Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Glori 4-sterren

Via Bernardo Celentano 11, Flaminio, 00196 Rome, Italië

#213 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1247 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,5
    Fijn verblijf was onze 2 keer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mannelijke receptionisten waren nors. Hotelkamer/Badkamer 2 pers erg klein. Gehorig.

    Vrouwlijke receptionistes waren erg vriendelijk en behulpzaam. Mannelijke echter nors en niet erg behulpzaam. Mooi net hotel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,2
    het was een heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer goed. Personeel zeer vriendelijk. Kamers zeer schoon en netjes. Gelegen in een rustige buurt geen last van verkeer of andere geluiden van buiten. Kamer niet heel groot maar als je naar Rome gaat is dit geen probleem omdat je toch niet in je kamer blijft zitten en de stad in gaat. Kamer is alleen voor slapen en opfrissen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,5
    Heerlijk geslapen en ontbijt was rustig alleen niet rolstoelvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is niet gevarieerd. We kwamen met 2 baby's in de kinderwagen en we konden het hotel alleen naar binnen via 9 trappen. Lift is veel te klein.

    Ontbijt was eenvoudig maar goed. Goede locatie makkelijk naar de stad, bezienswaardigheden en vaticaanstad is dichtbij

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Fijn en knus hotel vlakbij de tram richting het centrum, perfect! Vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren vrij warm, maar het personeel helpt je graag om de verwarming uit te zetten. Harde bedden, maar sommige mensen vinden dit juist fijn.

    We hebben een taxi genomen vanaf het vliegveld naar het hotel (voor 65,- kun je dit via het hotel regelen, terugweg is 55,-). Toen we aankwamen, waren we meteen verliefd op het hotel. De kamers zijn netjes, knus, schoon en de ramen met openslaande luiken zie je in heel Italie terug. Het ontbijt was 5,- per dag en er was genoeg keuze! Croissants, eieren, fruit, yoghurt... thee, koffie. De ober maakt graag verse cappuchino voor je klaar! Als je het hotel uitloopt, kun je daar meteen op tram 2 opstappen. Het eindstation is Flaminio en als je daar uitstapt ben je al op Piazza del Popolo. Vanaf hier kun je zo doorlopen naar de Spaanse trappen, Trevi-fontein etc. Even terug naar tram 2, neem vanaf het hotel de 3e stop (...Marina) om vervolgens op tram 19 over te stappen om naar Vaticaanstad te rijden. Tip! Koop op het vliegtuig een Roma-pass. "Gratis" O.V. zoals tram, metro, bus. Super handig! En je kunt meteen doorlopen bij het Colosseum bijvoorbeeld, ook de Engelenburcht konden wij hierdoor gratis bezoeken. Tip 2! Kaartjes voor het Vaticaan vooraf online kopen, anders sta je zeker 2 uur in de rij. Wij hebben een tour op woensdag 9.30 uur gedaan en was een aanrader, nog lekker rustig!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Tophotel in goede wijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets of wat gehorig.

    Tophotel in goede wijk. Net iets buiten het centrum, maar met OV goed te doen. Personeel vriendelijk en gastvrij. Lekker ontbijt. Leuk hotel voor een prima prijs en heerlijke restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,6
    Geweldig genoten en aangenaam verrast door dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Als je iets later in de avond terug komt in het hotel is er geen mogelijkheid meer voor een afzakkertje.

    Het ontbijt was prima. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kamers schoon en prima bed. Locatie geweldig, iets buiten het centrum maar hier geen verkeersrumoer en het centrum prima te bereiken vanaf deze locatie.(5 minuten met de tram).

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer voor 1 persoon mag iets groter

    Ontbijt heel goed, hotel is gezellig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    Gezellig hotel, mr net iets te ver van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand tot de stad, lawaai op de gang, persoonlijk vonden we het bed niet zo goed

    Het lekkere ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,9
    goed prima hotel mooi tegen het centrum van rome
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    airco werkt volgens mij matig

    ontbijt prima, sanitaire voorzieningen goed op de kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Vlak bij metro, goed ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    9,6
    Mooi hotel, rustige kamer, niet duur in verhouding met de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer niet al te groot.

    Mooi hotel, rustige kamer, niet duur in verhouding met de kwaliteit. Goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    Fijn en rustig hotel op goede afstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn en rustig hotel op goede afstand van het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,5
    Rome for 2 days
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer - Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 2 nachten

    Continentaal ontbijt. Niet bijzonder te noemen. Goeie Restaurants en voldoende winkeltjes in de buurt.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,1
    Goed ontbijt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel lawaai door andere gasten te horen in kamer. Schimmelsporen in douche en veel stof onder het bed.

    Goed ontbijt en vriendelijk personeel. Ook werd kamer goed opgeruimd elke morgen.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    4,6
    het vertrek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    4 sterren dwz: mieren op de kamer, een toilet die 3 dagen en nachten doorspoelde en lekte, een kamer net naast de bar en ontbijtplaats met flinterdunne muren waardoor we amper nachtrust hadden en personeel die er geen fluit aan deed om dit op te lossen.

    het vertrek.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    6,7
    Goede bedden, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer naast ontvangsthal en ontbijtzaal: luidruchtig

    Goede bedden, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    7,9
    Heel proper
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is geen 4 sterren waard!

    Heel proper

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: