Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel Goldenmile Milan 4-sterren

Viale Cristoforo Colombo 33, 20090 Trezzano sul Naviglio, Italië

#3 van de 11 hotels in Trezzano sul Naviglio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 454 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Goed hotel als tussenstop op de route!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben wegens omstandigheden in het restaurant van het hotel gegeten, maar dit zou ik afraden. Echt ondermaats.

    Vlak aan de autostrade gelegen, dus makkelijk bereikbaar Vriendelijke bediening Goede hygiëne Redelijk qua geluidsisolatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De parking van het hotel is niet veilig. Iedereen kan er op. Wij waren op doorreis en verbleven er 1 nacht. Wij hadden alleen het meest noodzakelijke mee in de kamer. De rest van de bagage lieten we in de auto. Tijdens de nacht werd onze autoruit ingeslagen en hebben ze alles gestolen. Het hotel ligt dus in een minder veilige buurt. Op zich heeft het personeel ons goed verder geholpen en willen we echt niets negatiefs zeggen over ons verblijf. Maar we willen wel alle gasten die er nog slapen verwittigen van echt niets in je auto achter te laten.

    De faciliteiten komen perfect overeen met hetgeen op voorhand beschreven werd. De kamers zijn proper en beschikken over alle comfort. Het personeel is vriendelijk en zeer hulpvaardig. Je krijgt een uitgebreid en lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    heerlijk ontbijt, ideaal hotel als tussenstop om naar bvb...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    heerlijk ontbijt, ideaal hotel als tussenstop om naar bvb genua of bloemenriviera te gaan , ook perfect om van daaruit per bus naar Milaan te gaan gratis parking en Wifi ook nog lekkere restaurants in de buurt dichtbij de autostrade

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,3
    Hotel is op zich goed en netjes, maar jammer dat je er slechts ontbijt hebt, en geen metroverbinding
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen mogelijkheden tot diner s avonds, en geen verbinding met metro. alles moet per taxi wat kostbaar is. Als hotel voor een beursbezoek, zijn de taxikosten pittig. Zeker van hotel naar vliegveld etc.

    Ontbijt was goed. Hotel is netjes, personeel vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,1
    Hotel is ok, lokatie kan beter.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Je kunt moeizaam de stad bereiken zonder eigen vervoer.

    Kamers zijn prima voor zakelijke overnachtingen, ontbijt zeer goedkoop (3 euro per nacht) Prima lokatie tov snelweg voor reizigers met auto.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Een goed hotel op een mindere lokatie
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie is in een buitenwijk en is een groot winkelgebied. Dus geen fraaie uitzichten, geen terrasjes. Het is een gebouw tussen andere winkelgebouwen met een zeer drukke doorgaande weg voor het hotel vlak bij een snelweg.

    Schone kamers! Goed ontbijt en daar zeer vriendelijke bediening!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    Voor doorreis hotel redelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bed te smal. Ontbijt matig. De diverse gangen tijdens het diner werden in een te snel tempo uitgeserveerd terwijl we gevraagd hadden om tijd tussen de gangen te laten.

    De ligging van het hotel is goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    leuk verblijf!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Propere kamer. Is ons tweede verblijf hier en gaan hier zeker nog terug komen gezien wij regelmatig naar Milaan moeten reizen. Uitstekende ligging om met de auto op verkenning te gaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    4,6
    Te duur voor service ontbijt niet ok
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een groep uit een Oosters land die het buffet leegroofde en het duurde lang voor er aangevuld werd. Weinig keuze vleeswaren geen gerookte haam, geen gerookte zalm, bij apero geen hapjes dit alles was er wel 5j geleden Negatieve beoordeling

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie voor doorreis. Helaas was het restaurant wegens verbouwing gesloten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    teveel chloor in zwembad

    heerlijk ontbijt prachtige kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    9,2
    Prima ervaring voor na een lange autoreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie en de deur naar de badkamer gaf weinig privacy.

    Geweldig ontbijt en snelle toegang via de snelweg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    Zeker een aanrader als overnachting voor doorreis naar het zuiden van Italie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan een drukke weg hoewel je er op de kamer geen last van had

    Veel waar voor je geld en vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,2
    Goed verzorgd!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch om na een lange reis even heerlijk te kunnen ontspannen in de superdeluxe spa!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Prima verblijf, lekker ontbijt voor een prima prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna werkte matig, zwembad was basic

    Prima ontbijt buffet, schone kamers, vriendelijk personeel. Zwembad eenvoudig. Hardloop band lekker!

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    5,4
    nette kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    2 dagen geen WIFI en niet kunnen werken echt een drame savonds nog naar de receptie geweest. Later hoorde ik mijn collega al 4 dagen zonder WIFI zat. dan is de prijs 180 euro zonder ontbijt en WIFI niet in verhouding

    nette kamer

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,3
    Goede locatie, voordelig ontbijt, goede parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Mieren in de kamer (op de derde verdieping), de douche bleef druppelen, er liep een lager uit de airco-ventilator met herrie tot gevolg en er was een zekering gesprongen waardoor in eerste instantie er geen electriciteit was en we hadden niet de gevraagde aangrenzende kamers.

    Goede locatie, voordelig ontbijt, goede parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    9,2
    ontbijt was uitgebreid en goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen diner mogelijk in hotel (geen kok aanwezig), wel in restaurant aan overkant

    ontbijt was uitgebreid en goed!

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: