Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Stella D'Italia 3-sterren

Piazza Roma 1, 22010 Valsolda, Italië

#1 van de 6 hotels in Valsolda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 249 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 54

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Prachtig gelegen maar wat te duur hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg duur, prijs/kwaliteit verhouding is wat scheef, ook van het restaurant. Weinig mogelijkheden om te parkeren terwijl je wel je auto nodig hebt omdat er in het dorpje niks is. Afstandelijk personeel.

    Zeldzaam mooi gelegen hotel, echt prachtig uitzicht op het meer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    6,3
    De locatie is geweldig, direct aan het meer van Lugano.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is niet aardig, hooguit beleefd. Foute interpretatie van hoe je een hoge status als hotel en restaurant bewerkstelligt. Daarbij weinig ruimte op de steiger om aan het meer van de zon te genieten met daarnaast natuurlijk altijd wel genoeg mensen om vroegtijdig een handdoek op de ligbedden te leggen.

    De locatie is geweldig, direct aan het meer van Lugano. Geweldig uitzicht van je balkon dus en prachtig om in de tuin aan de oever van het meer te eten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Voor een overnachting prima voor meerdere dagen zonde van je geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Vond het jammer dat je eigenlijk niet de mogelijkheden had om ergens anders te gaan eten. In de plaats zelf is niet veel dan moet je echt de auto pakken. Voor 1 overnachting prima. Het eten vond ik echt heel weinig kreeg 4 stukjes Tortellini en was € 16,- kwijt.

    Super mooi uitzicht op het meer waar je ook heerlijk kunt zwemmen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,3
    Perfecte plek op de route naar Italië voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden het iets luxer verwacht. Prijs / wat je er voor krijgt. Maar je betaalt voor het schitterende uitzicht en dat is gewoon uniek te noemen

    Prachtig uitzicht, de kinderen sprongen heerlijk van de steiger in het schitterende water, wij lagen op de ligbedden. Uitgebreid ontbijt. Goede bedden. Schone kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg verouderd en aan vervanging toe. Avondeten was vroeger veel beter.

    Lekker ontbijt Bij mooi weer, gezellig buiten eten. Je krijgt wel telkens dezelfde tafel gekoppeld aan je kamer. Dus mooie tafel of niet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,3
    Prachtige uitzichten, rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige wat ons enorm tegenviel was het feit dat je in het restaurant (terras) niet mocht plaatsnemen waar je wilde, zelfs niet voor het ontbijt... zo zaten wij voor het diner en ontbijt heel alleen in het midden van het terras aan een tafeltje vol mieren, terwijl alle tafels om ons heen vrij waren (ook die langs het meer). Jammer!

    Een prachtig uitzicht, mooi balkon, degelijk ontbijt en lekker diner.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Heerlijk ontspannen aan het water met een prachtig uitzicht (ook tijdens het eten buiten).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De standaardkamer

    We hebben wel om een upgrade van de kamer gevraagd naar een deluxe en dit is een mooie ruime kamer!(mag ook voor de prijs) Avond eten is prima alleen tot 21:00uur, daarna niet meer mogelijk wat heel jammer is als je laat terug bent van een tochtje bijvoorbeeld.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Prachtige ligging aan het Meer van Lugano.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig gastvrije ontvangst en uitstraling van het hotelpersoneel.

    Prachtige ligging aan het Meer van Lugano. Super-romantisch dineren en ontbijten op het terras en mooi uitzicht over het meer en de bergen vanuit de hotelkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Heerlijk ontspannen, lekker luxe, prachtige plek, niet goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kussens leken wel planken, dat lag echt niet lekker. Het is een beetje lastig omdat er weinig parkeerruimte is, dus als je op het terrein van het hotel wilt staan (en dat moet eigenlijk wel, want elders is de parkeertijd tot 1.5 uur beperkt) moet je je sleutel afgeven bij de receptie. Je bouwt elkaar namelijk in dus als de achterste er uit moet, moeten ze auto's gaan verplaatsen. Goed om aan te denken als je de volgende ochtend vroeg weg wilt (dat ze vast zorgen dat je er uit kunt)

    De plek is betoverend mooi en de accommodatie is lekker luxe. Met een eigen 'strandje' aan het meer met ligbedden en handdoeken, heerlijk om te zwemmen. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, de kamer was wat krap maar had een geweldig balkon met uitzicht op het meer. Ik denk dat dat voor alle kamers geldt. De sfeer van het hotel is nog heel traditioneel, een beetje vergane glorie, vooral in de badkamer, maar dat maakt het ook wel weer heel leuk (oude tegels met roosjes, lage wc, alleen een handdouche). Je kunt op elk moment van de dag lekker in de tuin zitten (veel schaduw en mooie tropische planten) en over het meer uitkijken, terwijl je een drankje of eten kunt bestellen op kamernummer. Lekkere airco ook (bijna geruisloos). Echt een feestje om hier een dagje en nachtje te zijn op zo'n plek, met lekker eten en een vriendelijke sfeer. Niet ver van de snelweg (Como-Basel is ongeveer 10 km ervandaan) dus ideaal op doorreis.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,8
    De plek was prachtig: het meer van Lugano, de bergen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten was matig en peperduur, de vormelijkheid van de gasten benauwend.

    De plek was prachtig: het meer van Lugano, de bergen eromheen, van het terras af in het meer duiken, het eigen balkonnetje, het diner met troepen obers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,5
    Zeer mooie ligging aan het meer. Goed voor een overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid en eentaligheid van een paar personeelsleden in het restaurant. Het dorpje zelf stelde niets voor en je kon er geen wandeling maken rond het meer of in de buurt.

    Het uitzicht vanop ons terras over het meer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,5
    een leuke overnachting op weg naar Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer die wij hadden was zeer ouderwets en is dringend aan verfraaiing toe. De badkuip was hier en daar al fameus aan het afbladeren (verf). En er was geen airco op de kamer.

    ontbijt was zeker in orde en netjes verzorgd het uitzicht op het meer is gewoonweg adembenemend. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Prachtig uitzicht tijdens het eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig uitzicht tijdens het eten. Keuken voortreffelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    We komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de inrichting en comfort van de kamer

    De ligging, prachtig zicht vanuit de kamer, super restaurant!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    enorm genoten van de combinatie van een prachtige locatie en heerlijk eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de locatie: prachtige plek aan het meer; ontbijt en diner uitstekend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,7
    De schitterende lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud hotel met weinig comfort

    De schitterende lokatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    Het meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het meer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,4
    het is een prachtige locatie, maar niet zo heel vriendelijk personeel bij restaurant;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    locatie tafeltje tbv ontbijt en onvriendelijk personeel

    het terras aan het meer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,1
    Korte trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 2 personen maar 1 badlaken en 1 handdoek , badkamer verouderd.

    Uitzicht op het meer !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,2
    Relaxen aan het Meer van Lugano
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk terras met prachtig uitzicht en het lekkere eten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Heel pittoresk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Te weinig ligstoelen. (steiger aan het water) Wifi signaal zwak!

    Ontbijt op het terras met zicht op het meer. Prima! Mooi panoramisch balkon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Combinatie douche/bad

    Charme van het hotel, professioneel personeel, keuken, wijnaanbod, ligging aan het meer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Een prachtig gelegen familie hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    aircos in alle kamers

    erg vriendelijk personeel, super ligging, helaas sommige kamers zonder airco ontbijt redelijk basic

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Schitterende locatie en uitstekend restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer goed en schoon, maar gedateerd Italiaanse stijl.

    Ligging direct aan het meer van Lugano, zwemmen vanaf het zonneterras van het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Voor 1 of 2 nachten een uitstekend hotelletje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    verouderde badkamer.

    Kamer was goed,zicht op het meer prachtig. Lekker eten buiten op het terras,rustig met zicht op het meer.Lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,2
    Top hotel, ligging prachtig, keuken voortreffelijk, schoon, maar aan renovatie toe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel heeft inmiddels wat achterstallig onderhoud, behoeft aandacht.

    Top locatie, heerlijk hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer mag vernieuwd worden, bad roestvorming

    Prachtig familiehotel met een leuk typisch restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,8
    Voor een paar dagen is dit een prachtige lokatie. Rustig dorpje. Aardige mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Alles was naar wens en vooral de kamer met een fantastisch uitzicht op het meer!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    Het meest romantische hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect

    Perfecte ligging met uitkijk op het meer. Een zeer romantisch hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    10
    Zeer plezant!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij konden niet langer verblijven!

    De vintage carácte !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    4,2
    Een grote teleursteling dat er geen overleg meer mogelijk was met Eigenaar.Lage KLASSE
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die betaald was niet volgens de afspraak.Superieur kamer was niet beschikbaar volgens eigenaar.Maar kreeg niets in vergoeding terug.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    De kamers zijn gehorig, je kunt bijna letterlijk de buren...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn gehorig, je kunt bijna letterlijk de buren verstaan. Ook is de kamer klein, voor een langer verblijf onhandig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,8
    Uitstekend hotel op een prachtige locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de kamergrootte

    Het uitzicht

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,2
    Prachtige ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderde kamers.

    De ligging.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    5,8
    Het uitzicht van de kamer/terras
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer was zeer oud- los behang doorlopend toilet. Het eten kan stukken beter. De pasta was goed maar de vis werd slecht opgediend en even slecht bereid.

    Het uitzicht van de kamer/terras

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    De locatie is schitterend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is aan de kleine kant. De badkamer is een beetje gedateerd. De eetzaal is niet direct sfeervol.

    De locatie is schitterend. De lounge is erg gezellig en sfeervol.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    9,5
    Het hotel straalt een authentieke bijna nostalgische sfeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel straalt een authentieke bijna nostalgische sfeer uit, die ik zeer goed ik vind passen bij de locatie. Zeer vriendelijk, betrokken en behulpzaam personeel. Zo een mooi uitzicht, dat je de hele dag op het balkon van je kamer zou willen zitten. Het ontbijt is een 'feestje'!

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,6
    Het uitzicht is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het uitzicht is prachtig. Bij mooi weer is het heerlijk om in het meer te zwemmen. De bediening in het restaurant is zeer goed, eten op het prachtige groene terras met zeer mooi uitzicht is heerlijk, het servies en bestek is van een uitstekende kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,9
    Uitstekende verzorgde kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    als je boekt , kan je enkel kamer + ontbijt boeken. het restaurant heeft niet dezelfde kwaliteit en de prijzen zijn aan de hoge kant.

    Uitstekende verzorgde kamer Rustig en mooi zicht op het meer

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    8,8
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Uitzicht

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    9,6
    de ligging aan het meer mooi balkon,auto voor de deur kunnen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging aan het meer mooi balkon,auto voor de deur kunnen parkeren,goed eten.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    8,3
    Geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets gedateerde kamers, maar prima!

    Geweldige locatie!! Heerlijk eten!

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    8,0
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden heel slecht. Nauwelijks parkeer faciliteiten

    Locatie

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    10
    Prachtige ligging hotel met tuin aan het water.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige ligging hotel met tuin aan het water.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Prachtige locatie, lekker eten en goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijzig, zowel hotelkamer als eten.

    Prachtige locatie, lekker eten en goede service.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,7
    locatie en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeker geen superieur kamer. Dus heel duur

    locatie en uitzicht

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,9
    Plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Plek

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,3
    Mooie ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie ligging. De rust. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Uitstekende keuken.

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    8,8
    Heerlijk hotel direct aan het meer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Heerlijk hotel direct aan het meer. Wat een fantastische locatie. Lekker gegeten en helemaal tot rust gekomen.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    7,0
    Mooi gelegen aan het Lugano meer !
    • Stel

    Het avondeten te duur voor wat je krijgt.

    Mooi gelegen aan het Lugano meer !

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    5,8
    locatie , ligging aan het meer
    • Zakenreis
    • Stel

    rokerskamers naast en onder niet-rokers kamers zodat rook van terras-rokers kamers binnenkomt

    locatie , ligging aan het meer

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,9
    De ligging is echt prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging is echt prachtig. je kunt vanaf het hotel zo een duik in het meer nemen. de kamer zijn netjes en schoon. Het avondeten is echt zalig!

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    5,8
    Diner viel tegen, veel graten in de gefileerde vis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Diner viel tegen, veel graten in de gefileerde vis. Toen er wat van gezegd werd was de bediening beledigd.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 54

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: