Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Demetra Capitolina 2-sterren

Via Principe Amedeo 58, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#906 van de 967 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 932 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks, alles in orde.

    Ligging, meer dan perfect Een hotel met een betere ligging dan dit hotel is onvindbaar in Rome voor deze prijs. Het hotel is ietwat oud, maar voor deze prijs is dat ook te begrijpen. Locatie is ideaal. Dicht bij het colloseum, dicht bij het treinstation waar ook de metro is. Lopend ongeveer 2 kilometer naar het Vaticaan, waar je onderweg de Spaanse trappen, Trevifontijnen en het pantheon tegenkom.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Toegegeven het is niet veel, maar je betaald ook niet veel. Wij hadden kamer zonder douche/toilet maar de "gedeelde" badkamer op de gang hadden we voor onszelf.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    6,7
    Goede locatie voor een citytrip (dichtbij station Termini,...
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren hard, kamers wat gehorig.

    Goede locatie voor een citytrip (dichtbij station Termini, op loopafstand van bezienswaardigheden). Wij waren hier 1 nacht en daarvoor voldoet dit hotel prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,2
    Ik hoop nog eens te komen in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 15 nachten

    Wat ons betreft kan ik iedereen aanraden om dit hotel te boeken omdat we goede service hadden van het personeel en bijna alles wat je wilt zien in Rome is goed te lopen.

    We hadden een goed bed om te slapen en bijna alles wat qua bezienswaardigheden willen zien was voor ons goed te lopen. Bijna alle vervoermiddelen waren dichtbij. Ook dat is een pluspunt.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    4,2
    De locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel voldeed niet aan de verwachtingen met een badkamer waar je tegenlijk kunt douchen, naar het toilet gaat en je tanden poetsen.

    De locatie was prima

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    5,4
    vriendelijk en behulpzaam personeel op zeer korte afstand...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bedden waren slecht, straaltje water uit douche en veel kalkaanslag. Direct naast een trambaan

    vriendelijk en behulpzaam personeel op zeer korte afstand van CS Termini

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Prijs/kwaliteit en locatie voornamelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi betalend

    Prijs/kwaliteit en locatie voornamelijk. Vlak bij alle bezienswaardigheden. Ook veel restaurantjes, supermarkt, etc om de hoek.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,1
    verschoning handdoeken
    • Vakantiereis
    • Stel

    verschoning handdoeken

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    6,3
    vriendelijk personeel aan de balie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de gang en kamer ruikt teveel naar chloor!

    vriendelijk personeel aan de balie.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer gehorig, zowel de geluiden in als buiten het hotel houden je uit je slaap.

    Ligging Sfeer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Demetra Capitolina

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: