Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Accini 3-sterren

Via Molinelli, 16, 19016 Monterosso al Mare, Italië

#11 van de 15 hotels in Monterosso al Mare

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 408 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,3
    Top bestemming voor vakantie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs aan de hoge kant.

    Hotel vlakbij de zee (wel niet zichtbaar van bij het hotel). Italiaanse villa. Er kan geparkeerd worden bij het hotel, maar opgelet! Je hebt bijna een 4x4 nodig om er te komen. Ontbijten kan buiten voor de villa en dit is mooi meegenomen bij mooi weer. Naar Italiaanse maatstaven ruime kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Mooie B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Is slechts 5 minuten gelegen van les Vans. Is zeer romantisch en rustig gelegen naast een kasteel. Is ideale slaapgelegenheid om te bekomen van een lekkere maaltijd bij Piet "Likoke".

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    8,3
    Prachtige villa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt er pas vanaf 8.30 ontbijten. Als je eerder op reis wilt gaan kun je dus niet anders dan het heerlijke ( en betaalde) ontbijt er bij in te laten schieten. Jammer!

    Schitterende lokatie. Prachtige tuin om in te ontbijten. Auto parkeren bij de lokatie is zeer prettig. Goede comfortabele en nette kamers, goede bedden. Zeer goed gevarieerd ontbijt. Vlak bij zee en station.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Wandelen vanuit een prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraal gelegen, met eigen parkeerplaats. Behulpzaam en gastvrij aan de receptie.

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,9
    Mooi kamer (bijgebouw), goed ontbijt (veel keuze), fijne...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een kamer in het bijgebouw, dit ligt vrijwel naast de spoorweg. Hoewel wij hier geen last van hadden, kan ik me voorstellen dat dit mensen kan storen. De douche is veel te laag. Indien je langer dan 1.70 bent pas je hier niet onder. Geen wifi op kamer.

    Mooi kamer (bijgebouw), goed ontbijt (veel keuze), fijne locatie, veilige parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    5,8
    De ligging van het hotel en dat onze auto daar veilig stond...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zeer onpersoonlijk onthaal,elke morgen zat de vader aan receptie en zei nog geen goede dag,alle informatie moest je Intoerismebureau halen

    De ligging van het hotel en dat onze auto daar veilig stond en de airco omdat het zo geweldig warm was

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,5
    Ontbijt in hoofdlocatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer in annex, hierdoor geen wifi en was netjes maar minder leuk dan hoofdgebouw

    Ontbijt in hoofdlocatie was prima.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: