Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tornabuoni Beacci 4-sterren

Via de' Tornabuoni 3, Tornabuoni, 50123 Florence, Italië

#154 van de 384 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 945 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Goed hotel op perfecte plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van onderhoud van de kamers kan beter. Ontbijt karig. Personeel is niet echt vriendelijk (beetje de volksaard in Florence).

    Perfecte locatie en ruime kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    leuk!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt vonden wij minder. te kleine ruimte. koffie regelmatig op. eitjes koud. meloen niet geschild. kortom.... kan beter.

    kamers zeer goed. mooi ingericht en veel ruimte.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,8
    8
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Toch was de prijs wat aan de hoge kant, maar Florence is niet goedkoop. In de gang hing een rioollucht maar op de kamers was daar niets van te merken. Wellicht is daar weinig aan te doen, want in de straten in het centrum hangt ook nogal eens een rioollucht. Weinig ruimte in de lobby

    De accommodatie is midden in het centrum, dus uitstekend. We hadden een schitterende kamer en het ontbijt was inbegrepen. Het personeel is uiterst vakkundig en vriendelijk. Er is ook een gezellig dakterras.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,6
    Geweldig verblijf. We komen daar graag terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen aanmerkingen

    ontbijt uitstekend, kamers idem, personeel zeer behulpzaam. ligging in het centrum. Het hotel heeft een mooi dakterras waar we heerlijk 's avonds een glas wijn dronken alvorens de stad weer in te gaan.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Droom reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super hotel in de mooiste straat van Florence

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,6
    Uitstraling locatie excellent personeel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstraling locatie excellent personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Hotel is zeker aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie is geweldig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie en personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    goed verzorgd, zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    eigenlijk niets

    Het dakterras, heerlijk rustig een afzakker nemen na een drukke dag in de menigte

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    Geweldig hotel op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onderhoud kan wel wat beter...

    Het hotel is prachtig ingericht in een mooi oud gebouw. Het heeft een erg authentieke Florentijnse uitstraling.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    10
    Geweldig verblijf, zeker aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Handvaten bij het bad.

    Het ontbijt was prima, de kamer uitstekend. Alles goed onderhouden.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    9,2
    Perfect voor stedentrip, shoppen,cultuur en restaurants !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie is perfect !!, een hotel met sfeer.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,0
    Het hotel is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden de laatste kamer geboekt. Helaas erg klein en zonder pracht en praal. Matras was erg slecht.

    Het hotel is geweldig! Je waant je in typisch Italiaanse sferen. Enig.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    10
    je voelt je ouderwets "in de watten gelegd" in dit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij het ontbijt moest voor de lekkere Cappucino bijbetaald worden. Dat vind ik niet passen bij zo een hotel.

    je voelt je ouderwets "in de watten gelegd" in dit traditionele hotel. Schitterende dakterras en goede parking service.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    10
    Het prachtige hotel waar we 's avond een heerlijk souper...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het prachtige hotel waar we 's avond een heerlijk souper hadden op het dakterras met iuitzicht over het oude Florence, Midden in het centrum hebben we heel veel gezien met een "wow"effect.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel, ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Vriendelijk personeel, ligging

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    9,6
    De locatie is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dekens zijn een beetje ouderwets. Liever een dekbed.

    De locatie is fantastisch. Het personeel is buitengewoon behulpzaam en gastvrij.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,1
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    door de basicbadkamer,die trouwens niet zo net was, vond ik dit geen standaardkamer

    de locatie

  • Beoordeeld op: 18 februari 2015

    7,9
    benadering van personeel, zeer vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets.

    benadering van personeel, zeer vriendelijk

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Tornabuoni Beacci

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: