Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Costanza 4-sterren

Strada Ponteriglio 27, 29010 Pontenure, Italië

#1 van de 1 hotels in Pontenure

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 117 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    Het was oke voor 1 nacht, maar het hotel was net overgenomen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers een witkwastje geven, zag er niet fris uit.

    Het was oke voor 1 nacht, maar het hotel was net overgenomen en nog niet af. De kamers waren nog niet optimaal. Het ligt vlak aan de rijksweg en een snelheidstrein maar dat hoorde je alleen erg bij het zwembad, 's nachts niets gehoord. Zwembad prima, we hebben niet in het hotel gegeten maar dat kan je beter wel doen want in Piacenza is bijna niets. Het personeel was superaardig, ze kamen 's avonds bij een drankje nog allerlei ham/hapjes en zoetigheden brengen, geweldig!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Netjes, ruim en gastvrij personeel.... een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel staat overall goed aangeduid, maar via booking.com verscheen nog de oude benaming op de documenten zodat we wel lang moesten zoeken om de juiste locatie te vinden.

    Super vriendelijk en gastvrij personeel! Ontbijt zeer verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Aangekomen in een oase na een lange warme reis!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in een hittegolf en doordat onze kamer een halve tweede etage had kon de airco het niet koel krijgen. Eigenaresse had ons echter gewaarschuwd een andere kamer te nemen met alles op 1 level maar wij vonden deze mooier. Wellicht achteraf toch beter die andere kamer kunnen nemen.

    Geweldige accomodatie! Wij hebben dit geboekt als overnachtingshotel. Heerlijk zwembad, lekkere italiaanse snacks kregen we bij ons drankje. Grote tuin er omheen. Mooie kamers, zeer netjes verzorgd. Personeel doet er alles aan het de gasten naar de zin te maken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Het avondeten in het restaurant was helemaal prima en voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De airco in het appartement was zeer matig en koelde onvoldoende

    Het avondeten in het restaurant was helemaal prima en voor nog geen 25 euro per persoon inclusief wijn / drankjes!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Omgeving, maar dat weet je vooraf, geen echt punt dus voor ons.

    Zeer vriendelijk personeel, zeer goed restaurant, heerlijk ontbijt met typisch Italiaans gebak (écht huisgemaakt). Prima voor verblijf van enkel dagen. Hotel voor 2de maal bezocht (heette vroeger Villa Giarona).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,9
    Perfect voor een nachtje op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect voor een nachtje op doorreis

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    5,8
    Gelegen naast autostrade op industrieterrein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gelegen naast autostrade op industrieterrein...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Goed verblijf. Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren goed. Mooie tuin. We konden buiten eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Prima eten en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima eten en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    9,6
    Echt familiehotel waar je verwend wordt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt familiehotel waar je verwend wordt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Uitstekende hotel voor een of meer dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, hooguit wat geluid van snelweg en sneltrein, maar dat was ons al bekend.

    Mooie ruime kamers, leuk zwembad, uitstekend restsurant

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: