Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Urbino Resort

Via San Giacomo In Foglia, 7, 61029 Urbino, Italië

#1 van de 18 hotels in Urbino

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 521 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 66

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,2
    Kamer was zeer mooi en net.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt kan beter. Werd niet naar behoren bijgevuld. Wanneer men wat later kwam moest je het stellen met wat overschotjes. Echt een minpunt. Koffie werd aan tafel gebracht (wat op zich leuk is), maar hierop moest je zeer lang wachten vooraleer je een ober te pakken kreeg. Zwembad was zeer mooi maar in de reglementen van het hotel staat dat er niet met ballen mag gespeeld worden en de rust moet bewaard worden naast het zwembad. Hier werd dus totaal geen rekening mee gehouden. Kinderen waren er volop aan het spelen, roepen en tieren naast het zwembad, waarop er geen rust was. Verscheidene mensen (waaronder wijzelf), welke voor de rust kwamen, waren genoodzaakt andere oorden op te zoeken. Niet leuk voor een Spa accommodatie. Het personeel zou hier tegen moeten optreden. Is geen Resort voor gezinnen met kinderen.

    Kamer was zeer mooi en net. Zeer mooi Resort tussen de wijnranken. Restaurant beneden aan het water is zeer lekker en zeker een aanrader. Vriendelijk personeel. Rustig gelegen in de heuvels met mooi uitzicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,8
    Combi restaurant en wijntour, alles biologisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier en daar een luidruchtige familie die je overigens prima kunt ontwijken.

    Combi restaurant en wijntour, alles biologisch. Schoon en letterlijk en figuurlijk smaakvol.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,8
    Een klein paradijsje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig brood bij een verder toch prima ontbijt en voor als je het belangrijk vindt: relatief slechte wegen voor de racefiets

    Rustige locatie, prachtig uitzicht, mooie sauna, supervriendelijk personeel kortom: een klein paradijsje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Fantastisch verblijf in een luxe resort.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opkuis vd kamers misschien. Maar dit is een klein probleem.

    Ontbijt was super volledig in dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als de rest vh resort. Ook de wijndegustatie was super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,3
    Mooi resort, prima diner en ontbijt, maar (zeker deels) ongeschikt voor senioren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een mooie kamer in een recent gemoderniseerd huis. Hierbij is echter op geen enkele manier rekening gehouden met ouderen: de trap naar de etage heeft geen leuning, in de kamer waren geen stoelen maar alleen een groot, laag zitkussen, enzovoort. Senioren wordt aangeraden bij de reservering hierop goed te letten!

    Mooi resort, maar wij gebruikten b.v. de spa-faciliteiten niet. Mooie, modern ingerichte kamer (maar... zie hieronder). Uitstekend restaurant, op 700m van de receptie. Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Mooie locatie maar foto's zijn heel misleidend. Jammer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn afgegaan op de foto's van Booking waar een moderne infrastruktuur getoond wordt van de kamers. Toen we aankwamen werden we naar een piepkleine kamer van een bijgebouw gebracht die veel weg had van een schuur. Van moderne infrastruktuur was er helemaal geen sprake. We hebben gezegd dat we daar niet wilden verblijven en ze hebben ons een "appartement" voorgesteld die een woonkamer en een rudimetaire keuken had maar opnieuw heel basic. Deed me eerder aan de woningen van Bokrijk denken. Hiervoor werd ons 50% extra aangerekend. Er was niemand om ons te helpen met de koffers (geen lift) Telkens we terugkwamen van een uitstap moesten we de kakkerlakken die zich in de woonkamer verzameld hadden zien te liquideren wat vrij onaangenaam was.

    Vrij afgelegen locatie maar daar hadden wij voor gekozen. Heel rustig en prachtige omgeving. Goed ontbijt en prima restaurant.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Heel mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was weinig (tot niets). Dit mag echt wel veel meer zijn.

    Heel mooie omgeving. Prachtig landschap. Oase van rust. Prachtig zwembad. Mooie poolbar. Heel vriendelijk personeel. Top restaurant s avonds- geweldig unieke locatie, heerlijk! ❤️

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Overtreffende trap!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Lawaaiige airco.

    Prachtig agriturismo / resort, midden in een vallei tussen eigen wijnvelden. Resort met alle faciliteiten, mooi zwembad en ook fantastisch restaurant met mooi terras aan het water. Alles op eigen 350 ha groot terrein. Veel rust. Alles tot in de puntjes onderhouden en verzorgd. Uitgebreid ontbijt met vriendelijke bediening. Mooi locatie voor bezoeken omgeving, inclusief Urbino, maar ook de kust met badplaatsen als Pesaro, Fano en Senigallia.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Oase van rust
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat er geen mogelijkheid was om buiten te ontbijten (hoewel het resort er zich toe leent). Het bijhorend restaurant naast een vijver geniet van een "monopoliestatus" in de omgeving. Wij hadden last van geurhinder (zowel keuken als van het water). Wij genoten er meer van om in Urbino te gaan eten. Naast het stadje Urbino valt er niets te beleven in de omgeving.

    Prachtig domein met een leuk zwembad met super vergezichten. Vriendelijke ontvangst. Kindvriendelijk hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Heerlijk ontspannend verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tweepersoonsbed(den)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt, veel variatie Zwembad met prachtig uitzicht op de natuur Heel vriendelijk personeel Prachtig uitzicht van t restaurant aan t meer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    5,0
    We waren niet zo tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Weinig informatie over het resort. Kamer was erg gehorig. Balkon was overwoekerd van planten en niet schoon. Veel insecten + hor badkamer was stuk. Erg weinig meubilair op de kamer. ( 1 kapotte stoel). telefoon werkte niet en de koelkast koelde niet echt. Kamer werd vaak pas na 17. 00 nauwelijks schoongemaakt. ( in nog geen 10 minuten) Na 6 dagen pas een schoon bed na onze melding. Bij het uitchecken moesten we plotseling de cappuccino van het ontbijt betalen!!!!

    De ligging van het resort.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    Tour door Italie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je bent eigenlijk wel aangewezen op het restaurant van het resort. Voor de rest is er weinig in de omgeving, althans te voet. Het restaurant van het resort is ook nog wel een aardig stukje lopen. Voor ons geen probleem overigens.

    Ontbijt goed. Vriendelijke mensen. De locatie is prachtig. Heerlijk zwembad er bij. Urbino is zeer de moeite waard.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,3
    Een resort dat je bijblijft maar waar er te weinig (sport)faciliteiten zijn.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontgoocheld dat er geen fietsen te huren vielen of beschikbaar waren om rond te toeren in het prachtige domein of in de omgeving. De "springende" insecten in ons logement.

    Het prachtige kader, de kamers die suites waren, het ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Geweldig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De gehorigheid van de kamer boven de receptie en de bar.

    Naast de fijne kamer, het uitgebreide ontbijt het het heerlijk eten in het restaurant was de ongekend! Bv toen er ivm een trouwerij het restaurant niet beschikbaar was, reed de receptionist mij in hun auto naar het restaurant in de buurt. Of toen na mijn wandeling naar het restaurant dit op maandag gesloten bleek te zijn, heeft de kok toch een verse spaghetti met tomatensaus gemaakt en een heerlijk toetje. En dit alles met de glimlach alsof het de normaalste zaak van de wereld is voor hun. Echt geweldig. De natuur om het resort heen. Je kunt heerlijke wandelingen maken. In het voorjaar was het nog mooier dan in de herfst.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    3,3
    niet aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met Tweepersoonsbed(den)
    • Verbleef 4 nachten

    ligging, ontbijt, zwembad, onthaal onpersoonlijk, weinig hulp personeel, dikke tegenvaller

    voldeed totaal niet aan de verwachting - dikke tegenvaller en enorm duur.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Heerlijke plek om te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was uitstekend, leuk ook dat deze in een aparte ruimte was gevestigd. De mogelijkheden om te ontspannen met wellness en zwembad met rustige tuin en gelegenheid tussentijds iets te eten waren ook zeer goed. Eten van goede kwaliteit en ook de service.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    De rust, de ligging, het vriendelijke personeel, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De rust, de ligging, het vriendelijke personeel, prima ontbijt en prima diner. Kortom een geweldige accommodatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,1
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    6,3
    Echt mooie tijd gehad lekker gegeten en witte wijn was super en goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wegenis, zowel op de weg als in het ressort.

    Omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Zwembad en omgeving de locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig ervaren personeel.

    Zwembad en omgeving de locatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,6
    Prachtig domein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sluitingsdag restaurant en iets te weinig variatie in menu’s

    Prachtig domein

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    Zeer mooie kamer, prachtig domein, uitgebreid vers ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooie kamer, prachtig domein, uitgebreid vers ontbijt. Absolute aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    10
    De omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tweepersoonsbed(den)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte lunchkaart

    De omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    10
    Een schitterende parel tussen olijfbomen en druivelaars.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ????

    Alles was perfect

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    ??

    kamerontbijt, restaurant.Rust

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Er kon alleen in bad gedoucht worden in de Tweepersoonskamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kon alleen in bad gedoucht worden in de Tweepersoonskamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    De rustige en prachtige ligging en supervriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rustige en prachtige ligging en supervriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    We komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant

    Comfort. Ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Top top top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Tophotel zeer goed ontbijt en mooie ruime kamers Lekkere spa

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Fantastisch verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Fantastische locatie, mooie en ruime kamer, uitstekend ontbijt, prachtig zwembad. Het lekkere eten in het restaurant.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    We gaan zeker ooit eens terug naar de Marken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    alles was eigenlijk in orde!

    Mooie locatie, vriendelijk personeel, leuk zwembad, goed restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,2
    Rust en ruimte in overvloed in dit reuze-groot domein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen vliegenramen , waardoor verschillende insecten in de kamer.

    Beste ontbijt dat we ooit in Italië gehad hebben !!!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    7,5
    Ontbijt is ietwat eenzijdig als je er wat langer bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is vreemd dat je moet bijbetalen voor het zwembad.

    Ontbijt is ietwat eenzijdig als je er wat langer bent. Bedden in de familiekamer zijn echt te hard, met name de bedbank.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    6,3
    Ontbijt was prima en gezond!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer rook vochtig bij het binnenkomen, de douche was koud, het bed smal en kort en de beloofde 3e en 4e slaapplaats bleek een sofabed te zijn dat echt niet voldeed aan kwaliteit (muffe geur, uiterst dun matrasje)We kwamen met honger aan en de onthaalbediende vertelde niet dat het restaurant van de risort op 5' rijden van het de slaapplaats was verwijderd. Jammer... De bemeubeling kan o.i. beter

    Ontbijt was prima en gezond! De regio en het domein waren prachtig. De kwaliteit van het eten in het restaurant was zeer goed voor wie houdt van gezonde maaltijden. De biologische wijn in de bar is fantastisch!

  • Beoordeeld op: 4 december 2015

    10
    Het resort is mooi gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het resort is mooi gelegen.De kamers zijn top!!Het ontbijt is zeer lekker en alles is bio. Het restaurant is gezellig en je kan zeer uitgebreid eten voor weinig geld. Het personeel is heel vriendelijk. Wil je tot rust en houd je van luxe komen dan moet je daar naar toe!.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,3
    De locatie en opzet van dit resort is geweldig met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De receptioniste had dit aantrekkelijke resort met alle faciliteiten beter kunnen presenteren.

    De locatie en opzet van dit resort is geweldig met wijngaarden rondom. Perfect gegeten en bediend door energiek en opgewekt jong personeel.

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    8,8
    Prachtig landgoed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We arriveerden in de avond en hebben echt lang gezocht naar de accommodatie. Tom Tom is een must..

    Prachtig landgoed. Mooi kamers en een heel sfeervol nabij gelegen restaurant. Lekker vers,gezond ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    7,9
    schitterend gelegen complex in fraai dal met goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer kleine badkamer daarmee kleine doucheruimte en wastafel van 45cm. informatie miniem en bewegwijzering zeer slecht. verweg van urbino gelegen op 20/25 minuten.

    schitterend gelegen complex in fraai dal met goede voorzieningen. klasse ontbijt en restaurant om in te smullen voor zeer redelijke prijzen. leuk ingerichte kamers en werkelijk fantastisch wellness area.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,9
    prachtig domein, mooie kamer, leuke BBQ avond, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    jammer dat het ontbijt binnen was en je ter plaatse geen avondeten kan nuttigen, pool area kan aangenamer, ligging iets te afgelegen

    prachtig domein, mooie kamer, leuke BBQ avond, vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Geweldige locatie, diverse gebouwen staan verspreid over het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Iets meer schaduwplekken bij het zwembad zou fijn zijn.

    Geweldige locatie, diverse gebouwen staan verspreid over het landgoed, wij hadden een kamer helemaal op de top van de heuvel met een mooie veranda en veel tuin waar de kinderen lekker konden spelen. Je kunt lekker lunchen aan het zwembad, alles bio met veel vers fruit en sapjes.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,3
    - unieke locatie met alle comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    - wij kregen pas na 3 dagen WiFi op de kamer (technisch - pech) - wij beschikten meer dan 24u over geen water ( technisch pech) - 2 x geboekt voor bezoek & degustatie locale wijngaard- 2 x geannuleerd ( omstandigheden pech) - 1 x bij ontbijt geen mogelijkheid koffie of thee ( technisch pech) - beloftes vriendelijk personeel dien je met een "Italiaans" korreltje te nemen - pauvere compensatie voor geleden ongemakken

    - unieke locatie met alle comfort - indien geen pech (zie -punten) de ideale locatie om te genieten.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    10
    Wij zijn nogal kritisch, maar dit is echt in ieder opzicht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Wij zijn nogal kritisch, maar dit is echt in ieder opzicht uitmuntend. Prachtig complex, goede kamer, uitstekend ontbijt en restaurant. Een paradijsje.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    De mooie landelijke omgeving, de stijlvolle kamers in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant is iets verder gelegen en het eten niks speciaal.

    De mooie landelijke omgeving, de stijlvolle kamers in de gerestaureerde huisjes, de vriendelijke bediening, zijn top.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,8
    Een parel .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant ,ziet er heel gezellig uit ,op een prachtige plek,aan een vijver ,leuker kan niet.Maar niet gaan eten,gewoon niet lekker,kunnen niet koken.Zwembad veel te klein,en los liggende planken er omheen,pijnlijk aan je voeten.

    Een parel .zo mooi ,helemaal gerestaureerd ,met gevoel voor stijl.Op een adembenemende plek,natuur ,uitzicht een 10.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    10
    Prachtig domein met vriendelijk personeel, lekker ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Klein minpuntje : op terras tafel met slechts 2 stoelen terwijl we met 4 waren. Ontbijtzaal redelijk klein. Restaurant aan het meer dat ook deel uitmaakt van de resort : prachtige locatie, maar eten niet echt de hoge prijs (t.o.v. wat gangbaar was in de regio) waard.

    Prachtig domein met vriendelijk personeel, lekker ontbijt, heerlijke wijnen , mooi zwembad en een mooi huisje. We hadden een suite voor 4 personen geboekt en kregen een echt huisje met kookgelegenheid. Super !

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,1
    Zeer mooie ligging temidden van de heuvels.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We boekten een suite en kregen een zeer eenvoudige driepersoonskamer met een extra bed waarmee wij niets konden doen. Blijkbaar waren alle suites volzet en kregen we dat extra bed en kamer in de plaats. Een ander nadeel vonden we dat er op het domein zelf geen restaurant aanwezig was. We konden iets verder gaan eten in half pension maar dat restaurant viel toch wat tegen.

    Zeer mooie ligging temidden van de heuvels. Ideaal voor een rustvakantie

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    Zwembad, prima ontbijt, vriendelijk personeel, leuk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor grootte resort iets meer parasols bij zwembad, behang op een van onze kamers zat los her en der

    Zwembad, prima ontbijt, vriendelijk personeel, leuk restaurant waar we 2x lekker hebben gegeten, lekkere biologische wijnen

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,8
    De rust en de prachtige ligging zijn onvergetelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was minnetjes:vrij beperkt en weinig afwisseling, niet altijd fris. Bovendien is er geen mogelijkheid om buiten te eten ofschoon dit wel wordt gesuggereerd. Het enige naburige restaurant is op 1 km.

    De rust en de prachtige ligging zijn onvergetelijk.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    9,6
    Prachtig gelegen en comfortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor het diner ben je aangewezen op het uitstekende restaurant van het hotel. In nabije omgeving geen goed alternatief. Hiervoor moet je naar Urbino. Dit is ruim 20 minuten rijden. Als er een bruiloft is dan is restaurant voor hotel gasten gesloten. Dan wordt er buffet geserveerd in ontbijt ruimte. Na enige discussie hier over (was onze laatste avond) is er voor ons een fantastisch alternatief bedacht! Jammer dat er maar beperkt aantal kamers met balkon-terras beschikbaar zijn om ook bij je kamer buiten te kunnen zitten!

    Prachtig gelegen en comfortabel hotel. Zeer klant en oplossingsgericht personeel. Het resort bestaat uit meerdere in Italiaanse stijl opgetrokken gebouwen. Het middelpunt is een prachtig klein kerkje. Hier wordt op de boven verdieping het ontbijt geserveerd. Dit is zeer uitgebreid voor Italiaanse begrippen en er wordt heerlijke koffie of cappuccino geserveerd. Het restaurant bevindt zich aan de rand van het landgoed. Te voet berijkbaar via pad door de wijngaarden (ca 20 minuten) of met de auto. Worden heerlijke gerechten geserveerd. Vooral de Codfish en de tonijn kunnen wij aanbevelen. Ook de pizza's zijn heerlijk. De kamers zijn compleet ingericht maar niet al te ruim. Het is jammer dat er vrijwel geen kamers met balkon zijn. Dan kun je bij je kamer niet buiten zitten. Zijn wel kamers begane grond met terras. Geef dit bij voorkeur op. Ook heerlijk zwembad met prachtig uitzicht. Daar worden ook hapjes en drankjes geserveerd. Bijbvolgende bezoek de Marken gaan wij hier zeker weer terug!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    Locatie en de mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onhandigheden in het appartement. Geen airco. Uitklap bedbank niet comfortabel genoeg voor volwassenen. Tweepersoonsbed te kort. Pasje nodig voor electra, maar dan gaat tevens een felle (nacht)lamp aan, die je niet kunt uitschakelen.

    Locatie en de mensen.. voorziening en ontbijt.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    7,9
    Super ontbijt in de verbouwde kerk en een heel goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ver verwijderd van de dichtstbijzijnde plaats en alleen bereikbaar via een onverharde weg, als het restaurant op het resort dicht is moet je een behoorlijk stuk rijden, ook lag het restaurant 1000 meter van onze kamer

    Super ontbijt in de verbouwde kerk en een heel goed restaurant, mooie rustige ligging

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    9,6
    De natuur,als je aankomt op het resort valt de rust op je.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    De natuur,als je aankomt op het resort valt de rust op je....lekker gegeten.Je moet wel 10 minuten lopen naar het restaurant,maar het is zeker de moeite waard

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    10
    Deze kamer lag naast de badkamer van de buur en we hoorde...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Deze kamer lag naast de badkamer van de buur en we hoorde eindelijk alles

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,2
    De rust en mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De minder geïsoleerde kamer in het hoofdgebouw.

    De rust en mooie omgeving.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    9,2
    Accommodatie in eenheid met natuur en geschiedenis
    • Vakantiereis
    • Stel

    Accommodatie in eenheid met natuur en geschiedenis

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    10
    De locatie, het uitzicht, de tuin, het zwembad, het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie, het uitzicht, de tuin, het zwembad, het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    10
    iets meer uitleg bij aankomst had gemogen
    • Vakantiereis
    • Stel

    iets meer uitleg bij aankomst had gemogen

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,5
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hard bed, slecht kussen

    Prachtige locatie

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,5
    Mooie locatie, alles goed onderhouden, zeer goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Mooie locatie, alles goed onderhouden, zeer goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    7,5
    Prachtige ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige ligging

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    9,6
    We vonden het een paradijsje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging, vrij afgelegen

    We vonden het een paradijsje.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    De locatie en een heel prachtig domein.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Betere informatie over het domein bij aankomst.

    De locatie en een heel prachtig domein.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    Uitzicht adembenemend
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het resort straalt rust uit, alleen kwam dit niet overeen met spelende kinderen in het zwembad.

    Uitzicht adembenemend

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,9
    muziekfestival
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt binnen in refter

    muziekfestival restaurant goed

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    9,2
    Uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te kort bed en magere informatie over omgeving

    Uitstekend ontbijt

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    10
    Comfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    Comfort

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 66

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Urbino Resort

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: