Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Victoria 4-sterren

Strada Padana Verso Padova 52, 36100 Vicenza, Italië

#9 van de 27 hotels in Vicenza

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1231 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Prima hotel voor een paar nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat we onderweg ernaar toe gebeld zijn door het hotel dat ze overboekt waren en of we 2 aparte kamers wilden. Toen we dat niet wilde leek het oké. Een uur later werden we nogmaals gebeld met het verhaal dat de creditkaart het niet deed zodat ze de reservering konden cancelen. We hadden gelukkig nog een creditkaart. Kaart bleek het wel prima te doen bij de tolwegen! Uiteindelijk toch de kamer gekregen die ik had geboekt alleen was deze wel ingericht voor 3 personen ipv. van 4 personen

    Mooie kamer, prima om 2 nachten met het gezin te verblijven. Restaurant in het hotel waar je heel lekker kunt eten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    Lekker zwembad, schone kamer met airco en het zat naast een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd en het buffet vond ik persoonlijk minder, maar meer omdat het bijna alleen bestond uit zoetigheid en de ruimte voor het ontbijt ook niets uitstraalt

    Lekker zwembad, schone kamer met airco en het zat naast een winkelcentrum waardoor je hoewel je buiten het centum zat toch alles in de buurt had.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    Ga niet voor de oude studio,s!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De studio,s waren oud en stinkend naar rook. Ze proberen ze toch te verhuren terwijl ze weten dat mensen die het gehuurd hebben erop terug komen en vragen naar iets anders zoals wij.

    Zonder enige moeite 2 hotel kmr,s gekregen ipv de studio,s. Service is klasse!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    Fijn verblijf net buiten Vicenza
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De grote van de kamer viel erg tegen.

    Het zwembad was top, met gratis handoekken en altijd genoeg ligstoelen. Fijn dat de badmeester altijd aanwezig was. Erg goede restaurant, vriendelijke personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,8
    Beetje teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het hotel een beetje vergane glorie. Locatie eromheen erg treurig en slecht te bereiken met ov in de avond. Niks leuks in de omgeving behalve de mall. Zwembad zag er totaal niet zo gezellig uit als op de foto en je moest je daar aan tientallen regeltjes houden: niet eten, niet drinken... enz. Als je op doorreis bent met de auto is 't een prima hotel, als je denkt te relaxen dichtbij Vicenza in een rustiek hotel met charme, dan zou ik overslaan. Prijs/kwaliteit niet in verhouding.

    De badkamer van onze kamer was prachtig en het ontbijt uitgebreid en goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    pracht hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    We boekten een excutive room die was uitstekend !!! Het ontbijt was zeer uitgebreid voor ieders wat wils. Het zwembad was prachtig en werd goed onderhouden door de zeer vriendelijke redders. Al het personeel was steeds vriendelijk en zeer behulpzaam. Het hotel is een aanrader om Ventetië te bezoeken. je neemt in Vincenza de trein (€12 pp heen en terug) je kan je auto parkeren in parking Verde nabij het station en hiervoor betaal je 10€ voor een hele dag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Kamer op zich was modern en oke, badkamer is aan de kleine...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Kamer op zich was modern en oke, badkamer is aan de kleine kant, afwerking douche kan beter; ontbijt was oke, brood niet altijd even vers en geen pistolets/sandwiches; goede uitvalsbasis voor Verona, Padua, Venetië en Vicenza zelf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    Centraal gelegen hotel voor uitstapjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Modern ingericht hotel. Goede ligging voor uitstapjes naar bv Padua, Verona, Vicenza. Personeel is vriendelijk en receptie geeft goede informatie. Het hotel heeft een wasserette (selfservice). Ontbijtbuffet is goed. Mooi buiten zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    7,1
    Voor een puur professioneel verblijf = een aanrader en bij voorkeur buiten beursdagen (prijs !).
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Tijdens de beurs die we bezocht hebben worden de prijzen verdubbeld of nog meer.

    Ontbijt goed tot zeer goed. Echt vriendelijk personeel. De kamers zijn basic maar wel met het nodige comfort. Parking bij het hotel. In de zomer met buitenzwembad.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Uitstekend hotel prima kamer en ontbijt. Echt 4 ****

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,2
    de moeite waard vooral omdat je mooie steden kan bezoeken in de buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel Amerikaanse klanten die met familie verbleven dit kwam Door de legerbasis in de buurt

    Mooie kamers zeker voor families met kinderen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Zeer vriendelijke service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke service. Goed restaurant!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    Geweldige grote familiekamer gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige grote familiekamer gehad Alle luxe op de kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt in industriegebied

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, fijn zwembad, goed ontbijtbuffet, zeer goede uitvalsbasis om Venetië, Padua, Verona te bezoeken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer was iets minder

    mooie nette kamer zeer vriendelijk personeel goed gelegen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    10
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Mooie kamer. Goed ontbijt. Goede parkeergelegenheid. Fijn zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    3,8
    Karakterloos hotel, afschuwelijke ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Karakterloos hotel, afschuwelijke ligging. Ik voel me bedrogen door de hoge score op booking.com

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Een heel fijn hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van het hotel. Het zwembad lag erg ver weg

    De mooie kamers, lekker ontbijt, zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig personeel erg vriendelijk, zeer grote kamer voor de prijs, fijn zwembad, heel erg goed restaurant, prima locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    Personeel was allervriendelijkst!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was meer een motel, waar je op doorreis max 2 nachten verblijft. De locatie was slecht.

    Personeel was allervriendelijkst!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    Verzorgde hotelfoemule
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk zwembad en fitness ! Heel goedkope lunchformule in restaurant: 3 gangen en drank voor 12 euro

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    10
    Heerlijk ontbijt, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en mooi zwembad. Vlakbij de snelweg, naast hotel is er een winkelcentrum met een grote supermarkt.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Heerlijke bedden, goede airco, lekker zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets. Alles was dik in orde.

    Heerlijke bedden, goede airco, lekker zwembad. Ligging naast een shoppingmall, ruime parkeer gelegenheid. Vriendelijk personeel wat goed Engels spreekt.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,9
    Het restaurant is goed, gevarieerd menu en niet het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er is een oud en een nieuw gedeelte. Geen enkele foto op de webiste komt mij bekend voor, wij zaten in het oude gedeelte. Kwalitatief wat minder, beetje gedateerd allemaal, een eind lopen vanaf de receptie. Functioneel ingericht, maar je blijft niet voor je plezier op je kamer. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en spreekt prima engels.

    Het restaurant is goed, gevarieerd menu en niet het standaard voedsel. Parkeerruimte in overvloed. Zwembad is heel groot en er is een badmeester aanwezig.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    5,0
    Blij dat we hier maar 3 nachten moesten doorbrengen
    • Vakantiereis
    • Stel

    - lekkende airco - ijskast werkt niet - slecht gelegen (industriezone) - lekkende radiator - slechte wifi - zwembadwater te warm en teveel chloor

    Blij dat we hier maar 3 nachten moesten doorbrengen

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,1
    Hotel met alle nodige faciliteiten en mooie, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er wordt duidelijk bespaard op onderhoud. De kamers zijn netjes maar de gangen en publieke ruimten vragen meer aandacht.

    Hotel met alle nodige faciliteiten en mooie, ruime kamers. Op korte afstand (5km) van centrum

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,1
    Correct zakenhotel, heel vriendelijk personeel, mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ons apartement was vrij ouderwets in tegenstelling tot de meeste foto's op de site. Heel groot hotel bestaande uit gebouw en bijgebouwen, soms wel gevoel van doolhof.

    Correct zakenhotel, heel vriendelijk personeel, mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,2
    Prima hotel met aan de overkant een bushalte naar het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel met aan de overkant een bushalte naar het centrum en naast het hotel een groot winkelcentrum met diverse restaurants.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,1
    Kamer waren prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Locatie en uiterlijk van het hotel

    Kamer waren prima

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,8
    De locatie bij een groot winkelcentrum en het openbaar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat het zwembad al gesloten was.

    De locatie bij een groot winkelcentrum en het openbaar vervoer voor de deur.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    Het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Het ontbijt. Ondanks de drukke weg, was het heel rustig op de kamer.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,8
    kamer iets te klein en te weinig ruimte in kleerkast voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamer iets te klein en te weinig ruimte in kleerkast voor een langer verblijf.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    7,5
    het zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt in buitenwijk.

    het zwembad! Dicht bij winkelcentrum en bushalte voor de deur.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    9,2
    zeer luxueuze kamer met alle comfort, uitgebreid ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de badkamer mag net iets groter (familiekamer)

    zeer luxueuze kamer met alle comfort, uitgebreid ontbijt, zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    Wifi werkte niet .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi werkte niet .

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,2
    Het zwembad, ontbijt, service, schoonmaak kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi verbinding.

    Het zwembad, ontbijt, service, schoonmaak kamers

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    Ontbijt en mogelijkheid tot avondeten in pizzarestaurant...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De badkamer.

    Ontbijt en mogelijkheid tot avondeten in pizzarestaurant achteraan het hotel;

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,9
    Mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onderhoud douche was slecht. Schimmel in de douche

    Mooi zwembad. Grote kamer met prima bedden.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    Het zwembad en de sportfaciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel licht ver van het centrum af.

    Het zwembad en de sportfaciliteiten

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    mooi ontbijt, propere vernieuwde kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    volzette parking

    mooi ontbijt, propere vernieuwde kamers

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    8,3
    Harde bedden weinig plaats in de badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Harde bedden weinig plaats in de badkamer

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,5
    Restaurant.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer te warm.

    Restaurant.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Victoria

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: