Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Flori 4-sterren

Via Cernobbio 12, 22100 Como, Italië

#5 van de 29 hotels in Como

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 700 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,9
    De loungebar was een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren op doorreis en hadden gereserveerd in het restaurant. Bij het bestreden werd ik vriendelijk geweigerd omdat ik geen lange broek droeg. Daar ik geen zin had om in de auto naar een lange broek te gaan zoeken, zijn wij elders gaan eten. Na het eten zijn wij in de loungebar nog iets gaan drinken en zag ik in het restaurant iemand in korte broek zitten. Bij het uitchecken heb ik dit gemeld en werd er onverschillig op gereageerd. Voor mij hoeft het niet meer.

    De loungebar was een aanrader. Heel vriendelijke obers.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    Mooi hotel, mooie ligging maar duur. Vooral de parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel is commercieel vriendelijk. De verhouding prijs/kwaliteit is buiten proportie. Er wordt vermeld dat er parking is maar € 25.- per dag vind ik behoorlijk overdreven.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk hotel direct aan het Comomeer, vlakbij veerboot naar Como.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Comfortabele nette kamer met terras en geweldig uitzicht over het Comomeer. Prima badkamer met luxe accessoires. Lekker bed. Aanlegsteiger voor boot naar Como en overige (rondvaart) plaatsen aan Comomeer ligt op 3 min. Lopen van het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Het ontbijt was uitgebreid, gevarieerd en lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is, in mijn ogen, al erg duur en dan durven ze nog 25€ aan te rekenen voor parking die je wel moet betalen aangezien je je auto nergens anders kwijt kan. Dat vond ik er echt wel over!

    Het ontbijt was uitgebreid, gevarieerd en lekker. De kamer was wat klein maar comfortabel, proper en met een prachtig zicht over het meer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat er geen zwembad aanwezig is.

    Mooi hotel vlak aan het meer met een prachtig zicht op de heuvels. Super romantische sfeer s'avonds. Uitgebreid ontbijtbuffet. Heerlijke gerechten verkrijgbaar in de lounge en dit de tot middernacht!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Mooi hotel, meteen aan het meer gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is veel te klein, met een heel kleine badkamer. Veel te weinig kastruimte. Wel een mooi balcon. Maar de prijs voor deze kamer is veel te hoog.

    Mooi hotel, meteen aan het meer gelegen. Erg leuk restaurant, direct aan het meer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2016

    6,7
    Mooie ligging! Maar vraag om kamer met balkon dat is zoveel mooier!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We kregen een kamer zonder balkon terwijl ik dit wel gevraagd had.De kamer die we kregen stonk!! Dag 2 kregen we een andere kamer met balkon dat was veel beter! Het eten was heel erg duur en de kwaliteit ervan was voor de prijs niet goed!

    Uitzicht

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,8
    Goed hotel echter erg aan de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen zwembad, het ontbijt was redelijk de WiFi was matig. Prijs voor 7 nachten was absurd wij betaalden Euro 2.135,- wat totaal niet in verhouding was voor het gebodene. Ook moesten we nog eens Euro 25,- per dag betalen voor het parkeren van onze auto.

    Kamer was prima en hygiënisch en het uitzicht was fantastisch. Verder was het personeel bijzonder vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Geweldig hotel in 1 woord
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ----

    alles even mooi en lekker, zeker de moeite waard.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Het was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffiezet opde kamer is wenselijk

    Alles was picco bello

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,8
    Uitzicht is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitzicht is fantastisch. Sfeervol hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    Een fijne verrassing onderweg, heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe parkeergelegenheid

    Uitzicht op Comomeer is adembenemend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    prachtig hotel niet om te gaan eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant is een afrader zwaar overprijst, bediening is matig en heeft geen kennis van zaken

    locatie is eenmalig, kamer was super

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    perfecte locatie op doorreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    perfecte locatie op doorreis

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,7
    Locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie langs doorgaande weg, waardoor geluidsoverlast

    Personeel was heel gastvrij, locatie gezien het uitzicht prachtig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    10
    Dit was de tweede keer in dit hotel ik kan het iedereen aanraden !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De eigen parking is (te) duur, jammer.

    Ontbijt en kamer waren geweldig

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,5
    Heel mooie locatie zeer mooi hotel en prachtige kamers...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kregen een mooie kamer maar badkamer was voor mindervaliden en dus niet zoals op de foto's was niet korrekt voor de prijs.Garage voor 25 euro's overdreven .

    Heel mooie locatie zeer mooi hotel en prachtige kamers evenals een super ontbijt.Eten was ook heel lekker en verzorgd.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,5
    De aankomst was zeer prettig, koffers geregeld, kamer prima,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het restaurant heeft een zeer onprettige maitre. wij werden bij binnenkomst bijna omver gelopen (i.p.v. begroet).

    De aankomst was zeer prettig, koffers geregeld, kamer prima, prachtig uitzicht op het meer. Aangename temperatuur in de kamer en een heerlijk ontbijt (zelfs glutenvrij!)

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    4,2
    Super kok, vriendelijk personeel, de accommodatie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel aan de straat gelegen, dus heel veel lawaai van auto's op terras, verwarming in badkamer werkte niet, geen slippers of badjas, badkamer niet proper : overal stof, suite die er eigenlijk geen was, en dat aan 500 euro per nacht...!

    Super kok, vriendelijk personeel, de accommodatie daarentegen...

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    7,5
    zicht op het meer
    • Vakantiereis
    • Stel

    zicht op het meer

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    6,3
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeer geld vragen voor een parkeer garage die niet voldoet te laag en te smal .

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    9,6
    Schitterend gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schitterend gelegen. Kamer met terras met uitzicht op het meer. Lekker restaurant. Goed verzorgd ontbijt. ideale tussenstop op terugweg van Toscane

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    10
    Geweldig mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldig mooi hotel. Restaurant heel goed! Prachtige ligging. Heel vriendelijk personeel. We hebben genoten! Hartelijk dank!

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: