Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Trilussa Palace Hotel Congress & Spa 4-sterren

Piazza Ippolito Nievo 27, Trastevere, 00153 Rome, Italië

#415 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 287 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,2
    Top weekend, mooi hotel en vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Het ontbijt was prima, veel keus voor €11,00 ipv de €14,00 online, de mensen die daar werken zijn heel vriendelijk en helpen je waar zo nodig. De ruime familiekamers op de bovenste etage zijn groot genoeg voor 4 volwassen personen. de kamers op de eerste zou ik niet aanraden voor 4 volwassenen dan wordt het iets aan de krappe kant. Alles is op loop afstand te doen, anders stopt er een tram precies voor de deur. Kaartjes kan je kopen bij het hotel. Dit hotel is absoluut een aanrader.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    6,3
    de lokatie
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kleine douchecabine waar je niet goed in kan staan en dakterras was 2 avonden verhuurd aan private parties vanaf 18:00 uur en was het niet meer mogelijk als gast erop te zitten en een drankje te nemen

    de lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,3
    Rome moet je gezien hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen aan de voorkant met wat geluidsoverlast door de drukke baan.

    Locatie perfect met stopplaats tram voor de deur

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    8,3
    Onze kamer had een heerlijke douche en een erg goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De classic kamer was niet erg groot en het uitzicht was beperkt. De service was erg vriendelijk en behulpzaam. Fijn verblijf!

    Onze kamer had een heerlijke douche en een erg goed bed. De stad was met de tram in 10 minuten prima te bereiken.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,2
    Erg vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    7,5
    De heerlijke douche.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat alles vrij prijzig is. We hadden gehoopt dat de spa inbegrepen zou zijn, maar deze bleek ook erg duur.

    De heerlijke douche.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,5
    veel comfort en goede service
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Beetje ouderwets

    veel comfort en goede service

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel, prima locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijten kun je leuker op een terrasjein de buurt

    Zeer vriendelijk personeel, prima locatie

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: