelen. Tuin resort en rondom zwembad mooi aangelegd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Restaurants en Bar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamers. Te weinig bedjes bij zwembad. Ontbijtbuffet kan beter. Parkeergelegenheid, parkeergarage snel vol onder hotel.

    Restaurants en Bar. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,5
    Tsja
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken duurde lang. Flinke rij. Daarna nog een half uur gewacht op een golfkarretje wat ons naar de kamer bracht. Onzin en tijdrovend. Je bent er al gauw een uur aan kwijt. Geheel doet centerparcs achtig aan op de natuurcomponent na want die is er niet. Harde muziek bij zwembad en entertainment. Eten is ok maar niet bijzonder. Je zit middenin een complex dus er valt niets te zien. Wellness stelt weinig voor en je betaalt 5 euro extra voor slippers. Het take away ontbijt is verschrikkelijk, kan op t flesje sap na direct de prullenbak in. Het was onze laatste nacht dus prima maar langer dan 1 nacht hadden wij vreselijk gevonden. Mijn zoontje van 7,5 vond het daarentegen prachtig.

    Ruime gezinskamer, mooie badkamer, heerlijke bedden, fijn geslapen. Prima zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,3
    Mooie grote rustige kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -De airco was niet regelbaar en zorgde nauwelijks voor verkoeling. De badkamer zag er niet mooi afgewerkt uit. Wc ruimte stonk naar urine, in de douche zat schimmel op het plafond. - ontbijt was uitgebreid, maar leek wel een gaarkeuken. Eeg rommelig, rumoerig en soms waren de borden en bestek op. Moeite om een lege gedekte tafel te vinden op verschillende ochtenden. -lange wachttijd voor inchecken bij de receptie

    Mooie grote rustige kamer Fijn zwembad Leuke kinderdisco en annimatie Restaurants op het complex serveren lekkere gerechten. Ideaal hotel voor de sportieve mens die wil zwemmen, tennissen en fitnessen tijdens de vakantie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    8,8
    Liever kleinschalige accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo massaal. Ontbijt is een waar gekkenhuis met al die mensen. Personeel daarentegen zorgde er wel voor dat er snel een plek voor je werd gevonden. Kamer was gehorig, we hadden de pech dat er een gezin naast ons zat met huilende kinderen.

    Zeer ruime 3 persoonskamer. Mooie badkamer met dubbele wastafel, bad en aparte douche. Toilet in de badkamer met een glazen deur gescheiden. Lekkere bedden. Mooi zwembad met poolbar. Uitgebreid ontbijt. 1x in buffet restaurant gegeten en dat was prima. Van de andere faciliteiten geen gebruik gemaakt. Wel een mooi verzorgd complex en vriendelijk personeel. Vliegveld Olbia op hooguit 15 minuten rijden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,8
    Uitstekende service en erg vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een keer was het tijdens het ontbijt erg druk en moesten we wachten op een tafel. Verder was het perfect!

    Uitstekende service en erg vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    5,4
    Leuk voor een keer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting kamer in gebreke zoals kapotte gordijnen, schimmelranden bij het bad, kaart om binnen te komen moeizaam Personeel aan de balie niet heel facilitair, doen niet veel moeite je op weg te helpen. Het restaurant ( alleen diner) waanzinnig lekker en goed georganiseerd.

    Het zwembad en animatie Parkeergarage onder het hotel met voldoende plekken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    3,8
    4 sterren zeker niet waard!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, brood snel op en werd niet aangeleverd Onvriendelijk personeel Onoverzichtelijk complex Kamer is simpel maar ruim Weinig ligbedden bij zwembad Wedstrijd bad te ver van locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,1
    ruime keuze ontbijt, zwembad, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Afgelegen locatie, strandtent prachtige locatie slechte service, duur, niet bijzonder en eten vergeten uit te serveren.

    ruime keuze ontbijt, zwembad, ruime kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,3
    Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen die op vakantie zijn, minder geschikt voor zakelijke reis
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Toegang tot de Spa (1 Volwassene)
    • Verbleef 1 nacht

    De airco van de kamer was niet krachtig genoeg om deze echt koud te krijgen en het eten in het restaurant was ok...

    Een hotel voor de sportieve reiziger met tennisbanen en meerdere zwembaden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    Mooie luxe kamer en heerlijk zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen hier voor een nachtje om even uit te rusten van de gezellige maar rumoerige camping en voor te rusten voor de lange reis naar huis. Helaas bleek de kamer vlak naast een plein met podium te liggen waar tot heel laat in de avond door een.microfoon werd geschreeuw en gezongen. Buffet was prijzig, goed maar niet erg gevarieerd, zeker voor de kinderen ontbraken wat 'eenvoudige' gerechten.

    Mooie luxe kamer en heerlijk zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    4,2
    Erg overgewaardeerd. Een massahotel met ongemotiveerd personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers (wij hadden de pech om vlakbij de plek te liggen waar de "avond-animatie" plaatsvond. Het schel lawaai en getril van de bassen maakt dat je amper in de kamer kunt blijven tot +/- 24.00 uur. Onbegrijpelijk want het aantal kamers dat grenst aan deze plek ligt hoger dan het aantal gasten dat van deze animatie wenst te genieten. Een mail hierover werd genegeerd. Het personeel, wat een contrast tussen de vriendelijkheid van de hulpvaardige medewerkers aan de receptie en de bediening in de restaurants. De bediening !!! Hier moet je echt moeite doen en veel geduld uitoefenen om iets te kunnen bestellen. Hygiëne, de tapijten in de kamers en het hotel zijn erg gedateerd, dat krijg je gewoon niet proper. Het beddengoed wordt ook niet dagelijks vervangen. De ligging (industriezone).

    Het olympisch buitenzwembad. De sportfaciliteiten. We waren er zonder kinderen, maar voor kids lijkt me dit hotel erg goed (veel animatie zodat de ouders ongestoord kunnen sporten).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakte piepend geluid. Niet gemeld omdat we er maar 1 nacht waren. Weinig mensen die fatsoenlijk Engels spreken

    Vriendelijk personeel. Fijne familiekamer. Zwembad. Veel verschillende recreatiemogelijkheden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf voor een paar dagen!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel, de fijne (grote) kamer en alle mogelijkheden die het hotel te bieden had. Leuk en lekker voor een paar dagen! Bijv. Als einde van een roadtrip.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    4,2
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - we kregen een familiekamer aan de achterzijde van het gebouw terwijl we voor twee kamers hadden betaald ( familie kamer 3 nachten 700 euro voor 4 personen en wij hadden voor 3 nachten 1300 euro betaald)voor 2 personen). Het heeft heel veel moeite gekost de kamers te krijgen waar we voor hadden betaald. - alles erg gedateerd; - schimmel in badkamer Absoluut geen 4 sterren

    Het wedstrijdbad was heerlijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,9
    Prima hotel voor paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwamen om half 11 aan en konden pas 16 uur op de kamer. Weinig georganiseerde sportactiviteiten. Restaurant white beach. Niet lekker, wel duur

    Ruime familiekamer met ruime badkamer. Prima ontbijt. Enthousiast animatieteam bij zwembad. Mooie fitnessruimte.binnen 10 min in Olbia.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Mooi zwembad goede pizzeria, en wij zaten slechts 10 meter van het zwembad met onze kamer dus perfect. Ook de ligging is ideaal om noord Oost sardinie te verkennen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,5
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig bedjes bij het zwembad (hoogseizoen te weinig) Airco kon je zelf niet instellen, dat werd bij de receptie gedaan. Je kon het 's-avonds dan niet zelf lager of uit zetten. Het fruit bij het ontbijt. Pas na +- 9.00 uur werden er schalen meloen/druif/ananas hij het buffet geplaatst. Was ook snel op. Je zit op een industrieterrein, dus je kan niet vanuit het hotel het dorpje inlopen.

    Mooi groen resort. Als je op het resort bent merk je er niks van dat het op een industrieterrein ligt. Zwembad is groot en mooi. Diverse sportfaciliteiten. Grote kamers. Shuttle naar het strand. Veel parkeerplek voor je huurauto. 2 restaurants inpandig. 12 min van de luchthaven. Als er iets niet werkte e.d. was er binnen 10 minuten iemand ter plaatse.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    5,8
    Prijs kwaliteit niet oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn verouderd. Badkamer dient gerenoveerd te worden. (Kapotte toiletbril, gescheurde tegels, kapotte douchekop, geen stop in bad en veel schimmel in douche.

    De locatie is prima. Zeer veel sportfaciliteiten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    4,6
    Ik raad dit hotel niet aan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is in een industriezone. Dus niet veel te zien. Wat werkelijk ergerlijk is dat in het complex alles extreem duur is en voor heel veel extra's worden aangerekend. Het eten op het strand is mooi maar belachelijk duur( alleen in de pizzeria zijn de prijzen democratisch), een cola aant zwembad 3 euro, handdoeken voor aan het zwembad krijg je voor het verblijf gratis. Wil je ze omruilen voor een propere dan kost het je 2 euro. Wil je een handdoek in de fitness dan kost het je 1 euro... enz.

    Mooi sportcomplex. Prachtig trainingzwembad. Mooie en ruime kamers.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Redelijk gezien de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstalling onderhoud kamer. Loshangende douchekop, kier onder kozijn waardoor je naar buiten kon kijken.

    Goed ontbijt, ruime kamer. Dichtbij vliegveld Olbia. Mooi zwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Mooi maar wisselende ervaring mbt service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spa alleen beschikbaar op bepaalde tijden en die liggen mn buiten inchectijd dus niet mogelijk op dag op aankomst en dus eigenlijk niet mogelijk bij verbijf van 1nacht Complex zeer groot en moeilijk bereikbaar Onduidelijk ook mbt parkeren in ondergrondse garage. Ligt op heuvel en kamer erg ver lopen en omhoog lopen. Wachten op golf Kar voor bagage. Verder goed ter been zijn On geinteresseerd bediening restaurant, Halen steeds bord te vroeg weg terwijl je nog aan t eten bent Buffet s avonds niet goed

    Veel fasciliteiten Goed ontbijt buffet Wel mooi maar niet goed gerund

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Mooi park met veel fasciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen van bar en restaurant zijn behoorlijk hoog. Locatie is in een industriegebied waardoor je wel een auto nodig hebt.

    Mooi park met veel fasciliteiten. Goed en uitgebreid ontbijt. Wij hadden last minute aanbieding waardoor prijs kwaliteit goed was. Standaard prijs is wel te hoog. Gratis shuttle bus naar strand (geen gebruik van gemaakt maar wel goed verzorgt)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Met een paar vrienden lang weekend hier gezeten en hebben genoten. Personeel kan iets beter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen aparte douche of douche die je kan ophangen om je haar te waasen. En personeel( ?) die vanaf het strand White beach ongegeneerd zonder iets te zeggen op de voorbank van de shuttle gingen zitten terwijl er heel veel wachtenden hotel klanten waren. Eerlijk gezegd nogal ongemanierd en daardoor moesten er klanten veel langer wachten! Volgens ons hoort dit echt niet!!

    Ontbijt heel goed. Lekker zwembad met goede bar. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijk restaurant. Kamer is groot en netjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Ontbijt zeer uitgebreid met heerlijke koffie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt gezins hotel met veel kinderen en drukke animatie bij het zwembad. Te weinig ligstoelen. Verouderde kamers

    Ontbijt zeer uitgebreid met heerlijke koffie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    6,7
    Zeer ruim opgezet, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bewegwijzering. We kwamen in het donker en de regen aan. Konden de receptie niet vinden. Telefoon werd niet opgenomen

    Zeer ruim opgezet, goed ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,6
    Prima faciliteiten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was wat minder aan de rand van Oblia.

    Alle faciliteiten waren aanwezig.Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie groenvoorziening. Top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    6,7
    Betreft een groot sportcomplex op een industrieterrein waar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie doet wat je vraagt maar niet meer dan dat. Airco in het complex ging pas aan na meerdere malen reclameren. Ten tijde van ons bezoek was er een jeugd voetbaltoernooi van europese top clubs, Chelsea, real madrid roma ed. Zeker 100 jongens van die leeftijd gemengd met reguliere hotelgasten was vrij chaotisch.

    Betreft een groot sportcomplex op een industrieterrein waar je geen last van hebt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,4
    Het is een sporthotel met heel veel groepen . Veel drukte en weinig rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Er waren 600 junior voetballers aanwezig in het hotel. Zelfs op de gang werd nog gevoetbald. Het was een gekkenhuis bij het ontbijt en ook bij het zwembad.

    Weinig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    4,2
    Accomodatie sterk verouderd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie sterk verouderd. Tv uit jaren 80 , werkte niet, receptie niet bereikbaar , slechte service, komen afspraken niet na. sauna bleek niet beschikbaar, uitsluitend met €15 voor 1,5 uur betaling. Ontbijtpakket bleek niet te zijn verzorgd. Kortom Waardeloos!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Op binnen onderhoud na, perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud buiten is geweldig, maar binnen mag daar wel xtra aandacht aan besteed worden.

    Veel luxe, veel te doen! Veel voorzieningen en het meest riante ontbijt die wij op Sardinië gezien hebben. Je kan er sowieso heerlijk eten en drinken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Veel faciliteiten, dicht bij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers vrij ver van de receptie en flink stuk lopen met je bagage, want de auto mag niet mee het terrein op. Wat vreemde lokatie, redelijk ver van het centrum in een soort industrieterrein, maar daar merk je weinig van. Wel dicht bij de uitvalswegen van Olbia en dicht bij de luchthaven.

    Zeer klantvriendelijk. Veel faciliteiten, zoals wellness, zwembad, restaurants. Goedkope maar prima ruime 4 persoons kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    We hadden met onze 2 kinderen (12 en16) een 4 persoons...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het zwembad moet je per se een badmuts hebben. Het pasta diner buffet is wel erg prijzig voor 25 euro zonder drank en beperkte keuze.

    We hadden met onze 2 kinderen (12 en16) een 4 persoons kamer. Deze was erg ruim. Last minute booking was goedkoop

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    3,8
    Veel te massaal en geen vier sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 2 nachten

    Erg massaal, lange wachtrijen bji het inchecken. Onze kamer was echt vergane glorie. Inrichting niet meer van deze tijd en zeker geen vier sterren waardig. Ligbed in de tuin was kapot, een mini badje (jacuzzi??) in de tuin van ons huisje was helemaal bruin aan de binnenkant. Wij zijn eerder vertrokken en op zoek gegaan naar een andere accomodatie in Olbia omdat het hotel absoluut niet aan onze verwachtingen voldeed.

    Tuin en aanzicht van het hotel ziet er verzorgd uit maar dat is wat ons betreft ook het enige dat we konden bedenken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,8
    Zeer goed service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer heeft een old skool uitstraling (bed, hele oude tv etc...)

    We kregen een gratis update naar een superior kamer en de wellness was heerlijk en relaxt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    6,7
    Goed, maar mist details en verfijning van 4 sterrenhotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi in de kamer viel vaak weg. De kamers zijn iets verouderd en enorm 'geel' (letterlijk alles is geel: muren, lakens, vloer) Het zou fijn zijn mocht er wat meer gezelligheid zijn door kussentjes of een mooie kamerplant. We hadden het gevoel dat het vakantieseizoen hier echt pas begint na Pasen. Alles lag er nogal verlaten bij. Het hotel ligt erg afgelegen in industriegebied, u heeft zeker het openbaar vervoer of een eigen wagentje nodig.

    Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt (soms meer aanvulling nodig en misschien iets kwalitatievere producten). Typisch Italiaanse stijl. We werden goed geholpen bij het huren van een wagen. Onze bagage mocht na uitchecken lang bij de receptie blijven staan.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    Lekker er tussenuit op Sardinië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie ziet er wat gedateerd uit. De bedden zijn aan vervanging toe. Veel te hard en je kom de vering voelen.

    De hotelkamer die wij hadden was ruim. Het ontbijt was goed en het avond eten was heerlijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    10
    Veel mogelijkheden om sport te beoefenen en mooie stranden in de nabijheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Beschikbare sportfaciliteiten zijn geweldig goed zoals zwembaden, tennisbanen, fitnessgelegenheid. Vriendelijk en behulpzaam personeel zorgt voor een aangenaam verblijf. Ontbijtbuffet wordt goed verzorgd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,5
    Groot hotel met uitgebreid sportcomplex.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 2 nachten

    De douche, na het douchen was het een waterballet. De kapotte W.C. bril. Deze werd niet vervangen tijdens ons verblijf, dat de bril kapot was hebben we wel gemeld.

    Ruime kamer met groot bed en een Frans balkon. Koelkastje en safe. Groot complex met mooi buitenzwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Echt om te relaxen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad had wel verwarmd mogen worden, de prijzen in de bar en het restaurant zijn hoog. De locatie is wat afgelegen en bijna geen openbaar vervoer naar een dorp of stad.

    Ruime schone kamers, mooie moderne ruime badkamer. Vriendelijk ontvangst. Restaurant was goed inclusief de bediening. Mooi zwembad met een aansluitend restaurantje en barretje in het water.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    5,8
    Eens maar niet weer. Wij gaan voor kleinere acomodaties.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de badkamer stond blank na het douchen. De douchedeur was niet goed af te sluiten. Over het algemeen vonden wij dat het vergane glorie was. Je kon zien dat er niet veel aan onderhoud werd gedaan.

    Ontbijt was goed geregeld. Wij gingen voor het ontbijt al weg maar er stonden wel 2 ontbijtpakketjes voor ons klaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stoelen (met stoffen hoezen)in het restaurant waren wel aan een opfrisbeurt toe.

    Uitgebreid en lekker ontbijt. Avondeten (bijbetaald 25€) was in buffetvorm en uitgebreid, gevarieerd en lekker. Mooi buitenzwembad. Ruime kamers met terras. Grote badkamer met apart toilet, dubbele lavabo's, douchecel en bad. Behulpzaam personeel aan de receptie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    4,6
    Kan een mooie accommodatie zijn. Maar dan moet het onderhoud wel bij gehouden worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud. Kapotte badstop, kapotte tegels. Geen uitzicht vanuit balkon. (Of je moet een bos uitzicht noemen) niet schoon. Lampen die het niet doen.

    De kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,5
    Mooi park maar massaal!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -De mensen aan het zwembad zijn blijkbaar doof. De muziek staat loeihard...(te horen tot aan de kamer) dus hier bijna geen gebruik maakt-1 keer en vlug weg. -Bij het ontbijt merk je hoeveel mensen er zijn. Niet relaxed...

    Mooi aangelegd resort, ruime kamer, proper, bed is hard (persoonlijk). Uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 12 nachten

    - Schoonmakers hebben in 2 weken bed niet verschoond. - Kapotte plastic drinkbekers werden niet vervangen.(ondanks de kapotte bekers in het zicht te leggen. - WC papier paar keer niet aangevuld. - Vrijwel nooit gestofzuigd (door mij naast de prullenbak gelegd papiertje lag er nog steeds. - Alleen paar bedienend personeel sprak engels (heel veel mensen niet en dat mag je wel verwachten van een 4 sterren verblijf.

    Ruime kamer met ligbad en groot balkon. Prima ontbijt (af en toe wel druk tussen 09:30 en 10:00).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    10
    Echt een aanrader 10 minuten van de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht

    De jaccuzzi was koud en zag er niet zo heel schoon uit

    Je wordt met golfkarretjes naar het huisje gebracht en ook weer opgehaald met de koffers. De kamer was erg groot en incl ontbijt. 1,5 uur gratis gebruik maken van de spa. Gratis parkeren Mooi zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,8
    Prima verblijf voor 1-2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Organisatie om te parkeren, lastige parkeergarage. Er is op het complex geen goede bewegwijzering. Je moet dus zoeken naar de restaurants.

    Mooie ruime kamer. Erg schoon. Zwembad met ligstoelen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Topvakantie gehad in een prachtig resort met veel en goede faciliteiten. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 14 nachten

    Als we dan echt iets moeten noemen, dan had een kleine supermarkt op het terrein wel handig geweest.

    Uitstekende service, vriendelijk personeel, goede (en veel) faciliteiten, leuk animatieteam, ruime en schone kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Heerlijke ontspannen vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te harde muziek bij het zwembad

    Geweldig resort,kamer zeer schoon,tuinen geweldig. Heerlijk gegeten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,8
    Verzorgd hotel met voor elk wat wils.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 7 nachten

    De airco was niet zo sterk, waardoor deze toch ettelijke uren moest aanstaan alvorens het fris werd in de kamer. Ook waren er zeer veel mieren op het volledige hotelterrein, en deze kwamen op een of andere manier in onze kamer (we denken via de lavabo) terecht (de kuisploeg heeft dit dan wel opgelost).

    Ontbijt was redelijk goed en uitgebreid, veel mogelijkheden om te sporten, zeer mooie grote kamer met uitzonderlijk groot bed. Ook verschillende mogelijkheden om te eten in het hotel, waardoor je eigenlijk een volledige dag in het hotel kan doorbrengen zonder ergens naartoe te moeten gaan. Prachtig zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,8
    Locatie op industrieterrein maar eenmaal aangekomen merk je er niets meer van
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie op industrieterrein, eenmaal aangekomen merk je er echter niets meer van.

    Mooi zwembad en een ruime kamer. Voor italiaanse begrippen een zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,1
    Prima hotel met goede value for money
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt op industrieterrein, waardoor er niets in de directe omgeving is en een huurauto noodzakelijk is. In het hoogseizoen wel voor 9 uur ontbijten, want anders tref je lege schalen aan..

    Ruime en schone kamers, vriendelijke receptie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    We hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurants net iets te laat open met jonge kinderen. Te ver uit centrum maar openbaar vervoer makkelijk te bereiken en dat wisten we van te voren. Mis een klein assortiment levensmiddelen die te koop zijn.

    Zwembad, ruime hotelkamer, schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,3
    Tof!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Sportfaciliteiten, is eigenlijk een echt sporthotel. Als je niet in het hotel wil blijven is een auto noodzakelijk. Er is wel vaste shuttle naar het strand. Grote nette kamers, ontbijt massaal maar prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,3
    Groot hotel, goede lokatie, schone kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massaliteit, heel veel mensen met name bij ontbijt. Drukte bij receptie, zag er niet heel efficiënt uit bij bv inchecken. Kamer klein voor 4 personen Prijs/kwaliteit verhouding slecht, te duur voor wat je ervoor krijgt

    Zwembad, uitgebreid ontbijt. Goede lokatie Voldoende parkeergelegenheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    Ondanks het hotel een heerlijke vakantie. Dit nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt in een afschuwelijk lelijke omgeving. Een industrieterrein. Moeilijk om te komen en zeer troosteloos Het hotel is keurig maar sfeerloos.

    Het 50 meter bad en het ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,7
    Te veel massa-toerisme en geen rust aan het zwembad (zeer luide muziek de ganse dag)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt is een massa-gebeuren met minderwaardige producten, géén aanrader ! De kamer die ons werd aangeboden was ONDERMAATS, na controle bij de receptie hebben ze ons de volgende dag een kamer in het hoofdgebouw aangeboden, waarvoor onze dank.

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Leuk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 6 nachten

    Tennis is wel gratis maar anderzijds moet je wel € 15 betalen voor 2 (te kleine) raketten en 4 ballen. De shuttlebus reed maar liefst 3 keer niet toen wij er waren, wat erg teleurstellend was, want daar reken je wel op. Vieze honden zwerven in de tuin van het restaurant rond. (Onhygiënisch). Olympisch zwembad is ver en wordt ontmoedigd. Luide muziek aan (overigens wel mooi) landschapszwembad. Geen wasmachines voor zo'n groot hotel.

    Lekker ontbijt met veel fruit (als je niet te laat komt toch). Mooi, ruim complex, zwembad en aangelegde tuinen. Grote mooie kamer met tuintje, erg rustig maar wel bergop, niet in het hoofdhotel zelf. Restaurant en avondbuffet goed. Vriendelijk personeel. Bus naar Olbia- centrum stopt aan hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    Zonder auto kan je hier niet weg. Kamers hebben dringend een klusbedrijf nodig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was in zeer slechte toestand. De accomodatie is zeer slecht gelegen. Geen supermarkt, geen restaurantjes, geen cafés of bars in de buurt. Ook het openbaar vervoer lost dit niet op. De bussen rijden niet meer na 19.30 uur. Industriezone is wel in de buurt. 😦

    Het mooie weer, het zwembad en vooral het personeel van het zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    4,6
    Way overrated hotel! 2** for the price of 4!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, diner, zwembad eigelijk is de volledige accomodatie gedateerd en niet de prijs (€250 p/n) en de accreditatie van 4**** waard. Wij zulleb dit hotel nooit meet bezoeken...

    Groot bed en de badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,3
    In mijn beleving is het geen vier sterren waard, maar t was wel prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd Chaos tijdens ontbijt Om buiten het resort te gaan heb je echt een auto nodig, resort ligt afgelegen op een induatrieterrein

    Vriendelijk personeel Fijne ruime kamer Fijne airco Op 20min afstand van mooie stranden Kamers en tuin zijn schoon Leuke sfeer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    De mensen aan de receptie zijn zeer vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is gelegen op een industrieterrein. Hier zie je niets van als je in het resort verblijft. Eigen vervoer is noodzakelijk voor uitstapjes.

    De mensen aan de receptie zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    Super verblijf om uit te rusten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt. Middle of nowhere

    Super mooie faciliteiten: mooie fitness al was het te warm en was er geen water. Zeer hulpvaardig personeel overal. Goed ontbijt en diner buffet. Mooie wellnes waarbij men eenmaal gratis mag. Mooie zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,6
    They did it again, good stay!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je weet dat je hier niet voor de rust moet komen, maar voor de gezeligheid. Wij hebben niets te klagen. Maar kan mij voorstellen dat andere het luidruchtig vinden bij het zwembad door alle muziek en activiteiten.

    Hier voor de tweede keer geweest. Personeel zeer vriendelijk en beleeft. De aanwezige salvaggio houdt alles zeer goed in de gaten en heeft een absolute meerwaarde. Deze zorgt er ook voor dat de gasten een zeer prettig verblijf hebben. Het entertainmaintteam is ook zeer vriendelijk en gezellig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,1
    Goed resort, wel iets overprijsd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het zwembad met dj die verliefd was op zijn eigen stem en de weinige zwembadbedjes

    Goed ontbijt, goed restaurant en schone kamers met haal/brengservice.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,3
    Familie kamer ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Animatie aan zwembad, met veel te luide muziek. Óók kinderen vonden dit storend. Locatie slecht gelegen voor transport naar en van stadcentrum van Olbia. Laatste bus terug rond 19u. Taxi 30eu. Shuttle naar strand onvoldoende groot voor alle gasten. Terugkeer van strand slechts om de 1,5uur. Geen aangename en rustige situatie voor een gezinsvakantie.

    Familie kamer ruim. Personeel vriendelijk, service correct.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,5
    Prima hotel in voorseizoen en om te relaxen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een Lokatie op industrieterrein, merk je overigens niets van als je binnen bent. Kosten taxivanaf vliegveld 40 euro en hotel is wat moeilijk bereikbaar. Grote verschillen in prijzen op verschillende dagen, van 140 pn tot 60 euro pn. Goed kijken loont.

    Prima ontbijt en kamers. Mooi zwembad, wel harde muziek en weinig bedjes. In voorseizoen prima. Mooi dat er een shuttle is naar White Beach. Leuke plek aan het strand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    10
    het ontvangst was zeer persoonlijk en de kamer prima in orde...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 6 nachten

    route aanduiding naar het hotel ivm tom tom (was feitelijk makkelijk achteraf)

    het ontvangst was zeer persoonlijk en de kamer prima in orde, lekker airco en geweldige accommodatie met zeer veel faciliteiten en prachtig zwembad. Het ontbijt zeer uitgebreid met veel gezonde elementen. heerlijk de koffie aan tafel geserveerd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Prima lokatie in voorseizoen. Heerlijk luxe en comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op shuttle kost extra en taxi is voor 10 minuten ruim 35 euro. Veel muziek in zwembad en strand. Je moet er van houden. Voorseizoen heerlijk, maar zodra het druk begint te worden is ontbijt minder en zijn de restaurants en zwembad te druk.

    Heerlijk in het voorseizoen, mooie kamer en goede airco. Lekker ontbijt en koffie. Mooi zwembad, zolang het niet te druk is. Laatste moment boeken is wel risico, maar kost kamer slechts 59 euro per nacht. Normaal 135 euro, dus echt verschil.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    10
    fijne locatie voor zon vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 5 nachten

    de harde muziek bij het zwembad, maar als je ver weg ging zitten van de muziek (als daar plek was) dan was het enigszins te harden

    wij betaalden slechts 60 euro per nacht en voor deze prijs was de prijs/kwaliteit meer dan goed het was een mooi complex en al het personeel was behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,7
    Oogt zéér luxe, maar echt niet alles.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Toegang tot de Spa
    • Verbleef 7 nachten

    Er waren diverse mankementen in de kamer, zoals oude t.v. met veel storing, handoekrek in badkamer stuk, schuifsysteem van gordijnen werkte niet goed. Prijzen voor eten en drinken aan het zwembad onredelijk duur!

    Het zwembad. Het ontbijt was ok, wel af en toe chaotisch en druk.

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: