Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Il Fedino 4-sterren

Via Borromeo 7, 50026 San Casciano in Val di Pesa, Italië

#8 van de 35 hotels in San Casciano in Val di Pesa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 349 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Mooie villa op goede plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    9 plakjes bruschetta met chips , kaas, olijven etc. Voor 75 euro bij het zwembad is redelijk aan de prijs. Beetje jammer.

    Mooie Villa met perfecte ligging. Uitzicht is prachtig over de Toscaanse heuvels en binnen 10 minuten lopen ben je in San Casciano.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Super tof hoteleke
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets slechts als was top

    Super tof hoteleke Was een rondreis voor ons 3 nachten verbleven ..... is de 2 de maal dat we dit hotel deden .zeker een top aanrader

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,6
    Overweldige warme en charmante ontvangst van gastheer en-vrouw, werkelijk om nooit meer te vergeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het schrille contrast tussen het prefab opbouwzwembad van Chinese makelij t.o.v. de rest van de tuin en het gebouw.Dit zwembad is zeker geen meerwaarde en zou volgens mij beter opgedoekt worden, het is geen uitnodiging om te zwemmen, eerder een kinderfaciliteit .De tuin mag iets accurater onderhouden worden, hij heeft zo ongelofelijk veel te bieden,met dat prachtige uitzicht over het landschap.

    De zeer authentieke uitstraling van het pand, het was werkelijk bij het binnenstappen een overweldigende indruk.De grootte en inrichting van de kamer was ook zeer indrukwekkend.De historische uitstraling is ook in het interieur gebleven.Het fantastische uitzicht werkelijk subliem.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,8
    Wij hebben ons 10 dagen verwend gevoeld en zouden met plezier nog eens teruggaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    Klein min-puntje: het zwembad is voor mensen die niet goed te been zijn een afrader. Wordt wel dagelijks netjes onderhouden en was voor ons ok: na een lange dag op verkenning in de buurt nog eventjes een frisse duik en relaxen in de mooie tuin. Er is geen lift aanwezig maar er zijn wel kamers beschikbaar op het gelijkvloers.

    Verzorgd ontbijt, aan tafel opgediend en elke dag iets anders als extra beleg. Keuze uit bereiding van de eitjes, Lekkere koffie of thee. Het prachtige zicht vanaf het terras krijg je er gratis bij en een vriendelijke babbel met de nodige tips om de omgeving te verkennen. Eénmaal per week maakt de gastvrouw een lekkere streekmenu klaar waar je vrijblijvend kunt aan mee doen. Zoek je een luxueus verblijf? Dan is dit niet jou adres. Zoek je authentieke, comfortabele charme in een rustige omgeving maar toch dicht bij alle bekende grote steden? Dan ben je hier zeker welkom! De kamers zijn ruim, hebben airco, onze badkamer was zeer netjes met alles erop en eraan. De eigenaars zijn tevens zeer huisdier vriendelijk. Het dorp San Casciano was eveneens een meevaller: leuk voor een korte avondwandeling en genoeg keuze aan gezellige eet- of drinkgelegenheden binnen wandelafstand. De autosnelweg was vlot bereikbaar, handig voor alle uitstappen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Mooi hotel op eenvoudig te bereiken locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    - het restaurant was maar 1 avond geopend van de vier die we er waren - er was weinig tuinmeubilair om mee buiten te zitten

    Ontbijt was zeer uitgebreid, mooie kamer en mooie tuin en goede parking

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,3
    Logeren in een Toscaanse villa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Klassieke kamer. Uitstekend ontbijt. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Parkeergelegenheid. Goede restaurants op loopafstand (Cinque di Vino). Centrum van Florence goed per bus bereikbaar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    10
    Alles was in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Alles was in orde.Op loopafstand van Cassiano Goed ontbijt en charmante gastvrouw. Mooie ruime slaapkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    Vriendelijke uitbaters en heel gedienstig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen 4 sterren waard. Spijrig dat je daar geen.maaltijd kon nuttigen.

    Vriendelijke uitbaters en heel gedienstig. Prachtig uitzicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Super vriendelijke behulpzame mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super vriendelijke behulpzame mensen. Leuk dorp, restaurants op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,8
    supervriendelijk personeel, zeer behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi nogal traag kamer was netjes, kitchenette iets minder

    supervriendelijk personeel, zeer behulpzaam prachtig uitzicht goed ontbijt; niet zeer uitgebreid, maar voldoende; elke dag keuze eitje en vers fruit

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,4
    Ontbijt was ok.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben de 2-persoonskamer geboekt. Deze was zeer klein met een klein badkamertje waar je slechts met 1 persoon je kan in keren. Je kon er nauwelijks een paar spullen kwijt. Wifi had er geen bereik. Zwembad is op het gras geplaatst, in plastic en werd niet correct onderhouden. UItbaters hebben een hond die vrij rondloopt en plast in de tuin waar je aan het zwembad ligt. Vloeren worden enkel geveegd, overal duivenpoep op de vloer.

    Ontbijt was ok.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,9
    Rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Géén buffetontbijt, er wordt op tafel mini stukjes zoutloos brood geserveerd met wat meloen, spek, reepje kaas, 2 mini potjes confituur en 1 mini croissant per persoon. Wat misleidend is op hun site is, dat er géén restaurant aanwezig is alhoewel je een foto te zien krijgt van een restaurant. In suite Sofia, zéér slechte matrassen, vooral het derde bed dat in een sofa stak en een dun matrasje was op ijzers.

    Rustig. Privaat parking. Zwembad. Tuin. Goede uitvalsbasis voor bezoek Siena en firenze.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,2
    ambiance, vriendelijkheid personeel en eigenaars, heerlijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen het zwembad viel een beetje tegen.

    ambiance, vriendelijkheid personeel en eigenaars, heerlijke kamers, erg groot, super service en prachtige omgeving.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    6,7
    Mooie locatie, fraaie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad vies, haren op de grond

    Mooie locatie, fraaie kamers

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,5
    Beperkte talenkennis
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beperkte talenkennis

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    3,5
    De kamer waarin wij logeerden, had weinig gelijkenis met de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer waarin wij logeerden, had weinig gelijkenis met de foto.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: