Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Regina

Via Punta San Giorgio, 98030 Castelmola, Italië

#5 van de 10 hotels in Castelmola

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 141 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,6
    Topervaring bij de Etna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele krappe douchecel.

    Het uitzicht is werkelijk overweldigend. Op je balkonnetje sta je boven een diepe afgrond op Taormina te kijken. Verder een prima kamer. Heel gezellige ontvangst met een glaasje amandelwijn in het barretje op het centrale plein. Daar ook verrukkelijk ontbeten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,2
    Geweldig uitzicht, prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Het uitzicht is geweldig. De sleutel moet worden opgehaald bij het restaurant op het plein, daar werden we vriendelijk ontvangen met een glas amandelwijn (die erg lekker was!) wij waren met drie personen en daar leent de kamer zich goed voor!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,9
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg er naar toe met de auto

    Uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Fantastisch uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    lastig parkeren ver van de locatie

    Het uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Schitterende ligging, vriendelijk en behulpzaam personeel, beetje moeilijk bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren is een probleem : 300 m lager!

    Het uitzicht is grandioos, de bereikbaarheid iets minder maar het personeel helpt met bagage sjouwen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    super verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    schoonmaak niet goed ,en erg kleine kamer

    omgeving, het dorp opzich fantastic

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,9
    Mooi uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging was schitterend in een geweldig dorp!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,5
    Zijn we niet geweest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn niet in villa Regina geweest daar konden we niet terecht dus we werden door gestuurd naar villa Sonya en dat was goed

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,8
    uitzicht, vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    uitzicht, vriendelijkheid personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Villa Regina

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: