Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sunny Guest House

Viale Castro Pretorio 25, Nomentano, 00185 Rome, Italië

#1826 van de 3.330 B&B's en herbergen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 645 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    10
    Een fijn onderkomen op een uitstekende locatie bij Station Termini om Rome te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    N.v.t.

    Giulia die de gasten van het verblijf ontvangt, was bijzonder hulpvaardig. Ze deed alles wat in haar vermogen lag om het ons naar de zin te maken. Ook in haar optreden was ze erg voorkomend en plezierig. Ze zorgde ervoor dat wij ons thuis voelden in het verblijf. Het verblijf is zeer aanbevelingswaardig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,2
    De accommodatie was 5 minuten lopen van het termini trein en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De matrassen zijn wel aan vervanging toe

    De accommodatie was 5 minuten lopen van het termini trein en busstation, waar de verbinding naar de luchthaven perfect is, treinkaartje voor 14 euro enkeltje naar en van de luchthaven in 32 minuten non stop. De gastvrouw was na mijn mail er vroeg in de ochtend en we konden dan ook al om half 11 in de kamer, via haar kaartjes vaticaan geregeld en duidelijke uitleg van hoe en waar te gaan in Rome. Ontbijt was prima niet spectaculair maar goed om de dag mee te beginnen, gratis gebruik ijskastje in de lobby en thee en koffie vrij om te pakken. Kamers prima groot genoeg en met airco en kluisje , eigen toilet en douche die perfect werkte. Wij hebben 1 minpuntje de kwaliteit van de matrassen mag beter maar voor de rest prima. Dus kunnen wij zeggen dat we een goede city Trip in Rome hebben gehad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,8
    Prima uitvalbasis voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets viel tegen, maar voldeed aan verwachtingen. Kamer, badkamer, balkon...allen niet groot, maar conform verwachtingen.

    De locatie en de zeer behulpzame Guillia

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,8
    We voelden ons echt thuis in Rome door het vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    We zouden blij geweest zijn met een iets minder zoet ontbijt, ook was de koffie en cappuccino bij het ontbijt niet warm genoeg. een tweede stoel op een twee persoonskamer leek ons ook geen overbodige luxe.

    Het ontbijt was inbegrepen en we moesten ons dus in de morgen niet haasten. Zeer vriendelijk en behulpzame ontvangst. Zeer propere en dagelijks gepoetste kamer. Locatie uitstekend, aan de rand van de oude stad, vlakbij het station en bij mooi weer alles te voet bereikbaar. Wel aan redelijk drukke weg maar doordat het gebouw een eind van de baan ligt was er weinig lawaai hinder.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    4,2
    Er was airco.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel. Slecht Engels sprekende peraoneel, wanneer we haar Italiaans niet begrepen, werd ze boos op ons en gaat ze helemaal schreeuwen tegen ons in het Italiaans, dat is niet echt behulpzaam. Daarnaast hebben ze een lift die continu niet deed, pas bij vertrek liet personeel ons pas zien hoe we lift op de juiste manier hoorde te bedienen.

    Er was airco.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,8
    Goede locatie, op loopafstand van Termini station en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lastig te vinden doordat het hotel op een verdieping van een groot complex is, waarbij de naam alleen op het naambordje vermeld staat. WiFi alleen bij de receptie, geen bereik in de kamer

    Goede locatie, op loopafstand van Termini station en Colosseum. Grote en schone kamer/badkamer!

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    7,1
    Grote bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lift in de gang is eng, dus veel trappen lopen.

    Grote bedden

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,5
    Dichtbij treinstation Termini
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren enorm hard, airco maakte heel veel herrie en er is geen ontbijt mogelijkheid

    Dichtbij treinstation Termini

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Matige bedden Niet altijd werkende lift

    Goede prijs-kwaliteitverhouding Dichtbij centraal station

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,3
    We konden alles vragen aan de jonge vrouw van de receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De infrastructuur is wel aan vernieuwing toe

    We konden alles vragen aan de jonge vrouw van de receptie. Ze was heel behulpzaam.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sunny Guest House

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: