Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa San Lorenzo Maria 3-sterren

Via Dei Liguri 7, San Lorenzo, 00185 Rome, Italië

#292 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1510 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,1
    Rome en het Vaticaan zeker de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie van het hotel indien men met eigen auto komt, het hotel ligt binnen een ZTL zone, hier goed uitkijken dat je voor je hierin gaat zeker weet dat de camera's uit zijn. (even hotel bellen) Veel last van opdringerige straat verkopers.

    Hotel lijkt niet 'thuis' te horen in de wijk Het ontbijt had een ruime keus. Eigen auto binnen hekken van het hotel kunnen parkeren en het openbaar vervoer is erg dichtbij, kaartjes zijn bijna schuin tegenover de halte te koop bij een tabakswinkel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,9
    Heel lekker ontbijt - het hotel ligt iets verder van het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De omgeving van het hotel zag er heel verwaarloosd uit, ook vuil en soms rook het vies. Niet in hotel maar wel in de straten.

    Heel lekker ontbijt - het hotel ligt iets verder van het centrum was als voordeel heeft dat de grote toeristenmassa niet aanwezig is, maar het nadeel is dan wel dat je eventjes op de tram of metro moet zitten om naar het centrum te gaan. Toch stoorde ons dat niet. De tramhalte ligt juist op de hoek van het hotel. Tram 3 brengt jou naar het metrostation en van daaruit kan je dan verder naar centrum Rome. Het hotel is ook heel proper! Hele lekkere en goedkope restaurantjes in de omgeving. Heel groot prijsverschil met eten in het centrum van de stad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie is wat ver van het centrum, maar er is goed openbaar vervoer. De badkamer vond ik wat krap.

    Uitgebreid ontbijt, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Beneden is een zitje buiten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Mooi, rustig hotel met uiterst gastvrije medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche is echt te klein

    Mooi, rustig hotel met uiterst gastvrije medewerkers. Supermarkt en tramhalte nr 3 en 19 om de hoek. Goede verbinding met oa Colosseum, Vila Borgese, Vaticaanstad en bus 71 naar de oude binnenstad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Prettig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving van het hotel was wel erg verpauperd. Erg veel graffiti en slechte stoepen. Wel goede restaurantjes! En ook leuk geprijsd doordat je niet in het centrum zit. Badkamer is wel erg klein metname de douche cabine. Hier en daar schimmel plekken doordat er geen ventilator hangt!

    Heerlijk cappuchino!! Erg fijn om buiten op het terras een aperatief te kunnen drinken of te ontbijten. Ook het dakterras was fijn om na een dag stad even bij te komen. Makkelijk met de tram naar dichtsbijzijnde metro station te reizen. Binnen het half uur (mits je de tijden weet) ben je overal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Gezellig Italiaans hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was echt gezellig “Italiaans” met behulpzame en vriendelijke medewerkers. De omgeving (wijk) van het hotel (waar het hotel zelf weinig aan kan doen), kan wel een upgrade gebruiken.

    Gezellig Italiaans hotel. Super schoon en met behulpzame en vriendelijke medewerkers. Openbaar vervoer naar het centrum Rome etc. dichtbij en met korte reistijden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    goed hotel, vuil Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De weinige inspanningen die Rome doet om de stad aantrekkelijk, aangenaam en proper te houden. Het is een schande hoe mensen daar weg komen met vandalisme zoals graffiti op de historische plaatsen. Ook de opdringerige zwarten die je intimideren met hun belachelijke goederen, verzieken de sfeer. Gelukkig maakt het hotel dat allemaal goed en zorgt het voor een veilig gevoel.

    Het hotel was prachtig en heel aangenaam, maar spijtig van de vuile en met graffiti overstelpte muren. Daar zou de stad Rome wel iets mogen aan doen! Foei foei Rome. Gelukkig deed het heerlijke hotel, vriendelijke personeel en lekker ontbijt die narigheid snel vergeten. Zodra je binnen de muren van het hotel bent, vergeet je de vuile straten en muren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Weg uit de drukte van Rome en op een kwartiertje wandelen van het Colosseum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De badkamer was heel klein en er stond wat schimmel op de voegen. Spijtig dat we op de ochtend van ons vertrek om 6 u geen ontbijt gekregen hebben. Dat was ons de dag vooraf nochtans beloofd.

    Heerlijk, ruim ontbijt en leuke kamer en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer hangertjes in de hangkast. Bij het ontbijt iets meer soorten (bruin) brood en beleg. Bij de yoghurtsoorten graag ook naturelsmaak. En graag echt3 Italiaanse koffie bij het ontbijt.

    Bed en kussen waren goed. Douche was prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ruim met goede bedden (lengte). Iedere dag schone handdoeken. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer uitgebreid ontbijt. Tram om de hoek wat de ligging compenseerde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,9
    Comfortabel en ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het is niet gemaakt voor lange mensen. Het bed is niet lang en in de badkamer was alles smal (douchekabine) en laag (de wasbak en wc).

    Zeer vriendelijk personeel en een uitgebreid ontbijt, met uitgebreide tijd om te ontbijten. Het bed lag prima en werd iedere dag netjes opgemaakt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    Aangenaam hotel met heel vriendelijk personeel en uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt tegengevallen maar badkamer is wat "dated".

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Goeie koffie en cappucino, er zijn hard gekookte eieren op het buffet, maar je kan ook andere bereiding vragen, zonder meerkost. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    9,2
    Een fijne kennismaking met Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging in een mindere buurt

    Leuk hotelletje in Italiaanse stijl. Vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam personeel. Lekker ontbijt en propere kamer met goed bed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,1
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Douche!! Te gehorig!

    Ontbijt was heerlijk. Kamer was redelijk klein. Omgeving was armoedig. Hotel heel erg gehorig! Douche was verschrikkelijk klein, je kon je amper bewegen. Stilte tuin was aangenaam

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,2
    Als ik nog eens in Rome kom ga ik weer naar Hotel San Lorenzo Maria.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De omgeving van het hotel is rommelig: graffiti op muren, veel troep langs de straten. In deze omgeving zou je een hotel als Hotel Villa San Lorenzo Maria niet verwachten.

    Het personeel van dit mooie kleine hotel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De eenpersoons kamer en het ontbijt zijn prima. Het hotel ligt nogal ver van het centrum van Rome, maar met tramlijn 3 ben je er zo. Het openbaar vervoer is er goedkoop.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam. We hadden op voorhand niets van activiteiten geboekt en ze hebben ons elke dag perfect uitgelegd hoe we zo snel mogelijk op de locaties konden geraken, de goedkoopste tickets konden aankopen en hoe we de lange wachtrijen konden voorkomen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,5
    Gezellig vriendelijk hotel, ontbijt goed, typisch Italiaans
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving is echt niet aangenaam. Je kunt er als het donker is naar mijn idee niet zomaar een ommetje gaan maken, zeker niet met kinderen.

    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam, de kamers zijn leuk ingericht en schoon. Erg gezellig 's avonds in de bar en op het terras.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,7
    Prima hotel voor die prijs, maar helaas niet zo schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er vies! Kamers worden alleen "voor het oog" schoon gemaakt. Hele stofnesten op de kast, vieze hoeken etc. Het sanitair is gedateerd en ook niet heel schoon. De wijk waar het hotel ligt is smerig en vol graffiti. Het ligt wel op 60 m van de tramlijn en dat was ideaal.

    Het is een prima hotel gezien prijs kwaliteit. Het personeel is heel vriendelijk en gaf heel goede tips. Het restaurant om de hoek wat zij adviseerden was fantastisch. We zaten er iedere avond te midden van Italianen en aten authentieke gerechten. Het ontbijt is redelijk en de kleine tuin voor het hotel was fijn om even tot rust te komen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,8
    Helemaal top!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is echt top. Vriendelijk en heeel behulpzaam. Mijn zus was haar IPad kwijt. Personeel op zoek en teruggevonden achter de koelkast. Waar doen ze zoveel moeite voor je, echt top!!!! Behulpzaam bij je dagindeling en uitleg over het vrevoer daarheen. Na 2 dagen kwam er een kamer met terras vrij en mochten we daarheen verhuizen. 'S morgens op pad gegaan en 'savonds stonden al onze spullen netjes op de nieuwe kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Prima hotel voor een citytrip, maar wel in een wat mindere buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie is net in een buitenwijk, waardoor je niet echt prettig je auto neerzet. Ligt bijvoorbeeld glas van ingeslagen ruiten op straat. Dus wel goed je auto leeghalen. Je bent minimaal 20 minuten bezig om in het centrum te komen. Ontbijt was niet heel lekker.

    Heel romantisch hotel met fijn terras. Kamers netjes, wel een beetje gedateerd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    Personeel was ontzettend vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer was wat ouderwets, maar wel schoon.

    Personeel was ontzettend vriendelijk! Ze hielpen elke dag bij het plannen van de aankomende dag. Bij aankomst kregen we gratis koffie en broodjes en bij vertrek gratis biertjes. Het hotel was erg sfeervol en had een heerlijke tuin en dakterras om te relaxen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,6
    We hebben heerlijke dagen gehad in jullie hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren erg gehorig, we konden de buren horen praten !! Het ontbijt was goed maar we miste echt de harde broodjes !

    Het ontbijt was wel goed. De kamers waren ook prima met een heerlijk bed ! Het personeel was erg aardig en behulpzaam! Wij zouden een volgende keer zeker teruggaan naar dit hotel !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    5,4
    Aardig personeel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was ver van het centrum, bus vrij ver weg en de rit naar t centrum was lang. Sanitair was heel klein en oud. Erg gehorig.

    Aardig personeel, goed ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,2
    Geweldig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Misschien het enige minpuntje was dat het buiten de stad ligt, maar met de tram of bus, op korte afstand, ben je er zo.

    Onze kamer 107(klein appartementje) was geweldig, ligt net buiten het hotel. Het ontbijt was prima, personeel bijzonder aardig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    9,2
    we genoten van hotel, buurt en Rome
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.als je niet van vuil opstraat houdt en volop graffiti zal het je hier minder bevallen

    Locatie in studentenbuurt. Veel leuke restaurants. Buiten touristisch gebied. Prettig hotel. Prima personeel. Leuke tuin voor glas wijn

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    8,8
    Laagdrempelig, veel comfort en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is gelegen in een iets minder aantrekkelijke wijk. Wel ideaal gelegen bij de tramlijnen, zodat je eenvoudig Rome kunt verkennen.

    De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk. Ze nemen alle tijd om je uitgebreid te informeren over alle mogelijkheden en leuke activiteiten in Rome. Het ontbijtbuffet was erg goed. Veel variatie en heerlijke cappuccino! Om de hoek zit een supermarkt met uitgebreid assortiment en ook zitten in de directe omgeving prima eettentjes waar je typische Italiaanse gerechten kunt bestellen. Een ideale locatie voor een aangenaam en verrassend verblijf in Rome.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,3
    De vriendelijke en efficiënte service wint het van de wat mindere omgeving van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving was nogal rommelig met veel afval en graffiti. De kamers klein en douche erg klein.

    De bediening, service en leiding van het hotel waren uitstekend en buitengewoon attent.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,2
    Volgende keer in Rome zelfde hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer, douchecabine heel klein. Toilet en wastafel erg dicht op elkaar.

    Ontbijt was heerlijk! Voldoende keuze. Kamer was goed. Personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,9
    Kamers waren goed met een goed bed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De badkamer is een beetje verouderd en de douche moeilijk te regelen. Geen constante flow van warm water

    Kamers waren goed met een goed bed. Zeer goed ontbijt. Bovenal beviel het vriendelijke en behulpzame personeel. Behulpzaam met koffers, informatie over het openbaar vervoer en over bezienswaardigheden. slechts 100 mtr. van een tramhalte.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Prima hotel met goede prijs- kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Heerlijk romantisch hotelletje in buitenwijk, dichtbij tramstation. Hotel heeft fantastisch binnentuintje waar het heerlijk ontbijten is en na een dagje sightseeing Rome fijn vertoeven is met een flesje wijn. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    Perfecte prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was super!

    De kamers waren ruim en proper! Het ontbijt was uitgebreid en gevarieerd. Aanvankelijk leek de locatie niet zo handig maar uiteindelijk ligt het hotel dicht bij alle verbindingen en op 40' wandelen naar het centrum. Deze wandeling is langs het colosseum, piazza venetia, forum romanum, ... Dus je hebt tal van bezienswaardigheden tijdens deze wandeling! Het personeel is ook super vriendelijk! Toen ik alleen vertrok, gaven ze me allerhande tips alsook de nummers van het hotel zodat ik kon bellen indien er problemen waren (ik reis alleen).

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,5
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg gehorig en aan renovatie toe. Douche erg smal (dikkere mensen zouden er niet in passen).

    Supervriendelijke medewerkers, lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,6
    meer dan geslaagd bezoek aan 'la cittá eterna'
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we met de taxi arriveerden, vreesden we dat we in een minder leuke buurt terechtgekomen waren, maar de leuke voortuin met gezellig terras deed ons die indruk vlug vergeten :-)

    Het personeel was heel erg vriendelijk en altijd bereid om bij te staan met raad en daad !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,2
    De ligging was zeer goed,vlakbij tram 3,en toch in een heel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers moeten misschien toch stilletjes aan een restauratiebeurt krijgen, gebrekkige airco, klein, maar zeker voldoende als je via booking een discount kunt krijgen

    De ligging was zeer goed,vlakbij tram 3,en toch in een heel rustige buurt waar je bij de kerk heel leuke restaurants en bars vindt.Vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Ver van centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    buurt

    Ver van centrum. Tram lijn 3 voor de deur. Uitstekend en royaal ontbijt. Zeer vriendelijk en behulpzame receptie en personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,1
    Klantvriendelijk personeel en hadden een erg mooi dakterras
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche, erg gehorig en de omgeving

    Klantvriendelijk personeel en hadden een erg mooi dakterras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, mooi groot dakterras en dicht bij het...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg gehorig en de douchecabine was erg klein

    Vriendelijk personeel, mooi groot dakterras en dicht bij het ov

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,1
    Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, centrum was wat verder weg

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,3
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Door overmacht eerste overnachting moeten annuleren. Toch volledige bedrag in rekening gebracht.

    Prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,5
    Het ontbijt was sober, maar goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De douchecel was voor mij te krap

    Het ontbijt was sober, maar goed. De kamer vrij klein, voor het overige alleen maar positieve commentaar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,9
    Volgende keer weer dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Prima hotel met een uitstekende prijs-kwaliteits vehouding in de wijk waar ik in Rome wil logeren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen stoel op de kamer

    Goed ontbijt. Hulpvaardig personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,8
    Leuk verblijf in Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt zag er 's avonds minder aangenaam uit.

    Mooie charmante kamers rond een gezellige koer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gastvrij personeel, geweldig ontbijt, locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,8
    Fijn stadshotel. Uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche aan de kleine kant.

    Super vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    prima hotel met vriendelijk personeel, zeker voor een korte vakantie
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer/douche erg klein

    Het ontbijtbuffet en de bediening + service personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eens je uit het hotel bent, is het niet zo een aangename buurt, nog vuil ook.

    De service van het personeel, top!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,5
    Charmant hotel, vriendelijk personeel, kraaknet enkel locatie wat minder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Prima terras

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    7,9
    Leuk hotel in een hippe maar grauwe buurt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche

    Lekker ontbijt. Comfortabel en correct hotel in een ruwere wijk. Wel goed gelegen. Niet ver van Termini....

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    8,8
    Heel goede locatie om Rome te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De omgeving was niet zo leuk

    Heel goede locatie om Rome te verkennen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,9
    geweldig mooie stad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer maar uiteindelijk ben je er niet of nauwelijks!

    Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel die tips en advies geven!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,6
    Het personeel was fantastisch, net zoals de sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douche was snel koud en bijna geen druk, maar ach.

    Het personeel was fantastisch, net zoals de sfeer. Lekker ontbijtje.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,6
    Zeker aan te raden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Problemen met de warmwater voorziening in de badkamer

    Kamers waren prima en goed ontbijt. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Fantastich goed gelegen hotel met perfecte service!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kleine Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Fantastiche service. Antonio, de Manager was de perfecte gastheer. Kamer groot met mooi en groot terras. Ontbijt prima en verzorgd

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    9,2
    het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam de kamer...
    • Vakantiereis
    • Groep

    de omgeving was wat minder maar de accomodatie maakte dit helemaal goed

    het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam de kamer was precies zoals verwacht , hadden de luxe van een groot dakterras aan de kamer

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    9,2
    Bij aankomst met een drankje ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er viel niets tegen. Het was een te gek verblijf.

    Bij aankomst met een drankje ontvangen. Het ontbijt was heerlijk.Prachtig pand. Elke dag werd op verzoek een heerlijke omelet gebakken. Heerlijk uitgebreide keuze en thee voor en koffie na zodat je goed op gang kon. Het personeel was supervriendelijk. Goede stadsinformatie. Zeer behulpzaam. Ruime schone badkamer. Origineel sfeervol ingerichte slaapkamer ruim voorzien van lades en kastruimte Openbaar vervoer op 20 meter afstand. 10 minuten van het Colosseum. Van daar uit ligt de stand aan je voeten. 's avonds heerlijke een een drankje of in de koffie in de lobbie. Zeer betaalbaar.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    8,3
    Heel goed ontbijt en heel vriendelijk personeel die je op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer is OK, maar de douchecabine is wel heel klein. Moest me echt in alle bochten wringen om te bukken ... Soms ook water al snel koud en een klein straaltje als er teveel mensen tegelijk gebruik maken van water. We hadden een lastig akkefietje in de eerste nacht (iets met een dier...) maar dat is door het management op een keurige manier opgelost.

    Heel goed ontbijt en heel vriendelijk personeel die je op alle mogelijke manieren tegemoet komt en helpt. Tram (lijn 3 en 17) stopt zowat voor de deur en dan kom je echt overal in Rome. Daarnaast kun je ook nog de bus (71) pakken die je ook in het centrum brengt (Spaanse Trappen/Trevi fonteinen).

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    8,8
    Leuk hotel, met dakterras en terras voor de deur, goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De locatie achter het station is niet echt een mooie of leuke buurt.

    Leuk hotel, met dakterras en terras voor de deur, goed ontbijt, schone kamers, aardig en behulpzaam personeel. Tram 3 en 19 vlak voir de deur.

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    5,4
    dichtbij het openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer viel enorm tegen in vergelijking met de getoonde foto bij de boeking. We hadden dit hotel speciaal geboekt om de uitstraling. Omdat we ons 12 1/2 jarig huwelijk daar vierden wilden we iets speciaals.

    dichtbij het openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,5
    De kamers zijn gedateerd maar wel leuk ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eetzaal niet zo groot en tafeltjes nogal wankelig. De buurt is niet al te best. Erg smerig en raakt aan het verloederen. Maar je voelt je niet onveilig. Met lijn 3 (vlak bij hotel) kun je makkelijk naar het Colloseum en omgeving. Houdt rekening met lawaai van het verkeer en overkomende vliegtuigen.

    De kamers zijn gedateerd maar wel leuk ingericht. Het ontbijt is redelijk en eenvoudig. De kamers onderling zijn niet gehorig. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Happy hour is OK. Ze serveren een lekkere cocktail voor een goede prijs (2 voor 7 euro) en daarna kun je er een prima pizza bestellen.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    10
    Een heerlijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een heerlijk hotel. Bijzonder behulpzaam personeel. Ontbijt was zeer uitgebreid. Buurt is leuk. Ziet er een beetje armoedig uit maar ia studentenbuurt en er zitten veel leuke goedkope tentjes om te eten als je geen zin hebt om naar centrum te gaan. Nogmaals, personeel was echt bijzonder.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    6,7
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onze kamer lag naast een bergplaats waar 's morgens al vanaf 05:00 beweging was, niet uitslapen dus... De locatie van het hotel ligt in een verloederde buurt maar dat wisten we wel op voorhand.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij waren te vroeg maar konden toch op onze kamer. De verwelkoming met een gratis capuccino was zeer leuk. Wifi gratis. Hotel op loopafstand van tram en bus, ideaal dus om Rome met het openbaar vervoer te verkennen. Station Termini op 15 min wandelen.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    10
    Echt alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Echt alles. Het personeel is zó hulpvaardig en vriendelijk. De romantische kamer met het mooie, knusse terras en niet te vergeten het heerlijke ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,8
    Romantische sfeer van het hotel, prettige ontvangst,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Op de eerste plaats de locatie van het hotel in een zijstraat in een grote oude studentenwijk. Het kwam op mij persoonlijk over als een enigszins sinistere wijk, hetgeen door Mr Antonio absoluut werd tegengesproken en bestempeld als een veilige wijk. Ik was als oma met haar kleindochter daar dan ook wat bezorgd over ivm terugkomst in het hotel in het donker. Dit heb ik vermeden door tijdig weer terug te zijn in het hotel. Verder zijn wat tegengevallen het lawaai van de airco, 1 stopcontact, standaardkamer vrij klein, douche cabine te beperkt, geen ligbad hetgeen toch kon worden verwacht gezien de luxe uitstraling. (Ik had 5 overnachtingen geboekt met kleindochter van 14 jaar, deze optie stond niet vermeld). Kamer ( inpandig op de 1e verdieping) interieur viel ook wat tegen, op de website foto's kwam deze kamer niet voor, behalve de kleur van de gordijnen was er niets van de enthourage van een romantische hotelkamer terug te vinden, meubilair heel summier en sober, tv aanwezig voor de liefhebber....geen klacht, wel jammer...

    Romantische sfeer van het hotel, prettige ontvangst, gastvrijheid, flexibiliteit, service, vriendelijkheid staf (mr Antonio)en medewerkers, verzorgd en schoon, conclusielusie: zeker aanbevelingswaardig!

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    locatie. is naar mijn mening geen buurt in opkomst zoals aangegeven maar naargeestige buurt, m.n in de avond. Ik durfde met kind van 10 in de avond niet lopend naar hotel vanaf Termini.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,9
    Het personeel is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het personeel is top. Zeer behulpzaam. Elke ochtend goede uitleg en tips over de locaties en het openbaar vervoer. Uitstekende service. Tips over restaurants etc. Erg leuk.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    8,8
    De spontane behulpzaamheid van al het personeel, een schone...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De buurt waarin dit geweldige hotel staat is wat armoedig, maar wel levendig en met heerlijke restaurantjes.

    De spontane behulpzaamheid van al het personeel, een schone en zeer comfortabele kamer met dakterras, heerlijk en uitgebreid ontbijt, uitstekende cocktailbar!

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    8,3
    De stille nette kamers en het aangenaam terras aan de inkom.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De buurt rond het hotel is minder aangenaam door de vuilcontainers op straat, maar als je het hotel als uitvalsbasis beschouwd, heb je daar niet veel last van.

    De stille nette kamers en het aangenaam terras aan de inkom. Het ontbijt was ook ruim voldoende, met vers fruit.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    8,8
    Het personeel was stuk voor stuk zeer vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje gehorig en een wat mindere wijk. Lopen door dat laatste is te vermijden door vanaf het Colosseum tramlijn 3 te nemen. Deze stopt om de hoek van het hotel.

    Het personeel was stuk voor stuk zeer vriendelijk en behulpzaam. Elke ochtend even met Alessandro gezeten om de looproutes van die dag door te nemen. Door hem in 3 dagen vele highlights van Rome gezien! Ondanks aankomst om 1.20u in de nacht konden we bij de nachtportier gewoon nog enkele drankjes bestellen en in de bar opdrinken.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    8,3
    We vroegen om kamer met balkon en kregen een dakterras voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt in gribus buurt. Waardoor we ons niet veilig voelden. Savonds de straat vermijden vanwege zwervers en rare lui.

    We vroegen om kamer met balkon en kregen een dakterras voor ons zelf en voor dezelfde prijs. Badkamer was super. Grote tv. Personeel heel behulpzaam. Kan alles vragen

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    9,2
    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel .
    • Groep

    niets

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . mooie kamers , zelfs de luxe van een eigen dakterras

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    7,5
    Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ietwat verouderde infrastructuur

    Lekker ontbijt vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    9,6
    ontbijt fantastisch, mooie kamer, zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    ligging, maar lag wel dicht bij tram

    ontbijt fantastisch, mooie kamer, zeer vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,5
    vriendelijke en behulpzame medewerkers
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijke en behulpzame medewerkers

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Villa San Lorenzo Maria

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: