Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Trevi Beau Boutique Hotel 3-sterren

Via Del Lavatore 83, Trevi, 00187 Rome, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1099 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Het was een comfortabel verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was aan de kleine kant. goed voor een paar nachten maar zeker geen week. Het ontbijt mocht ook wat uitgebreider als je kijkt naar de prijs die je betaalt.

    De airconditioning werkte goed, en dat was een groot pluspunt die warme dagen. Het bed lag goed en was ook groot genoeg. De kamer was stijlvol en mooi.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    De kamer was prima in orde, steeds zuivere handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    HEt ontbijt vond ik beperkt en het water in de badkamer was niet altijd warm. Ook wel met lauw water moeten douchen dat was een tegenvaller

    De kamer was prima in orde, steeds zuivere handdoeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Absoluut fantastische dagen gehad in de mooiste stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    In een woord fantastisch! Alles was top, de locatie op 25 meter van de Trevi fontein, de kamers sfeervol en zeer schoon, heerlijk ontbijt en zeer goede service door het vriendelijke personeel. Restaurant Il Chianti, waar boven de kamers gelegen zijn, was eveneens uitstekend. Was ons eerste bezoek aan Rome en we komen zeker terug. Vanuit deze B&B kun je Rome te voet ontdekken, heerlijk!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,8
    Mooie plek voor citytrip in Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar jammer was dat er geen parkeergelegenheid is. Daarnaast zaten wij op de vierde verdieping en moest je dus elke keer de trappen op en af..

    Een top plek! Op 1 minuut van de Trevi fontein! een mooie en fijne plek. Super mooie kamers en goede verzorging!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,3
    B&b Trevi met toplocatie !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrienden hadden standaard kamer met veel lawaai en zeer klein

    Ontbijt Ok maar alle dagen wel hetzelfde ! Geen eitjes 😒 Superior top kamer groot en zeer rustig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    8,3
    voor herhaling vatbaar !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    chauffage was niet regelbaar, gelukkig kon het raam open.

    propere kamer, goed bed, zalige douche, treffelijk ontbijt, een aanrader : gelegen in het midden van de stad en toch stil.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    10
    Een heel aangenaam verblijf, lekker ontbijt !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Een beetje meer lichtinval, maar ja, in november is het ook al niet meer zo helder en licht buiten hé ! Misschien zou dit verholpen kunnen worden met wat fellere lampen ?

    Heel vriendelijk personeel, mooie kamer met een moderne badkamer, heel lekker ontbijt. Als we nog eens naar Rome komen, dan boeken wij zeker weer bij Trevi Roma ! :)

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    9,2
    Uitstekende B&B op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De muren waren niet geluidsdicht waardoor we elke ochtend erg vroeg wakker werden. Comfort van het bed en kussen was niet geweldig. Erg hard. Maar dit weegt uiteraard niet op tegen alle pluspunten!

    De locatie was top! Midden in een voetgangerszone waar je kon slenteren tussen de winkeltjes, restaurants en gelaterias. De nabijheid van de Trevi-fontein was uiteraard geweldig. Ook de andere bezienswaardigheden liggen op wandelafstand. Geen openbaar vervoer genomen, het is aangenaam wandelen in deze buurt. De kamer was erg netjes en in de badkamer waren de nodige voorzieningen: zeep, douchegel, shampoo en zelfs conditioner. Haardroger is ook een pluspunt. Het ontbijt is niet heel erg uitgebreid, maar dat is typisch voor Italië. Toch is er alles wat je nodig hebt voor een lekker ontbijt. Prijs-kwaliteit zeker de moeite!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    9,2
    Perfecte lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niet echt een probleem voor ons: - geen lift - lawaai in de stad (nachtzwemmers Trevi)

    2 de keer (3 jaar gelede) dat we hier komen omdat het dichtbij de Trevi fontein ligt en we her daar super leuk vinden om rond te hangen en naar de grappige toeristen te kijken. Personeel nog steeds vriendelijk, mooie kamers, niet uitgebreid maar lekker ontbijt. Dichts bijzijnde parking Ludovico (600m) is nog schappelijk geprijsd (18€/dag)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    5,8
    Perfecte ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na uitchecken werd er ons voorgesteld onze bagage achter te laten bij hen, totdat we naar de luchthaven moesten vertrekken. Bij terugkeer uit hotel blijkt dat er een bagagetas verdwenen is. Ze deden alsof hun neus bloedde, hoewel het wel hun taak is onze bagage te bewaken als ze dat voorstellen.

    Perfecte ligging!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    5,4
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kon beter, heel basic, weinig keus. Wij hadden een zeer kleine en donkere kamer, amper lichtinval, en uitkijk op lelijke onverzorgde binnenkoer. Kamer was véél te duur voor wat je kreeg.

    locatie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    10
    Locatie en goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig maar dit weegt niet op tegen de voordelen

    Locatie en goede bedden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,8
    Prima!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets.

    Prima locatie, mooie kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is niet zeer uitgebreid, bv geen eiergerechten

    Ligging was top

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    Fantastisch verblijf midden in het hart van de historische stad met alles op loopafstand. Aanrader!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk was alles goed, maar de ligging midden in het historisch centrum van de stad beviel het meest.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    lawaaihinder kamers aan straatkant

    Locatie, vriendelijkheid, douche

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,2
    Geweld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt, Mssn beetje kleine kamers

    De ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kleine, nette, zeer schone kamer met een prima bed en fijne douche.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    9,2
    Perfecte locatie om alles te voet te doen!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was geen kastruimte, maar was geen probleem voor ons.

    Heel goed ontbijt. Goed en vriendelijk personeel. Perfecte locatie.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,1
    Mooie plek, zo vakbij de Trevi fontein en prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt

    prima kamers

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    10
    geweldig maar te kort verblijf dus zeker een aanradar om terug te komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    nabijheid centrum en toch rustig

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Super!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was mooi verzorgd!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    8,3
    Prima en zeer centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden zijn klein.

    Kamer was prima, ontbijt ook. De locatie is perfect, je kan vrijwel alles lopend doen.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    10
    vriendelijke mensen, perfecte ligging, lekker ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    vriendelijke mensen, perfecte ligging, lekker ontbijt, gloednieuwe, propere kamers, goed bed. En het restaurant beneden heeft de lekkerste pasta's die ik ook gegeten heb.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    7,9
    Ge-wel-di-ge locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ge-wel-di-ge locatie! Direct in het hart van de stad. s'Avonds lekker slenteren langs alle restaurantjes en terrasjes. Je kan makkelijk even tussendoor naar de kamer om uit te rusten. De kamer was prima. Goed bed, alleen het kussen is een beetje hard maar dat is persoonlijk. Grote ruime douche met lekkere handdoeken, zeep, douchemuts en fohn. De handdoeken worden elke dag gewisseld. Alles ziet er heel verzorgd uit. Ik kan me voorstellen in de zomer dat het slapen aan de voorkant een beetje lawaaiig is vanwege het terras, dan zou ik liever aan de achterkant slapen.Het ontbijt is prima, niet heel uitgebreid maar goed verzorgd en voor ons meer dan voldoende. Broodjes, koffie, thee, fruit, yoghurt, croissants ed. Prima! Vriendelijk personeel ook. Ik kan de B&B zeker aanbevelen! Nog een leuke tip: ga 's morgens als je net wakker bent even bij de Trevi fontein kijken. Er is dan (bijna) niemand, en dat is best bijzonder voor zo'n drukke locatie. Gaan we ooit nog terug naar Rome dan wordt deze B&B door ons direct geboekt!

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,5
    Goede locatie midden in het centrum naast de Trevi fontein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan je kamer aan het plein zit. Wordt je gegarandeerd gewekt om 6.45 uur door de vuilniscontainers die geleegd worden van het onderliggende restaurant.

    Goede locatie midden in het centrum naast de Trevi fontein. Alles is vanuit hier te bereiken!

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    5,0
    Geen geluidshinder van buitenaf.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer had een onaangename muffe, vochtige geur. We dienden het venster dag en nacht te laten open staan en dan nog bleef de stank hangen. Als we het venster dicht deden, stonden de druppels op het venster dit zelfs zonder gebruik te maken van een douche of dergelijke. Doordat er overdag geen verwarming kan gebruikt worden, was het hierdoor koud in de kamer. Als ontbijt was er ook niet veel keuze. Rustig ontbijten ging ook niet want het personeel stormde regelmatig door de ontbijtruimte met vuilzakken en dergelijke. Geen aparte voorziening om bagage achter te laten, deze moesten we maar droppen onder de ontbijttafel?! Onze kamer was aan de achterkant gelegen, hierdoor hadden we geen lawaaihinder van buitenaf. Enkel van binnenuit is alles hoorbaar dit heel de dag/avond door. Wij zouden deze B&B niet aanraden. Het voldoet niet aan de standaard van een B&B. Voor deze prijs kan je beter een goed hotel boeken.

    Geen geluidshinder van buitenaf.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    7,1
    Geweldige locatie : op 100 m van de Trevi-fontein.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sommige lichten in de badkamer + regendouche werkte niet. Dit gemeld bij de receptie : 1 licht werkte (toch nog tamelijk donker in badkamer) - regendouche niet (dus douchen onder de sproeier). Airco werkte alleen als je in de kamer was (met toegangskaartje). 's Avonds was het heel warm in de kamer !

    Geweldige locatie : op 100 m van de Trevi-fontein.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    6,7
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hebben slecht geslapen. Het bed evenals de kussens zijn VEEL te hard!

    De locatie is perfect. Het restaurant Chianti heeft heerlijke gerechten en het personeel is prima.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    9,2
    De centrale ligging t.
    • Zakenreis
    • Stel

    De drukte, door de nabijheid van de Trevi-fontein ( alhoewel je daar binnen in de B&B niets van merkt door de zeer goede geluids-isolatie)

    De centrale ligging t.o.v.de voornaamste bezienswaardigheden

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    8,8
    Ligging en inrichting van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt mag wel iets uitgebreider met bijvoorbeeld een ei of tomaat

    Ligging en inrichting van het hotel

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    9,6
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was niet goed!

    Top locatie! Vriendelijke personeel! Aanrader!

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    8,8
    Schone kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel

    bedden waren vrij hard.

    Schone kamers! SUPER LOCATIE! vlakbij de trevi fontein. lekker ontbijtje. Gezellig & knus

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Nette kamers.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    10
    gelegen in het centrum vlak bij de trevi fontein
    • Vakantiereis
    • Stel

    sliepen pal boven het restaurant, wel veel geluid

    gelegen in het centrum vlak bij de trevi fontein

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,9
    super lokatie in een goede, gezellige buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    harde bedden en dunne harde kussens

    super lokatie in een goede, gezellige buurt.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    6,7
    Ligging centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg inpandig en kleine kamers.

    Ligging centraal.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,8
    De B&B ligt centraal in het centrum waardoor je alles...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De B&B ligt centraal in het centrum waardoor je alles gemakkelijk te voet kan doen.

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    8,8
    Plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg inpandig

    Plek

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    5,8
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    matrassen als planken geen buitenlandse tv zenders geen koffie te verkrijgen 's-avonds

    ruime kamer

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    8,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Enkel 4 italiaanse TV zenders en slecht beeld.

    Ligging

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    9,6
    Locatie hartje centrum en het bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geluid van het restaurant, klonk als wegzetten van flessen. Lag mogelijk aan ligging van de kamer.

    Locatie hartje centrum en het bed.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,5
    Kamer was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt viel tegen

    Kamer was zeer goed

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Trevi Beau Boutique Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: