Prejsť na hlavný obsah
  2. Taliansko - hodnotenia hotelov
  3. Rím - hodnotenia bed and breakfasts a penziónov
  4. Hodnotenia ubytovania Sun Moon

Hodnotenia ubytovania Sun Moon

Via Dei Mille 41A Scala A Piano Sesto Interno 20, Hlavná stanica Termini, 00185 Rím, Taliansko

3595. z 3 987 Bed&Breakfasts a penziónov, Rím

7,7

• Wi-Fi zdarma

8,8

100 % overené hodnotenia

Skutoční hostia. Skutočné pobyty. Skutočné názory.

Zobraziť viac– otvorí dialógové okno
Napísať hodnotenie

zobrazené 1 – 7

• Ohodnotené: 12. augusta 2024

7,0
    cena zodpovedá ubytovaniu
    • 4 noci

4 Izby sú hneď pri prihlasovaní neustále tam vyzváňal zvonček , ale nakoľko nám to nevadilo len informujem. Izba v ktorej sme boli, mala vchodove dvere tak zdvihnute že tam bola fuga cca 2cm,nebol prah, išlo donútra svetlo, všetko bolo počuť. Ja som to vyriešila uterakom pod dvere....::(( Noc bola pokojná Pre nenáročného klienta

Blízko stanice Terminy, metra, mali sme výmeny uterákov, priateľsky personál. Pri check-ine nám pomohol pán čo mal obchodík hneď vedľa, zavolal ho telefonicky a hneď prišiel. Izba v ktorej sme boli mala klimu funkčnú čo bolo výborne, nakolko sme mali 40 teploty vonku. Nemám problem sa vrátiť

Termín pobytu bol august 2024

• Ohodnotené: 20. januára 2025

5,0
    Zodpovedajúce
    • Odoslané z mobilu

Nefungovalo nám zavretie okna ale personál to bol pozrieť, avšak tri noci sme mali aj tak okno pootvorené

Páčila sa mi lokalita

Termín pobytu bol január 2025

• Ohodnotené: 25. októbra 2024

5,0
    Zodpovedajúce
    • Skupina priateľov
    • 2 noci
    • Odoslané z mobilu

Slabšie vybavenie izby. Postele nie veľmi pohodlné ale na dve noci postačujúce. Chladnička veľmi hlučná, v noci tiekol záchod čo obmedzovalo spánok

Výborná lokalita, hneď pri stanici Termini. Manažér ústretový, aj napriek skorému príchodu nás ubytovali pomerne rýchlo. Pri ubytovaní sme mali problém s tečúcim záchodom, ktorý ale dali veľmi rýchlo do poriadku

Termín pobytu bol október 2024

• Ohodnotené: 22. septembra 2023

2,0
    Veľmi zlé
    • 3 noci

Ubytovanie absolútne nesplnilo očakávania, aké sme mali. Objednali sme si ubytovanie v tichej lokalite, no na recepcií nám bolo oznámené že naša izba je v inej budove. Mysleli sme si, že to je budova vedľa. Ubytovanie bolo síce len o štyri ulice ďalej, no na hlučnej štvorprúdovej ceste, po ktorej sa preháňali v noci motorkári neskutočnou rýchlosťou a nedalo sa tam spať, ešte aj postele boli neskutočne mäkké. Fotografie izieb nesedeli s tými, ktoré boli uvedené na bookingu. Okenice rozpadnuté, rozmočená stena. Jednoducho to tam vyzeralo inak. Hadica v sprche siahala asi po kolená, takže pohodlne sa osprchovať bol naozaj boj. Ubytovanie určite neodporúčam. Veľmi zanedbané a určite nie v pomere cena-kvalita.

Termín pobytu bol september 2023

• Ohodnotené: 7. apríla 2025

6,0
    Príjemné
    • Odoslané z mobilu

Pre toto hodnotenie nie sú k dispozícii žiadne komentáre.

Termín pobytu bol marec 2025

• Ohodnotené: 10. decembra 2023

6,0
    Príjemné
    • 2 noci
    • Odoslané z mobilu

Pre toto hodnotenie nie sú k dispozícii žiadne komentáre.

Termín pobytu bol september 2023

zobrazené 1 – 7

Rozdiel v cene vyrovnáme
Rozdiel v cene vyrovnáme
Nízke ceny • Žiadne rezervačné poplatky • Našli ste nižšiu cenu? Rozdiel v cene vyrovnáme!