Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tenuta Colle Piajo 4-sterren

Via Piajo 1, 24027 Nembro, Italië

#1 van de 2 hotels in Nembro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 686 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Hotel was super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant. Hier hebben wij zo slecht gegeten! Dit heb ik ook verteld tegen de gastvrouw van het restaurant. Ik hoop dat jullie dit ook aan evt. Hotelgasten kenbaar maken. Wij kregen gamba’s zo uit de vriezer op ons bord. En tot overmaat van ramp zaten daar de smerige darmkanalen nog in!!! De gastvrouw heeft dit laf genoeg niet aan tafel opgelost, maar liet het over aan een van de bedienende meisjes! Ik heb de gerechten niet betaald en gezegd dat ik ze nooit zou aanbevelen. Groet, Cornelis van Emmerik

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    9,6
    Top accommodatie met dito service!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets, maar een klein puntje van kritiek was de zachte straal uit de douche

    Wat is dit een goed hotel. Zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Ruime en schone kamer. Ontbijt top. Kom hier zeker terug

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,6
    Aanbevelenswaardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 6 nachten

    In de informatie werd de aanwezigheid van BVN televisie beloofd. Dat bleek niet aanwezig te zijn. Een grote teleurstelling! Het ontbijt was an sich goed, alleen een beetje karig voor een 4* hotel. Zeker wat brood en beleg betreft. Maar omdat al de rest ontzettend goed was, hebben wij dit niet als echt negatief ervaren.

    Super proper, heel vriendelijk en gewoon een geweldig hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    5,8
    Nooit meer naar dit Hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 7 nachten

    Badkamer in kamer 120 is een hele gladde vloer ,waar ik heel erg gevallen ben ,de oorzaak ,de doucheputje is nog nooit schoongemaakt waardoor het water niet weg kon en onder de glazen wand liep .als gevolg dat ik de badkamer inliep waardoor ik vreselijk ten val ben geraakt Hier heb ik nog steeds last van . Mijn man heeft de doucheput eruit gehaald dit was helemaal aangekoekt met haren en viesigheid . Dit aan receptie laten zien ! nu ontkennen ze alles ,en wordt ik als leugenaar beticht ,dit is geen goede reactie van een mooi hotel .als het op oog schoon is ,maar je moet ook alles schoonmaken .dus een dikke nul voor dit Hotel .

    Ontbijt was goed .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    10
    het hotel is prachtig gelegen boven op een heuvel met
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel is prachtig gelegen boven op een heuvel met ruime parkeergelegenheid. vriendelijk personeel en een luxe kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Prima voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijten in de receptieruimte, niet heel veel keuze bij het ontbijt.

    Prachtig uitzicht over de stad, fijne ruime douche, schone kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,3
    Eten in restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zwembad

    Eten in restaurant. De omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Het ontbijt was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    tenuta in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 2 nachten

    het restaurant was gesloten, maar werden wel op voorhand ingelicht door de manager. Geen zwembad aanwezig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de badkamer en in rekening brengen van min ibar terwijl er geen gebruik van gemaakt is

    Ontbijt was goed. De kamer prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    ontbijt zeer sober, receptie matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt zeer sober, receptie matig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    aanbevolen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Balkon of Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zelf te bedienen sapcentrifuge bij ontbijtbuffet....goddelijk! alles was super!

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    8,8
    Prettige ontvangst, prachtige omgeving en opgang, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen mogelijkheid om koffie te zetten op kamer. Geen mogelijk heid tussendoor s morgens en s middags om wat te drinken te krijgen. Handdoeken ouder, restaurant matig, en wisselend per avond wat kwaliteit van eten betreft. Verschil tussen moderne uitstraling van opgang, ontbijtruimte, en gangen enerzijds, en de wat oudere inrichting van de kamers, en de nog wat oudere inrichting van het restaurant

    Prettige ontvangst, prachtige omgeving en opgang, goede schone kamers met prachtige douche.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    9,6
    Dit moderne hotel is gelegen op een fantastische locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nou ja, tegenvallen... Het enige dat ik kan bedenken is dat er geen bar is en je overdag tussen de lunch en het diner dus niets te drinken kunt krijgen. Hou hier dus rekening mee als je een middag op het terras wilt doorbrengen en vraag er gewoon naar. Wij kregen een wijnkoeler gevuld met ijs om onze fles wijn en bier koel te houden. Dus ook prima!

    Dit moderne hotel is gelegen op een fantastische locatie; hoog in de heuvels, midden in het groen. Dus genieten van een enorme rust en een panoramisch uitzicht op Nembro. Alle kamers hebben een balkon met een zelfde uitzicht. Prachtig!! Aan de voorzijde van het hotel ligt een ruim terras met diverse zitjes. Hier kun je loungen, maar ook bv. je ontbijt nuttigen. De privéparking ligt naast het hotel. Het personeel is allervriendelijkst en attent. Een aantal van hen spreekt ook goed Engels, dat is fijn aangezien wij slechts beperkt Italiaans spreken. De kamers zijn comfortabel en goed uitgerust. Wij hadden een keurige badkamer, zeer schoon en voorzien van een bad. Het restaurant serveert typische Italiaanse gerechten en is van behoorlijk niveau. Tip: de gevulde pasta met truffelsaus (= héérlijk). De wijnkaart is beperkt, maar de wijnen zijn aan zeer goede prijzen tot ca. 45 euro per fles (het merendeel zelfs < € 30). Het ontbijt was uitgebreid, met diverse soorten broodjes, vleeswaren, kaas, eieren, zoet, granen, gebak, vers fruit, enz. Wat ons betreft is dit hotel een echte aanrader. Prijs/kwaliteit zeer goed!

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    7,5
    Mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt wat standaard, geen biologische, streek- of ambachtelijke producten, maar veel voorverpakt, zoals smaakjesyoghurt in plastic bakjes en geen naturel yoghurt.

    Mooi uitzicht. Rustig.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,2
    Dit was onze tweede keer in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zondag is het restaurant dicht, maar de mensen aan de receptie geven prima advies waar men terecht kan.

    Dit was onze tweede keer in dit hotel. Prima locatie, goed bed, lekker ontbijt, goede service, vriendelijk personeel. De prijs/kwaliteit is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    9,2
    Modern hotel, mooi gelegen , voldoende parkeerplaats, Sky tv...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechte ontvangst Vodafone.

    Modern hotel, mooi gelegen , voldoende parkeerplaats, Sky tv met BVN, internet

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,8
    Mooie kamer, prachtige badkamer, mooi uitzicht, rust, luxe...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi aansluiting beetje gecompliceerd

    Mooie kamer, prachtige badkamer, mooi uitzicht, rust, luxe uitstraling, goed rstaurant

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    9,2
    Zeer schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Zeer schoon en netjes

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: