Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Italië
  3. Hotelbeoordelingen: Veneto
  4. Hotelbeoordelingen Venetië
  5. Beoordelingen van Ambassador Tre Rose

Beoordelingen over Ambassador Tre Rose 3-sterren

Piazza San Marco 905 (check in at San Marco 877), San Marco, 30124 Venetië, Italië

#255 van de 311 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 692 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 9

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    6,3
    Prima lokatie, badkamer viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer is slecht! De badkamer betreft een ruimte met een closetopstelling en een douchehoek met een douchegordijn. Als je gaat douchen moet je eerst de closetrolhouder leeg halen anders is je papier nat. Het vloertegelwerk is met een scherpe rand en erg klein zodat je uit moet kijken om je voeten niet te beschadigen. Ook zit de bediening van de douchekraan op schouderhoogte zodat je moet uitkijken om de temperatuur niet per ongeluk te veranderen als je je staat in te zepen. Hierbij moet vermeld worden dat wij in het "bijgebouw" sliepen en die wordt (hopelijk) gerenoveerd, waar mee begonnen was bij de laatste ochtend dat we wakker werden (door de werklui). Personeel reageerde wel adequaat bij de melding dat we geen tv signaal hadden en gingen er gelijk achteraan.

    De ligging van het hotel is prima, net achter het San Marco plein. De slaapkamer is van een goede grootte zodat je je koffer in de kamer kunt hebben en nog goed om het bed heen kunt lopen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,9
    Een simpel hotel met ideale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De check in locatie is wat verwarrend. Het personeel aan de balie is soms wat unprofessioneel bij sommige vragen.

    Het hotel is enorm dichtbij het San Marco plein. Een simpel en wat ouder maar goed hotel. Goede qualiteit-prijs verhouding.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2019

    7,9
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud water

    Ligging

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 23 april 2019

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai en hard bed

    Locatie

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    7,5
    Kamer en ontbijt oké (douche kan beter), ligging super,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer en ontbijt oké (douche kan beter), ligging super, bediening vriendelijk en goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Hartje Venetië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten een waterkoker op de kamer.

    Buiten de deur stap je meteen hartje Venetië in. Badkamer en bed was prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Top locatie, we hadden een hele rustige kamer zonder...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen aanmerkingen.

    Top locatie, we hadden een hele rustige kamer zonder geluidsoverlast maar toch vlak achter het SAN Marco plein.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,3
    lokatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    airconditioning

    lokatie, vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    een wonder reis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten

    niet alles is perfect

    Alles was goed ,Toilet wc veel te klein

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 – 9

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: