Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Laguna 4-sterren

Via Sandro Gallo 6, 30126 Venetië-Lido, Italië

#9 van de 35 hotels in Venetië-Lido

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 375 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is echt het enige minpunt (wat niet echt een minpunt is als je niet op de kamer bent) we hadden een suite waar je de deuren niet van mocht opendoen. Want we zagen op enkel rommel. Dus spijtig omdat we onze huwelijksverjaardag vierde en ik speciaal een suite nam omdat ik dacht dat dit het klein beetje extra was. Maar verder was de kamer tip top! En zoals ik zei, veel tijd breng je toch niet door op je kamer.

    Voor Italiaanse normen was er een fantastisch ontbijtbuffet voorzien. Er waren pistolets, brood, croissants, eieren, lekker vers fruit, kortom voldoende keuze.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Adembenemende locatie, wel wat duur en aan opfrissing toe. Ik kom terug.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Suite met Uitzicht op de Lagune en met Privétuin
    • Verbleef 3 nachten

    het sanitair / douche is verouderd en zou gezien de dure prijs meer up to date mogen zijn. De kamer rook wat oubollig en onfris

    bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. De ligging is adembenemend met zicht op de eilanden en de baai van venetie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,7
    ontbijt uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met uitzicht op lagune
    • Verbleef 2 nachten

    reinheid kamer en badkamer hield te wensen over een piepklein zeepje voor twee personen geen shampoo discofeest op vrijdagavond tot na middernacht zonder dat de gast dit was verteld; bij navraag geen excuses of aanbod van een drankje bijvoorbeeld de kamer ruikt naar rook ofschoon niet roken kamer, de peuken liggen net buiten het raam en geven te denken.

    ontbijt uitstekend uitzicht fenomenaal comfort en ruimte kamer prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    Super gelegen! Aangename rustige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het vuilbakje van de kitchenette werd niet leeggemaakt van de gasten voor ons. Dit was het enige voor de rest niets.

    De ligging was super, net naast de vaporettohalte welke we vaak gebruikten om de stad Venetië te ontdekken. We hebben geen geluidshinder hiervan mogen ondervinden. We hadden een kamer met zicht op de lagune, er was ook een kitchenette voorzien en een kleine zitruimte. De badkamer was ruim genoeg en alles was voorzien. Wat ons opviel was dat dit hotel deelneemt aan het respect voor milieu dwz. de handdoeken en lakens werden niet altijd meegenomen maar enkel op onze aanvraag ( kaartje leggen indien nodig) wat we zeer positief vonden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met uitzicht op lagune
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,5
    Lokatie en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai, slechte en harde matrassen en kussens

    Lokatie en ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,3
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Balkon en Uitzicht op de Lagune (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht was uniek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    4,6
    voor 400 euro per nacht een kamer aan een drukke weg. Harde matrassen. Geen flexibiliteit om kamer t
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    gehorige kamer en overpriced

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,1
    ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    aanvullen ontbijt alsmede diversiteit menukaart restaurant voor diner

    locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Goed ontbijt, vriendelijke bediening en mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Balkon en Uitzicht op de Lagune (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Goed ontbijt, vriendelijke bediening en mooie omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    10
    Goed hotel op een mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heel vriendelijk personeel en een fijn buitenterras aan het water.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,2
    Heel prettig verblijf op prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met uitzicht op lagune
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit restaurant

    Ligging, uitzicht, rust

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    10
    Het prachtige uitzicht wanneer je op het terras zat!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het prachtige uitzicht wanneer je op het terras zat!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,2
    Prachtig uitzicht over de lagune.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt minder dan verwacht. Fruit uit blik. Koffie en sap uit automaat. Alhoewel inrichting authentiek Venetiaans, nu toch wel verouderd m.n. badkamer. Is echter schoon en goed verzorgd.

    Prachtig uitzicht over de lagune. Zeer vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg over Lido en Venetië. Rustige ruime suite. Geen geluidsoverlast van kade. Prachtig terras.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,5
    Schitterende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer beperkt ontbijt dat niet wordt bijgevuld als er iets op is. Geen 4 sterren waardig. Stof, vuil ondergoed en oude sloffen onder zetels !

    Schitterende locatie.Vriendelijk en zeer gedienstig personeel.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    7,1
    De uitzonderlijke locatie aan de laguna met mooi tuinterras...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We boekten een suite met tuin, super jammer dat een werkboot met kraan, vlak voor het terras, ons prachtige uitzicht verstoorde. De werken brachten ook geluids- en geur hinder met zich mee. Gelukkig kregen we hiervoor (na enig aandringen) een reductie, maar infeite zouden ze deze kamer nu niet mogen verhuren. Badkamer is aan opknapbeurt toe. Het restaurant is matig, zowel qua keuken als bediening.

    De uitzonderlijke locatie aan de laguna met mooi tuinterras en zicht op San Marco, vlakbij de vaporetto haltes. Zeer vriendelijke en behulpzame staf aan de receptie!

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,3
    Ligging bij water en bij waterbushaltes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Probleem voor lezers: geen heldere leeslampen Vriesvakje koelkast sluit niet Een keer te onvoldoende warm water Toch wel wat verkeerslawaai

    Ligging bij water en bij waterbushaltes Lido op zich

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,5
    de toilet in de bad kamer !
    • Vakantiereis
    • Groep

    de toilet in de bad kamer !!!!!!!!!!!!!!!

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    4,2
    Uitzicht over de baai.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bereikbaarheid zeer slecht aangegeven op website. Geen reactie op vragen via de site. Zeer slechte prijs kwaliteit verhouding.

    Uitzicht over de baai.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    Prima ontbijt met een waanzinnig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Onze kamer lag aan de achterzijde, dus geen uitzicht.

    Prima ontbijt met een waanzinnig uitzicht. Dichtbij Vaporetti naar Venetië, Murano en Burano

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,9
    de locatie en ligging en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    badkamer en schoonmaak; ontbijt met oude broodjes, na enige discussie werden verse gemaakt

    de locatie en ligging en uitzicht

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    5,4
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiene !!! Aftands

    Personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: