Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Soleil 3-sterren

Via della Cartiera 13/15, 10010 Colleretto Giacosa, Italië

#1 van de 2 hotels in Colleretto Giacosa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 92 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    10
    Een topper voor iemand die rust en klasse wenst te combineren!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Fantastische ontvangst - super vriendelijk. Kamer was een wauw effect: groot, net, verzorgd, gewoon af. Leuk om in het openluchtzwembad te kunnen vertoeven. Zeer rustige omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    4,2
    T zou heel mooi kunnen zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedurende ons verblijf van 2 nachten was t erg rustig. Toch kregen we de kleinste kamer. Het zwembad werd van t slot gehaald voor ons, maar was niet schoongemaakt. De ontbijtkamer was nog versierd met kerstballen aan de lamp, de planten stonden er zielig bij en n dikke laag stof op de koelkast. Het onbijt op zich geen opmerking over, alleen dat delen in de zon stonden waar de termometer die er hangt 37,8 graden aan gaf😳 De slaapkamer was op zich netjes maar in de rand van de douche toch schimmelvorming. Het restaurant was op donderdag en vrijdagavond niet open voor ons. De kok moest elders een buffet verzorgen. Na 21.00 kon je niet meer met je auto met de pas het terrein op. Het personeel was dan niet meer aanwezig. Hierdoor hebben we ons niet aan de regel gehouden dat je geen eigen producten mag gebruiken, we konden niet bij de bar bestellen. Het zou n heel mooi complex - vakantieverblijf kunnen zijn. Het ligt mooi en t gebouw en tuin straalt iets sfeervols uit. Nu lijkt de aandacht meer naar feesten en partijen uit te gaan. Wij hebben voor minder geld mooiere verblijven gehad.

    Bij het vertrek kregen we n flesje barberawijn mee.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    5,8
    niet geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt ! Airco !

    Het ontbijt was zeer basic . Kan veel beter. Charcuterie werd niet aangevuld .Kamers waren goed maar airco vonden we niet optimaal werken. Is niet leuk dat je het iedere keer moet gaan vragen . Veel verwisseling van personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    3,5
    Bijzonder klantonvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder klantonvriendelijk. Wij hadden bij het hotel geboekt van 19 augustus tot en met 21 augustus. Bij het hotel aangekomen op 19 augustus bleek er niemand aanwezig. Herhaaldelijk aanbellen leidde tot geen reactie. Telefonisch bleek een antwoordapparaat te zijn ingeschakeld. Het hotel bleek leeg. Richting booking.com had het hotel kennelijk laten weten, dat het hotel overboekt was en ons dus niet kon ontvangen. Regelrecht in strijd met de waarheid dus, nu het hotel volledig leeg was. Wij gaan hier nooit meer naar toe. Zie ook de andere negatieve beoordelingen van dit hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    3,3
    Nooit meer ! Het verblijf was een complete mislukking!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden reeds een mooie vakantie achter de rug tot we Villa Soleil kwamen … Het hotel probeert zich te meten aan sterrenhotels of hotels met een hogere standaard, maar komt niet in de verste buurt. De foto’s tonen een mooie illusie, de werkelijkheid is echter anders. Een verblijf voor hotelgasten bestaat, uit een veelheid van regels en plichten, maar geen rechten. Ik geef hieronder een overzicht. 1) Ik had een aantal dagen voordien een mail gestuurd dat we normaal op de geboekte dag tussen 13 en 14 uur zouden aankomen. We kwamen aan rond 14.00 uur. De receptie was gesloten, de kamer was niet klaar en er werd ons vriendelijk gevraagd om na 16 uur terug te komen (Op dat moment waren slechts vier kamers verhuurd...). De receptie is niet toegankelijk van 13 uur tot 16 uur. Uitchecken kan enkel tussen 8 uur en 10 uur. Inchecken kan pas vanaf 16 uur. 2) We hadden een familiekamer geboekt met een tweepersoonsbed en voor de kinderen twee éénpersoonsbedden. De standaard van een éénpersoonsbed voor kinderen in een familiekamer bestaat blijkbaar uit smalle campingbedjes met een zeer dunne matras. De dekens waren bovendien niet proper. 3) We hadden dit hotel speciaal geboekt omwille van het mooie kader en het zwembad voor de kinderen. We hadden met andere woorden dit hotel nooit geboekt indien er geen zwembad was of dit zwembad niet toegankelijk was. Het zwembad was op de eerste dag niet toegankelijk. Het zwembad is in normale omstandigheden trouwens enkel toegankelijk van 9 – 13 uur en van 16 – 19 uur (d.w.z. dat het zwembad niet toegankelijk is op het moment dat het hotel gasten in het restaurant kan hebben en tijdens feesten; en het hotel heeft nogal wat feesten…) Het meubilair rond het zwembad was in slechte staat. (3 kapotte ligstoelen en 1 kapotte parasol waren aanwezig) Vermits ik via een aantal reviews was te weten gekomen dat het zwembad reeds in de maand juli niet toegankelijk was, vroeg ik bij het ontbijt naar de stand van zaken met betrekking tot het zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    4,6
    Tussenstop Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren een uurtje te vroeg, wat moeilijk te berekenen valt over zo n grote afstand. En mochten er niet in. Bij binnenkomst, heel slordige indruk in de receptie, geen uitleg, heel mooi gebouw moesten ze het onderhouden, tuin onverzorgd, spinnenwebben in de kamer, ik had al tot 2 x toe mail gestuurd met vraag voor reservatie restaurant, kwam geen enkele reactie op. Restaurant bleek gesloten ( nochtans op website stond open. Ontbijt was ook maar matig. Het geheel gaf ons een slechte indruk. Ons zien ze niet terug.

    De ligging. De pizza bij de buren. Afgesloten parking.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    3,3
    Slecht, barslecht, wij komen nooit terug!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons verblijf waar we veel van verwacht hadden viel tegen van bij de start. We kwamen aan om kwart voor vier, maar men kon ons niet ontvangen (check in pas vanaf 16u! Ok, dan maar terug. Om 18u lukte het wel. Jammer dat de 2 kamers elk aan een uiteinde van het hotel lagen ( hoewel het duidelijk was bij de boeking dat we reizen met onze kids van 16 en 14...). De kamers waren ok, maar niet proper ( stof, dode vliegen in de airco, ...). Het ontbijt viel helemaal tegen. In een veel te warme ruimte stond de kaas en het vlees te zweten, een 2de kop koffie kon je krijgen, als je iemand vond ten minste, koekjes die er lagen waren maanden over datum en echt muf, het brood zo hard als een been, kortom weinig positieve punten! Tot slot was het personeel niet echt vriendelijk en het zwembad de eerste dag niet toegankelijk (omdat ze de sleutel van het hekje niet vonden???). Wij keren er nooit meer weer, ik zou zeggen, maak een andere keuze!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,5
    Prettig, rustig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Telefoon kan sneller opgenomen worden. Men spreekt nauwelijks tot gebrekkig Engels.

    Heerlijk rustige kamer. Zwembad dichtbij. Personeel doet zijn best.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    9,2
    De vriendelijkheid van het personeel en de schitterende...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van het personeel en de schitterende kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    Kamer, balkon, park, vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad niet klaar, huwelijk tot laat in de nacht. Eten niet geweldig

    Kamer, balkon, park, vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,6
    sfeervol gebouw. Uitstekend gegeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sfeervol gebouw. Uitstekend gegeten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    Mooi gebouw en kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onpersoonlijke, gebrekkige service. Matig ontbijt, smerig zwembad

    Mooi gebouw en kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    5,8
    Mooie locatie en kamer, geen aandacht personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Aandacht personeel, vaak afwezig, te laat voor ontbijt, je werd aan je lot overgelaten.

    De Kamer, groot en handig ingedeeld

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    6,3
    De airco op de kamer was een meevaller(buiten 37 gr.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst hadden de pech dat het hotel privé was afgehuurd voor een bruiloft. We kregen een kamer op de 5de verdieping maar er was geen lift. Onze koffer naar boven sleuren kostte veel zweet en puffen. De volgende dag opnieuw! Wegens de bruiloft konden we niet eten in het hotel. We moesten 10km verder rijden naar het dichtstbijgelegen dorpje.

    De airco op de kamer was een meevaller(buiten 37 gr.) Ook het comfort van de WiFi was fijn.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    8,3
    Mooie bewaking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dorpje had niets te bieden. Klein zwembad, terwijl het op de folder foto groot lijkt. Waardeloze wijnproeverij.

    Mooie bewaking. Uitmuntende gerant / chef.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,5
    fijne kamer met buiten een lekker zitje.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hebben slechts eenmaal gegeten in het restaurant. Kwaliteit uitstekend maar de porties waren o.i. veel te klein. Tip Het restaurantje om de hoek. Fantastisch!!!

    fijne kamer met buiten een lekker zitje.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,3
    Charmant hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt

    Charmant hotel

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De handdoeken werden niet verschoond.

    Mooie locatie.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: