Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Sirina 4-sterren

Via Crocifisso 30, 98039 Taormina, Italië

#30 van de 71 hotels in Taormina

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 188 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,9
    Hotel ligt onderaan de weg naar Taormina en kun je met de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met Tuinzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift dus als je op de 2de etage zit zul je met de koffers moeten lopen.

    Hotel ligt onderaan de weg naar Taormina en kun je met de auto in 3 minuten bereiken. Parkeren kan in een 7 verdieping tellende parkeer garage waarvandaan je zo het centrum inloopt. Hotel zelf is schoon , netjes en heel vriendelijk personeel. De inrichting doet wat klassiek aan. Ontbijt is prima .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,3
    Het hotel en het personeel is heel aangenaam en proper, net...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De aankleding van kamers en de badkamers zijn wat verouderd maar alles is wel heel proper wat dit toch wat goed maakt.

    Het hotel en het personeel is heel aangenaam en proper, net als het buitenzwembad. Ook het ontbijt was heel lekker en uitgebreid. De ligging is ok indien je 5 min. met de wagen naar Taormina rijdt waar je hem in de parking kan parkeren en dan rustig het stadje zelf kan ontdekken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel leuk, kleinschalig hotel. Zeer charmant en heel rustig. Vriendelijke ontvangst en heel behulpzaam personeel. Ook heel netjes. Je krijgt een gevoel van thuis komen. Wel moet je over een auto beschikken. Naar Giardini-Naxos gaat nog te voet, maar voor Taormina heb je vervoer nodig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Onverwacht spannend om met een redelijk grote auto het hotel te bereiken en te verlaten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tuinzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staan 2 soorten spellingen mbt adres van accommodatie, heb op de navigatie Via Crocifisso ingevuld, kwam toen echt ergens in de midden van nowhere, ergens op een heuvel, nabij een ravijn, was al vrij laat in de avond, nadat er op de navigatie Via Crocefisso werd ingetikt , bracht de Tom Tom ons na een spannende omkeermanouvre bij bovenstaande klif ons naar het hotel, daar aangekomen troffen wij een klein parkeerplaats aan, slechts voor 7 auto 's beschikbaar, was al vol, pas toen we bij de receptie gingen vragen waar de auto geparkeerd kan worden, werd de auto van de eigenaar verplaatst, om de parkeervak te bereiken, moest er een aantal manoeuvres worden uitgevoerd, de weg daarna verliep steil naar boven cq beneden, achteruit de helling op en dan een scherpe bocht moeten nemen en daarbij de stenen muren in de gaten houden, is nogal lastig met een grote gloednieuwe huurauto, gelukkig waren ze vriendelijk om te helpen met het verplaatsen. Tijdens de reservering had ik specifiek gezocht naar een hotel met (gratis) parkeermogelijkheden, volgens de recensies van tripadvisors waren deze aanwezig, had zelf op Google map translate gekeken hoe groot de parkeerplaats was, echter de ruime parkeerplaats (voor circa 20 auto's ) die hierop wordt getoond behoort niet tot het hotel, het was een naast gelegen betaald openbaar parkeerterrein , jammer dat deze verlaten en ( mogelijk definitief?) gesloten was, ik had er graag voor betaald, want dat zou krassen aan mijn huurauto gespaard zijn.

    Lief klein hotel, gerund door een familie, vriendelijk, kamer gelegen op de 3e etage, geen lift aanwezig, dus niet echt geschikt voor gasten met beperkingen in de bewegingsstelstel of fysieke uithoudingsvermogen, werd wel adequaat geholpen met de bagage naar boven te brengen. Er is een bushalte aanwezig, goed voor overdag, in de avond out of service , dus moet je om te gaan eten in een restaurant in het centrum van Taormina met de taxi gaan, kost circa 15 euro per rit, we hadden gekozen om te gaan lopen naar Giardia- Naxos, theoretisch 5 min lopen, praktisch door ontbreken van trottoirs duurde het 10 minuten om het strand veilig te bereiken , om naar het centrum van het strand te lopen, dus naar de boulevard met winkels en restaurant is het ruim 20 minuten lopen, het was die avond goed te doen, want er liepen halverwege de route redelijk veel mensen vanwege de nationale feestdag Maria Hemelvaart. Wat mij dus tegenviel is de lokatie van deze prachtige hotel, het is een beetje ver van zowel Taormina Centrum als van Giardia- Naxos. Dit wordt wel gecompenseerd door de gastvrijheid en door de uitgebreide keuze van het ontbijt, verse jus, fruit uit eigen tuin, zelf gebakken heerlijke taarten, fantastisch bereide roerei, tijdens ontbijt uitzicht op het strand, zeer attente gastvrouw bij het ontbijt. Ma goes ontbijt met de huurauto vertrokken naar de Al Cantara kloof, indrukwekkend , vergeet svp geen waterschoenen of slippers mee te nemen, daarna in de avond met de auto naar Taormina centrum gereden, auto geparkeerd in de parkeergarage, laatste stukje met gratis shuttle naar de top, amfitheater bezocht, let op dat uiterste toegang om 17.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Heerlijke accomodatie voor wie van echte sfeer houdt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was uitgebreid, maar had voor ons minder uitgebreid gehoeven maar dan met verser of luxere producten.

    Heerlijk hotel in oude, Italiaanse sfeer waardoor je je in de jaren '70 in Italië waant. Fijn zwembad om lekker uit te rusten na de drukke omgeving. Ontzetten schoon en hygiënisch allemaal!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Super ! Een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets !

    Super proper , fantastisch ontbijt . Heeft uitstraling en gevoel van een betere classe . Gezellige buitenterras .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,2
    Prachtig huis;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tuinzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch nog een stuk rijden naar het centrum van Taormina

    Prachtig huis; mooi zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,2
    Prima, aanrader voor degenen die rust zoeken. Wel kamer aan poolzijde boeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tuinzicht
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan voorkant hotel hebben storend uitzicht. We konden ruilen gelukkig.

    Goed ontbijt en vriendelijkheid staf

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    5,8
    De vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De piepkleine en weinig functionele bad- (douche-kamer) is niet naar verhouding van de prijsklasse. Gebrek aan gastvrijheid van de directie. En voor de zwemmers: Zwemmuts voor iedereen verplicht !

    De vriendelijkheid van het personeel. De verzorgde en stijlvolle inrichting van de ontvangstruimten. Parking.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    10
    Kleinschalig hotel (villa), prachtig traditioneel ingericht,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Giardini Naxos op loopafstand (~2km). Taormina enkel met auto/bus/taxi (15-20 euro) bereikbaar

    Kleinschalig hotel (villa), prachtig traditioneel ingericht, buitengewoon vriendelijke en behulpzame medewerkers, persoonlijke service, sfeervolle kamer met (klein) balkon, mooi uitzicht, heerlijk uitgebreid ontbijt buiten op terras of binnen in ruime ontbijtruimte, fijn zwembad met 10-12 ligbedden -> ruim voldoende plaats in schaduw of zon

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    9,2
    Heel vriendelijke uitbaters, warm onthaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging was voor ons goed omdat we een huurauto hadden maar zonder auto is het minder goed gelegen. In de buurt is een ziekenhuis dus je hoort regelmatig een ambulance. Dat stoorde ons niet maar sommige klanten vinden het mss wel vervelend.

    Heel vriendelijke uitbaters, warm onthaal. Rustig verblijf met alle comfort. Mooie grote kamers met groot terras. Uitstekend verblijf !

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    8,8
    vriendelijkheid, hulpvaardigheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grote weg en bouwwerken nabij. WiFi niet overal bereikbaar.

    vriendelijkheid, hulpvaardigheid. Veel ruimte. Perfect ontbijt.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    9,2
    De ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De ontvangst. Enorme gastvrije mensen. Uitstekend onbijt.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: