Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Garda Village

Via Coorti Romane 47, Colombare di Sirmione, 25019 Sirmione, Italië

#82 van de 100 vakantiewoningen in Sirmione

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2248 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Betaald WiFi

    3,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    5,0
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Onvriendelijke medewerkers bij de receptie. Men gaf ons het idee dat we alleen maar tot last waren. Vriendelijkheid en gastvrijheid was niet gebruikelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,7
    Prima camping
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huisje was niet goed schoon toen wij erin gingen. Ook waren veel voorzieningen tegen betaling (minigolf/trampoline). De bestemming viel ook een beetje tegen, de grotere plaatsen waar we rondom het Gardameer geweest zijn (Sirmione, Desenzano, Bardolino) werden overspoeld door toeristen, zelfs half september.

    Prima caravan, met zelfs 2 toiletten. Goed zwembad, met een leuk kindergedeelte. Ook was er een grote speeltuin centraal op de camping.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    4,6
    Zwembaden en restaurants zijn goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten

    Kwaliteit van de accommodatie. Beschadigd meubilair, niet schoon, en qua voorzieningen incompleet. Geen bierglazen, wijnglazen e.d.

    Zwembaden en restaurants zijn goed. Ook de uitgebreide mogelijkheid tot afhalen van gerechten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    De ligging, zwembad en het domein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan Buerstner-Adria (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik denk niet dat er gekuist was, er stonden zelf nog vuile glazen buiten. De afloop van de douche was defect. De cocktails in de bar war echt niet goed.

    De ligging, zwembad en het domein.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren snoeihard en er lagen dode insecten in de kamer. Gelukkig waren ze al dood. ;-)

    De ligging was super en het zwembad erg goed. Daarnaast biedt het terrein zelf meer dan voldoende activiteten. Een echte aanrader voor gezinnen met kinderen. Maar ook zonder kinderen is dit een prima verblijf.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    5,8
    Moet beter kunnen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje/stacaravan was ronduit vies: dode insecten hingen nog tegen de muur, pislucht in de badkamer, en toen ik speelgoed van mijn zoontje onder de bank wilde oprapen bleek zich daar nog een volledig ecosysteem te bevinden. Toegewezen parkeerplek (o.b.v. nummer accomodatie) wordt continu ingepikt door anderen: receptie reageert nonchalant en neemt pas na veel aandringen actie. Inventaris huisje niet compleet bij aankomst. Restaurant serveert lauwe pizza, niet gaar.

    Gelegen aan meer, leuk strandje. Leuk zwembad en leuke speeltuin.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De badkamer van de bungalow is gedateerd.

    Zeer vriendelijk personeel en het park waar de accommodaties zijn gelegen zijn veilig en overzichtelijk voor de kinderen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,2
    Heeelijk rustig park, met mooie zwembaden, grote speeltuin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stacaravans staan erg dicht op elkaar.

    Heeelijk rustig park, met mooie zwembaden, grote speeltuin. Stacaravan maxi prestige is een vrij nieuwe caravan, met een herelijke douche.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,9
    Goed verzorgd, vol vermaak en veel zwemmogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Buerstner-Adria (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muziek was erg hard en dat was lastig met het slapen van het kindje. Wel stopte de muziek netjes stipt om 23 uur.

    Het animatieteam was geweldig en zorgde ervoor dat het meisje van 7 veel vermaak had.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,7
    de ruimte van de maxi home en de airco.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 10 nachten

    Inventaris van de maxi home. 6 sapglazen voor 6 personen, meer glazen waren er niet. Wijnland ? geen glazen. Volgens de gegevens zou er een koffiemachine zijn, ja zo'n mini handding voor 2 kopjes uit de pre-historie. 6 persoons maxi home maar een buitentafel waar 4 personen om heen kunnen zitten. Wel 6 aluminium stoelen erbij, maar daar durfde je niet mee te bewegen anders braken de stoelpoten af. Gewoon binnen tafel ook buitengezet + de 4 (?) binnen stoelen voor wat comfort. Maxi homes staan heel erg dicht op elkaar zodat je woordelijks de ontbijtende buren naast je bed hoort praten. En waardoor er geen zuchtje wind komt

    de ruimte van de maxi home en de airco. Super grote koelkast en zat kast ruimte in de keuken. Grote afdak op het terras. Beveiliging op het park en op loop afstand van een heerlijk strandje rechtreeks aan het meer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,9
    Fijne vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie vakantie gehad. Klein huisje, basic ingericht, maar wel proper. Kindvriendelijk park. Altijd plaats aan het zwembad. Mooie ligging aan het Gardameer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,8
    Het Gardameer was op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg last van mieren in huis die tussen de houten plinten doorkropen vanuit de muur. Het personeel is niet altijd even vrolijk.

    Het Gardameer was op loopafstand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    De kwaliteit van de huisjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootschaligheid waardoor de gezelligheid vet te zoeken was. De uitrusting van de huisjes was erg mager; krap genoeg bestek, geen wijnglazen, geen goede pannen, geen koffiezetapparaat

    De kwaliteit van de huisjes. Die waren netjes en goed (de prestige)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Uitstekend verblijf voor gezinnen met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 10 nachten

    Er is een winkel, maar de producten zijn duur. Er is wel een supermarkt in de nabije omgeving.

    Je krijgt wat je ziet op booking.com. De nachtrust is prima. Goed onderhouden. Je hebt de keuze tussen strand en zwembad. Het centrum van Sirmione is goed bereikbaar met de fiets. Het restaurant is in orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,4
    Camping meer dan prima, accommodatie wat minder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De caravans zijn nieuw maar kon je er niet heel duidelijk aan af zien. Heel minimaal uitgeruste keuken. Geen waterkoker aanwezig. En tuinmeubuliar zit vreselijk.

    Het zwembad was perfect voor kinderen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,6
    Geweldig zwembad, leuke speeltuin, huisje was niet groot...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Geweldig zwembad, leuke speeltuin, huisje was niet groot maar we waren toch voornamelijk buiten, animatieteam leuk, airco in het huisje (2 stuks zelfs!)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,7
    De locatie en de faciliteiten zijn goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Zeer weinig keukengereedschap, geen wijnglazen, een bij elkaar geraapt servies, allemaal verschillende borden en kopjes, geen schilmesje of goede vleesmessen. Geen starterspakket met afwasbenodigheden e.d. We hebben dit park in het verleden wel 8 keer jaar op jaar bezocht, maar je merkt dat de kwaliteit jaarlijks naar beneden gaat.

    De locatie en de faciliteiten zijn goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,7
    Mooi vakantie park in Sirmione aan het Garda meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was toen we aan kwamen op 27-4 schitterend weer 26 gr.maar helaas ging het zwembad pas 1-5 open en we hadden in eerste instantie geen warm water in de stacaravan,daar moest een mannetje voor komen We hebben ook op het park fietsen gehuurd waarvan 1 fiets niet in orde was,de pedaal arm zat niet vast.

    Mooi schoon park,mooie ligging aan het Garda meer van uit het park kun je gemakkelijk dag tripjes maken om het hele Garda meer. We kregen voor de kapotte fiets pedaal arm een tegoedbon van €30,00 om te gebruiken in het park restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    De nieuwe stacaravan was uitstekend en heel praktisch voor een gezin met vijf ,enkele jaren geleden waren wij ook al aanwezig op the garda village en was dit ook al perfect maar nu hebben ze ons overtroffen met deze . Wij komen zeker nog terug .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt niet bij de camper parkeren hierdoor moet je 10 keer heen en weer lopen met zware spullen. De campers staan erg dicht op elkaar dus als je in bed ligt kun je alle gesprekken van de buren mee luisteren. Personeel bij receptie is niet erg vriendelijk.

    Mooi vlak bij het meer. Zwembad dik in orde

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,8
    We maakten er het beste van, maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet proper, de keuken was ondermaats ingericht. De gehele accommodatie was verouderd en vervuild en defect.

    De locatie De animo op de camping

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    Heerlijk relaxte vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand steld weinig voor, water eerst 200 meter ondiep en vol keien waardoor je je amper staande kunt houden. Matrassen mogen vervangen worden.

    Zwembaden gewoon mooi, veel animatie voor de kinderen. Eten in het restaurant en afhaalpunt prima en niet te duur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,1
    Fantastische omgeving en ideaal voor de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De bungalows zijn ietwat gedateerd en zouden een opknapbeurt kunnen gebruiken. De toiletbril was echt aan vervanging toe en de matrassen van de bedden waren zeer oncomfortabel (hard).

    Het park was overzichtelijk, veilig, schoon en gezellig. Ideaal voor families met kinderen. De kinderen konden hun weg vinden. Het aangelegen restaurant bood goede maaltijden tegen redelijke prijzen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie biven

    De caravan was vrij nieuw echter de inventaris was zeer summier. Bijvoorbeeld als je harde broodjes kunt kopen is het handig als je ze ook met een broodmes kunt snijden. Eens chillen en een kaasschaaf is ook handig. Zoals ook ook een koffizetapparaat.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Prima vakantie voor gezinnen met kinderen! Camping onlangs vernieuwd :)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Bungalow met 1 slaapkamer
    • Verbleef 11 nachten

    Het douche-putje werkte niet goed, waardoor de badkamer binnen no time vol water stond. En het was fijn geweest als we een parasol konden gebruiken bij het huisje, omdat wij in de middag niet meer op ons terrasje konden zitten (was te warm buiten. De hitte bleef lang hangen onder het afdakje, maar gelukkig is er airco binnen).

    De huisjes zijn allemaal een jaar geleden ongeveer vernieuwd. Het ziet er dus keurig uit. Wij hadden een magnetron wat erg handig was voor het opwarmen van het water voor onze 4 mnd oude dochter (al weten we nog steeds niet of dit speciaal gedaan was omdat we met een baby kwamen of dat het toeval was) ;) . Wij zaten lekker dicht bij het zwembad! Hier waren voldoende bedjes en parasols aanwezig (moesten voor de kleine wel in de ochtend een handdoek klaar leggen om een schaduw plekje te bemachtigen). En er waren 3 baden, waaronder 1 voor kinderen tot 12 jaar. Dit was erg fijn om met de kleine rustig en voor het eerst te gaan zwemmen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,4
    leuke week gehad maar we komen niet meer terug naar deze camping!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De ontvangst viel tegen; erg lang moeten wachten op sleutel van stacaravan, wat beloofd werd, werd niet nagekomen. Schoonmaak en onderhoud was onvoldoende. Uiteindelijk een andere nieuwere caravan toegewezen gekregen die wel schoon en niet kapot was. Personeel bij receptie was ongeïnteresseerd en niet vriendelijk; eerst een hap nemen en dan tegen ons praten met volle mond zonder ons aan te kijken...

    De locatie en de omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen bank in de leefruimte. Veel stopcontacten wat zeer verleidelijk is voor kleine kinderen. Geen magnetron, geen waterkoker. Dunne muurtjes, met luidruchtige buren hoor je alles. Het 'strand' nodigt niet echt uit om in te zwemmen maar verderop in de stad is het prachtig en heerlijk water.

    Ruime kamers gezellig ingedeeld, heerlijk zwembad voor jong en oud. Parkeerplaats zo goed als voor de deur. Animatie is ook zeer ruim aanwezig voor de kinderen. Ook geschikt voor kinderen onder de 2. De aanliggende steden zijn overigens prachtig! Al met al zeker een aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Fijne week gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten bij het zwembad, maar 1 glijbaan die vooral voor kleine kinderen is.

    Mooie sta caravan. Ruim en netjes. Servies bestek en pannen aan de magere kant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Super vakantie gehad !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 14 nachten

    Wij hadden de nieuwe Prestige maxi caravan geboekt. Deze was geweldig. Mooi, schoon en ruim met voldoende schaduw. Ze stonden nl onder de bomen. Wel dicht op elkaar maar je had absoluut geen last van de buren. Goed werkende airco. De andere type caravans zagen er oud.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Buerstner-Adria (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te massaal dag eerder vertrokken Alleen maar nederlanders Overal extra voor betalen zoals de springkussens Slechte bedden in de caravans

    Airco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Fijne vakantie gehad, voldeed aan onze verwachtingen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Een bank/zetel in de living/keuken zou het nog net iets comfortabeler maken, nu heb je eigenlijk alleen een stoel om op te zitten om te lezen/tv te kijken/... . Het water van het babyzwembad was eerder aan de koude kant.

    Mooie locatie, mooie zwembaden (beetje jammer van de badmutsen en strenge regels ivm eten aan het zwembad, maar daardoor wel heel proper!), veel faciliteiten op het park, eenvoudige accommodatie, maar alles wat we nodig hadden was aanwezig. Kleine gebreken aan de accommodatie (loszittend stopcontact) werden snel opgelost! Wij zijn er twee weken geweest en hebben ons niet verveeld. We hebben een fijne vakantie gehad!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,1
    Dat er twee toiletten in één stacaravan zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 7 nachten

    Er is wifi op verschillende plaatsen op het terrein waarvoor je een inlogcode nodig hebt. Deze krijg je bij het inchecken niet automisch verstrekt. Jammer, daarvoor moet je weer apart in de rij bij de receptie gaan staan. Het meer is troebel bij het strandje en zit vol met stenen. Waterschoenen zijn een must.

    Dat er twee toiletten in één stacaravan zijn. Erg prettig als je met meer dan twee personen bent.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,2
    Prima, maar geen 4 - sterren camping.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, onderhoud van de bungalows erg achterstallig. Huisraad niet in orde, geen glazen aanwezig. Lampen kapot of slecht functionerend

    Locatie, strand aan t meer. Zwembad en park mooi aangelegd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Wifi kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Bungalow met 1 slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten

    wifi alleen bij wifipoints. zijn alleen stacaravans en appartementen dus wifi hoort overal te zijn. wifi tegen bijbetaling hoort dan ook overal te zijn

    mooie huisjes, bijna alles aanwezig voor een leuke vakantie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,3
    het animatie team was geweldig en de zwembaden waren ook top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Buerstner-Adria (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    de stacaravan was oud en weinig inventaris

    het animatie team was geweldig en de zwembaden waren ook top. Het eten in het restaurant was goed alleen het personeel was niet aardig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,3
    Gezinsvriendelijke schone camping. Prijs/kwaliteit oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje sfeerloos op de camping in vergelijking met La Quercia. Weinig hoge begroeiing, restaurants wat kaal/ goedkope uitstraling. Fietsen bij verhuur moeilijk uitzoeken allemaal kapot/gebreken Water gardameer lang ondiep met keien/rotsen bezaaid. Schoentjes noodzakelijk.

    Niet massaal, overzichtelijke rustige camping.Supermarkt vlakbij. Prima zwembad.Aardig personeel Nette nieuwe caravan(prestige)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,8
    Geen waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    We zaten in een maxi-caravan. Veel te weinig keukenspullen voor 6 man! Geen normaal koffiezetapparaat, geen waterkoker, 2 pitjes om te koken. Matig bestek. Handdoekje leggen in het zwembad is verboden, maar bijna iedereen doet het en er is geen controle. Badmuts op. Is niet meer van deze tijd.

    Dicht bij het meer. Je loopt er zo naar toe. Enthousiast animatieteam. Fijn dat er airco in de caravan zat met 35 graden buiten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Zoals elk jaar goede en minder goede zaken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De nieuwe caravans staan aan alle kanten twee meter uit elkaar " hutje mutje", slechte wifi ontvangst (alleen goed bij wifi point), dure wifi: 15 euro voor 24 uur wifi

    Superlekker weer, nieuwe comfortabele schone stacaravans (prestige), zwembad is super, mooie locatie aan het meer, voor wifi hoef je niet meer uit te loggen om je tegoed te sparen, lekker zwemmen in het meer, vakantiesfeer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Aardig maar kan beter!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel receptie ongeïnteresseerd. Geldautomaat bijna altijd leeg. Geen eigen parkeerplaats bij de caravan "Privilege". Caravan Privilege splinternieuw maar vertoont nu al mankementen.

    Prima zwembad en goede locatie met aardige animatie voor de kinderen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,8
    Groot maar prima vakantiepark aan het Gardameer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er maar 1 glijbaan bij het zwembad is, oudere kinderen zijn er snel op uitgekeken.

    Groot maar ruim opgezet vakantiepark met bungalows en stacaravans. Wel verschil per type, de Adria en standaard caravan zijn duidelijk kleiner en ouder dan de Prestige caravan die wij hadden. Dat is een nieuwe (2016) 6-persoons caravan met 3 slaapkamers en 2 badkamers, en airco. Mooi groot zwembadterrein met 3 baden, waarvan 1 speciaal voor kinderen. Prima restaurant met redelijke prijzen en schitterend uitzicht over het meer. Actief animatieteam voor de kinderen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,1
    Mooi park met goede fasciliteiten. Bungalow was ok maar oud sanitair en slecht schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bungalows zijn verouderd, m.n. Het sanitair. Schoonmaak kon beter.

    Prima accommodatie, goede ligging, leuke en betaalbare restaurants, mooi zwembad en prima privestrand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    4,2
    gezinsvakantie met volwassen kinderen (22 & 24 jaar)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    1. De animatie viel tegen. 3 jaar geleden en langer was het veel beter, dan werden er verschillende dingen georganiseerd (dansavond, musical), ... Volleybalveld en -net was niet in orde, 2. er is te weinig materiaal in de keuken van de caravan 3. zwembad sluit te vroeg: al om 19h, zou met zo'n prachtig weer toch tot 21h open kunnen blijven voor de volwassenen met grote kinderen. 4. vanaf 9h geen baguette meer te krijgen in winkeltje

    * Het bed en bad-linnen is handig, jammer genoeg geen keukenhanddoeken. Bij de caravans is een groot terras met grote tafel. * Airco is zeeeer handig. * groot afdak boven terras

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,7
    Prima park, luxe en mooie uitstraling, accomodatie te karig ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitrustig van het appartement is karig, te weinig glazen, bestek etc. Toegewezen parkeerplaats was smal en werd vaak bezet door anderen. We moesten badmutsen op in het zwembad dat stond nergens vermeld en indien wel dan had ik dit niet geboekt

    Het complex aan het water met alles wat erbij hoort is top!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Gezinsvakantie in Sirmione
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 10 nachten

    De mobilhomes waren zeer dicht op elkaar geplaatst. Veel open ruimte heb je niet en een BBQ stoort al snel de buren.

    de locatie was heel erg goed. Wij hadden de Maxi Prestige geboekt. Deze waren nog maar net in de het voorjaar geplaatst en bijgevolg nog heel erg net en nieuw. Er is een heel team van monitoren die de kinderen op verschillende uren van de dag kunnen vermaken met sport spel en dans.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    5,8
    Uitzicht op het gardameer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden speciaal een 'comfort' huisje gehuurd om 2 aparte bedden voor de kinderen te hebben, maar hadden toch een stapelbed. Receptie kon geen deftig antwoord bieden en we kregen niet waarvoor we betaald hadden.

    Uitzicht op het gardameer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf met 2 jonge kindjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Matrassen zijn aan vervanging toe, badmuts in zwembad niet zo leuk maar je went eraan.

    Leuke zwembaden, prachtige locatie, mooi onderhouden park met veel groen en leuke speeltuin.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,4
    Partk is mooi, maar de bungalow is te klein voor 4 personen, geen opbergruimte voor koffers etc.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow met 1 slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    De hele dag keiharde muziek ivm diverse activiteiten in het zwembad woonkamer bungal0w heeft geen zitbank Tijdens de avondactiviteiten in het theater vind het activiteiten team het normaal om personen uit de bijbel belachelijk te maken, wij vinden dit zeer storend en hebben hier ons beklag over gedaan.

    bedden waren goed en het park is mooi aangelegd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    5,8
    Jammer dat de huisjes niet goed in orde waren. Voor de rest heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bergplaats voor koffers, kleren of dergelijke. Douches heel vies vol schimmel etc. Dampkap+lampje werkte niet, airco werkte in het begin niet. Boiler warm water viel soms uit. Muizen net achter ons terrasje in de haag.

    De ligging is perfect, aan het water en vriendelijk personeel. Mooi groot zwembad, lekker eten. Goede animatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,3
    Buiten het hoofdseizoen om geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Einde van seizoen en winkel en overdekte bar naast restaurant waren gesloten. Bank (= bedoeld als stapelbed) in de woonkamer bevat geen rugleuning, dus zelf creatief maar een achterwand gecreëerd. Bungalows te klein voor het genoemde aantal personen.

    De locatie direct aan het Gardameer (zwembad was tijdens de zonnige dagen 2e helft oktober ook steeds geopend) is heerlijk, vele wandelmogelijkheden naar Sirmionie en omgeving. Goede uitvalbasis voor tripjes in de omgeving. Vele restaurants in de buurt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    4,6
    Locatie prima, resort zelf is 3x niks (jong stel)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement was erg vies, zwembad sloot al vroeg, wij hadden een resort in gedachten waar je ook lekker kan ontspannen en dergelijk maar dat viel vies tegen. Als je hier wilt verblijven doe het dan puur als slaaplocatie anders adviseren wij echt om iets anders te boeken. Wij een jong stel en overdags waren we lekker opstap maar je wilt toch nog verder kunnen relaxen in een resort dat was/is hier absoluut niet mogelijk. O en niet te vergeten, de WiFi is echt helemaal bagger en kost 5.- per dag.

    Locatie om andere plaatsten te bezoeken was prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    5,0
    Op kamp!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bugalows zijn beslist geen 4-sterren niveau en we hadden nog wel de meest luxueuze versie. Erg hokkerig, kaal en basic met tl-lampen. Het meubilair heeft al een zwaar leven gehad en de overtrek van de bedbank was ronduit smerig. De bedden zijn netjes, maar zeer hard en we hebben twee matrassen op elkaar moeten leggen met twee dekens onder het onderlaken om nog een beetje te kunnen slapen. De zwembaden zijn prachtig, maar de regels nemen alle plezier weg. Je mag niet op sneakers maar je moet op slippers lopen, je moet een badmuts op, je mag geen drankje of ijsje nuttigen bij je ligbed etc. Overal waar je in de poolarea kijkt zie je ge- en verbodsborden en er loopt ook nog een strenge badmeester rond die mensen tot de orde roept die zich niet exact aan de regels houden. Je krijgt echt het gevoel dat je in een vakantiekamp uit de jaren 1950 bent. Wifi is beschikbaar maar kost 15 euro per dag! Daarbij kwam dat het park favoriet is bij middelbare scholen als verblijfplaats voor schooluitjes. Er waren vele honderden scholieren met de daarmee gepaard gaande onvermijdelijke geluidsoverlast. Dit was eens maar nooit meer.

    Mooie ligging aan het Gardameer. Prachtige zwembaden, maar....

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,3
    Leuk met kinderen. Mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting van de bungelows.

    Het zwembad, genoeg ligbedjes met parasol.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    3,8
    Niet tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De caravan totaal niet schoon. Ook voor alles moet je nog betalen. Slechte locatie en totaal niet wat wij verwacht hadden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,9
    super locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    ligging van onze app direct aan het gardameer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    6,3
    Het privé strand,de rust en de omgeving zijn perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Buerstner-Adria (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de stacaravan buerstner adria was veel stuk en de caravan was erg vies bij aankomst!

    Het privé strand,de rust en de omgeving zijn perfect.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    9,2
    Heel mooie caravans, modern ingericht zalig vertoeven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen privacy, caravans veel te dicht bij elkaar

    Heel mooie caravans, modern ingericht zalig vertoeven

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,1
    leuke camping!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    duur verbljjf

    leuke camping! wel erg duur

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Goede faciliteiten, gezellige sfeer, goede annimatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede faciliteiten, gezellige sfeer, goede annimatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,2
    Tijdens ons bezoek elke dag prachtig weer,zeer goed onderhouden park,mooie omgeving,prachtig zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Eigenlijk... NIETS!

    n.v.t.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Ideaal met kids!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inventaris keuken in de maxi caravan minimaal

    Voor de kids top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Heel leuk animatie team.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel leuk animatie team. Kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    4,6
    Vakantie lekker, camping niet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de badkamer Bungalow vies, tl verlichting, slechte bedden Strand te water met hoge trap

    De plaatsjes om de camping heen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,6
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffiezet , geen oven , geen microgolf , huisje was basic (wel proper en lekker fris door airco)

    Het enthousiaste kindvriendelijke animatie team

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    Zwembad viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Zwembad viel tegen. mag niet eten/drinken aan het zwembad en je moet badmutsen dragen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    4,6
    Ruime chalet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan Buerstner-Adria (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon!

    Ruime chalet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,3
    Op zich een leuk park maar verwacht niet te veel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow met 1 slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en personeel horeca

    De overboeking naar iets groter huisje ivm Duitse schoolkinderen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    4,6
    De stacaravan is erg klein voor zes personen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stacaravan is erg klein voor zes personen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Fijn, was al voor de 4de keer dat we hier waren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie, ruim appartement Goeie airco Verzorgd park

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    leuke plek voor bezoek Gardameer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi moest veel voor worden betaald en werkte slecht.. Dit is niet meer van deze tijd.

    Leuke kleine bungalow bij het meer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow met 1 slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was defect. Badmuts dragen in het zwembad

    De locatie. Proffesioneel personeel aan de receptie net park

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,3
    Kan beter......
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Buerstner-Adria (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Winkel was slecht of niet gevuld, personeel was heel oppervlakkig, verveeld

    Zwembad is ruim, voldoende bedden...

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Leuke kindvriendelijke vakantie met mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat een badmuts verplicht was bij het zwembad

    Leuk animatie team voor de kids!!!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Heerlijke camping voor de kinderen met actieve animatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Bungalow met 1 slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke camping voor de kinderen met actieve animatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,9
    Alles is er proper en netjes, fijne vakantie gehad. De huisjes mochten eens opgefrist worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche mocht wat groter zijn + er mocht wat meer keukengerei aanwezig zijn

    Het park is zeer netjes en proper

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,0
    Onvriendelijk personeel, een 'goedemorgen' kon er...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan Prestige
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel, een 'goedemorgen' kon er niet vanaf. Alle stoelen aan het zwembad al vroeg 'gereserveerd' met handdoeken.

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: