Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Goetzen 3-sterren

Via Matteotti, 2/C, 30031 Dolo, Italië

#4 van de 16 hotels in Dolo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 163 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Geweldig de omweg waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airconditioning werkte niet en omdat we een kamer aan de straatkant hadden moest het raam open en is er veel langsrijdend verkeer.

    Het is een van de beste visrestaurants van Europa. Absoluut nummer een op onze lijst. Rauwe vis in citroen gegaard in veel varianten. Je kunt hier niet kiezen en er blijft vanalles komen. Ze proberen het helemaal naar je zin te maken. Wijnen worden door hen gekozen en je betaald een vaste prijs inclusief wijn. Als je daarna kunt blijven slapen is dat helemaal goed. Kleine eigen parkeerplaats bij het hotel. Kamers keurig met goede bedden en badkamer. Ontbijt voor Italiaanse begrippen royaal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    5,0
    Voor deze prijs is veel beters te vinden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel heeft een populair restaurant. Dit zorgt ervoor dat je geen plaats vindt op de kleine parking. Parkeren is dan een probleem. 's Morgens eten aan tafels waar het tafelkleed van de vorige avond nog ligt met de sporen van de restaurantbezoekers is niet wat ik hygiënisch vind. Een ontbijt uit enkel zoetigheden (wist niet dat er zo veel koekjes bestaan) is voor mij te eenzijdig. Jammer dat een hotel met veel capaciteit stilaan is weggegleden tot een hopeloos verouderde infrastructuur.

    Gelegen aan het Brentakanaal straalt dit hotel mee de grandeur uit uit vervlogen tijden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Heerlijk relaxt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten wennen aan het ontbijt. Allemaal zoetigheden. Erg leuk, maar wij houden van hartig dus dat was jammer.

    Attent en vriendelijk personeel. Fijne kamer. Jammer dat we niet konden blijven eten. Het was al vol geboekt! We zijn toen in de directe omgeving in een heerlijk restaurant terecht gekomen. Dit was ook helemaal prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    prima plek om te slapen en lekker te eten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eten is inclusief wijn en water en toetje hierdoor lijken de prijzen wat hoog dit staat er niet bij vermeld

    mooi terras aan de achterkant hotel ook nog een ponton terras op het riviertje achter het hotel eten is inclusief wijn en water en toetje hierdoor lijken de prijzen wat hoog dit staat er niet bij vermeld, heerlijk vis gerechten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,3
    MOOI RUSTIGE HOTEL VOOR EEN GEZIN MET JONGE KINDEREN.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ASSORTIMENT BIJ ONTBIJT WAS BEPERKT, MOCHT IETS MEER ZIJN. ER WAS GEEN LIFT OM BAGAGE NAAR BOVEN TE BRENGEN.

    KAMERS WAREN SCHOON, HYGIENE IN BADKAMER WAS ZEER GOED. ONTBIJT WAS MATIG MAAR WEL LEKKER.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Terrific!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop is wat vreemd bevestigd

    De sfeer

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,1
    Prima hotel, jammer dat het restaurant gesloten was.
    • Gezin met oudere kinderen

    Een ontbijt met alleen maar koekjes, taartjes en jam vinden wij niet echt een geweldig ontbijt, hier moet echt iets anders voor komen.

    Prima hotel, jammer dat het restaurant gesloten was.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,9
    Heel sfeervol, mooie kamers en heerlijk gegeten op mooi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel sfeervol, mooie kamers en heerlijk gegeten op mooi buitenterras.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: