Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Daphne 3-sterren

Viale Dioniso S.N., 98035 Giardini Naxos, Italië

#2 van de 24 hotels in Giardini Naxos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 108 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,8
    Zekere en aanrader als je voor een rustige omgeving kiest.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk.

    Heerlijk ontbijt. Er werd voldoende aangevuld dus geen grote maanden met brood die er al even lagen. Voor € 25 krijg je een 3 gangen diner. De keuze maak je dan vooraf als ze weten dat je in het hotel eet. In de herfst/ winter 2017/2018 gaan ze fors uitbreiden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge kosten voor parkeren. 10 euro per dag, maar gelukkig gaf de receptionist een tip dat je 200m verderop gratis kon parkeren.

    Keurig complex. Net als op de foto. Mooi ingericht en goed onderhouden. Niet zo massaal. Goede ligging.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    Leuk verblijf in kleinschalig hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Uitgebreid ontbijt. Rustig gelegen. Ligging vlakbij een bushalte vanwaar je een bus kan nemen naar heel veel bestemmingen. Het zwembad is niet zo groot, maar er was wel altijd plaats in de ligzetels. Goede airco op de kamer. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    9,6
    Ideaal hotel om de omgeving te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had via booking. Com een rustjge kamer aangevraagd .Dit werd mij beloofd. We kregen een kamer aan de lift en aan de rumoerige straatkant. De deurknoppen maakten ook veel lawaai Met de airco was het lawaai toch een beetje gedempt...

    Gunstige ligging om de trekpleisters te bezoeken .Heel goeie verbinding met de bus die op amper 2 min stappen te vinden is . Correcte en snelle bediening aan het ontbijt/diner (25€)

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    7,5
    Prima hotel, ruime keus ontbijt buffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Pas om 21.30 uur ruimte in eigen restaurant om met de kinderen te eten. We hebben in de buurt een ander restaurant gevonden.

    Prima hotel, ruime keus ontbijt buffet

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,9
    Super ontbijt, rustig hotel met fijn zwembad, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Super ontbijt, rustig hotel met fijn zwembad, vriendelijk personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: