Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villaggio Miramare

Via del Littorale 220, 57120 Livorno, Italië

#9 van de 16 vakantiewoningen in Livorno

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 713 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Prima plekje, mooi zwembad, aardig personeel, klein...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bungalows zijn erg gehorig, waardoor we elke ochtend om 6 uur wakker werden van de huilende buurkinderen.

    Prima plekje, mooi zwembad, aardig personeel, klein winkeltje waar je 's ochtends broodjes kunt halen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Middelmatige camping met een aantal niet vermelde minpunten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeergelegenheid buiten camping, gescheiden door een zeer drukke en gevaarlijke autoweg. Badmutsen niet vermeld. Rotsen i.p.v. strand, dus zwemmen in zee geen optie. Campingwinkel zeer minimaal.

    De netheid van de bungalow.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Zeker een verblijf waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant met te weinig tafeltjes en norse eigenaar, die ondanks meerdere gasten die om een tafeltje kwamen vragen, geen zin had om het boventerras ook open te doen. Misschien dat dit te maken heeft met de capaciteit van de keuken, maar dan zou ik daar als eigenaar wel meer mee doen. Nu was het zo dat wij bij aankomst, na een autorit van 14 uur, buiten de camping een restaurant moesten zoeken. Gemiste kans. Tip dus voor mensen die naar deze locatie gaan en willen eten na aankomst: probeer vooraf te reserveren.

    Prima huisje, schoon en ruim genoeg. Mooie locatie aan zee en niet al te ver van het centrum van Livorno, dat absoluut de moeite van een bezoek waard is. Heel vriendelijk en behulpzaam receptiepersoneel. Wij waren er op doorreis en daarvoor is het zeker een prima plek, vlak bij de snelweg en toch rustig. Ook voor kampeerders een prima plek: plaatsen met soort van tuintje en houten picknicktafel én uitzicht op zee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,0
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met Terras
    • Verbleef 9 nachten

    niks je weet wat je van tevoren boekt

    Locatie, makkelijk Toscane ontdekken Locatie aan snelweg gelegen, dus s avonds niet ergens heen kunnen wandelen mobile home heerlijk met airco en 2 badkamers Rots strand maar dat wist je van te voren Mooi zandstrand in Rosingnano Solvay, !!! Bolgheri mooi dorpje,aanrader

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,7
    'Doorgangscamping'
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van de camping was langs een vrij drukke weg en dichtbij een spoor waardoor het geluid van de weg en treinen goed hoorbaar was. De foto's op de website geven een vertekenend beeld van o.a. het zwembad. Het zwembad is niet groot en de ruimte er omheen is beperkt, dus je kan er niet fijn omheen liggen. De enkele bedjes die er staan zijn tegen betaling. Badmuts is verplicht. Het winkeltje op de camping had 's ochtends prima broodjes maar verder was het assortiment erg beperkt. De ligging aan zee is leuk maar het strand is niet fijn: stenen en wederom bedjes die je moet huren. Kortom geen fijne camping voor een lang verblijf, wel aan te raden als 'doorgangscamping'.

    De stacaravan had 2 badkamers en was netjes en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,7
    Aangenaam verblijf !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met Terras
    • Verbleef 8 nachten

    Langs zeer drukke weg en lawaaihinder. Ligstoelen te betalen zowel aan zee als aan het zwembad. Begrijpelijk aangezien ook mensen van buiten de camping langskomen maar een uurtje per dag even in een ligstoel zou aangenaam zijn. Veel 'regeltjes' aan het zwembad, persoonlijk geen probleem mee voor de veiligheid van het kind (niet duiken, geen balgebruik..) maar roken à volonté is dan geen probleem.

    Ligging aan de zee. Kleine camping. Netheid van de mobilhome. Vlotte verbinding met de snelweg om verschillende uitstapjes te plannen maar telkens terug te kunnen keren naar de 'frissere' kust.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    Verzorgte camping met prima personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg klein. Dicht op elkaar en het strand hadden we meer van verwacht. Alleen stenen en niet te doen in het water.

    Verzorgte camping met prima personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Relaxte tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van nabij liggende autoweg Muggen of bedwantsen?? in stacaravan

    Kleine gezellig camping. Goed restaurant. Voor plaatsen aan zeezijde een leuk privéterras Verfrissend zwembad, wel met badmuts 😁 Opgedekte bedden en handdoeken bij stacaravan. Verouderde stacaravan maar nog in vrij goede conditie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Prima camping, maar zou zelf niet snel weer naar deze omgeving gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel in winkel en restaurant spraken slecht Engels, weinig keuze in supermarktje en wat achterstallig onderhoud. Bij verlaten park sta je gelijk op een drukke weg en kan je te voet niet echt wat doen.

    Bungalows waren prima. Dacht wel dat er bbq op je terras was, maar was alleen op gezamenlijke plek aan de andere kant van de camping. Aardige mensen bij receptie en op het strandje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    6,7
    Prima prijs voor basic onderkomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed lag niet lekker, deze was erg hard. Jammer dat er niet een lekker zitje was in het huisje. Je kon merken dat we in het na seizoen waren. Zo was het zwembad al gesloten in oktober. Ook was het supermarktje beperkt open. Dit staat op internet nergens aangegeven. .

    Basic onderkomen, prima prijs. Wel schoon. Mooi uitzicht over de zee. Restaurant is prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    7,9
    Leuke plek,prima huisjes!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel receptie was heel erg vriendelijk. Personeel bij restaurant was niet goed,het eten daarentegen was heerlijk. Buitem verwachting goed italiaanse pasta en pizza. Mooie locatie aan zee.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,5
    Fijne camping, waar je heerlijk tot rust kunt komen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Stacaravan met Terras
    • Verbleef 7 nachten

    Vriendelijk personeel, dat adequaat en snel reageerde op vragen. Men gaf je het gevoel lekker vakantie te kunnen vieren zonder je ergens druk over te hoeven maken. Ik durfde van tevoren niet te hopen dat we uitzicht op zee zouden hebben in onze stacaravan, maar dat bleek wel zo te zijn. Prachtig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    6,7
    Prima camping voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren van de auto buiten de poort aan de overkant van een drukke weg. Wij gebruikten de camping als tussenstop, en hadden dus al onze spullen in de auto liggen, geen prettig gevoel. Campwinkel had niet heel veel keuze. Strand is alleen maar steen. Zwemschoentjes en pleisters meenemen.

    Prima rustige camping. Goede uitvalsbasis voor een bezoekje aan Pisa. Prachtige zonsondergang! Vriendelijk personeel en schone accommodatie. Tussen de bomen door uitzicht op zee.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 11 nachten

    De randen van het zwembad hadden lichtelijk alg.

    Het personeel was bij problemen dezelfde minuut bij u. Het restaurant en de supermarkt waren niet duur en goed geregeld. De ligging was heel mooi aan het strand en de bungalow was fantastisch.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,9
    Personeel erg vriendelijk.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren slecht en openbare douches en toileten vies.

    Personeel erg vriendelijk. Uitzicht op zee prachtig. Bij het restaurant was het goed eten. Sta caravan was ruim en schoon.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,8
    Verouderde camping en personeel waarschijnlijk moe door...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde camping en personeel waarschijnlijk moe door einde seizoen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Personeel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan met Terras
    • Verbleef 7 nachten

    Wifi was erg slecht. Weinig te doen voor de kinderen.

    Personeel vriendelijk. Kleine camping en mooi uitzicht op de zee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Vakantie Livorno aan de zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slecht bed. Heel hard en liep schuin af.

    Lekker strand wel je waterschoenen meenemen ivm kiezelstrand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,3
    Mobil Home van goede kwaliteit met alle nodige voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan
    • Verbleef 7 nachten

    Parking was aan de overkant van de zeer drukke weg, niet bij de mobil home

    Mobil Home van goede kwaliteit met alle nodige voorzieningen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    super ligging, super klein quasi privaat strand, mooi, heel vriendelijk, prima restaurant op het domein

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,2
    Heerlijke bungalow aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte campingwinkel

    Lokatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,5
    Exact wat je van een vakantiepark verwacht.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Exact wat je van een vakantiepark verwacht. Vriendelijk ontvangen en genoten van de kust!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,3
    Prima lowbudget plek!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stacaravan met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime stacaravan Schoon Prima restaurant bij het park

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    5,8
    Niet schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    4,6
    vreselijk personeel (Restaurant)!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 3 nachten

    vreselijk personeel (Restaurant)!, super onprofessioneel. we waren heel er slecht behandeld. nooit meer! Ps: te veel lawaai ook.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    5,8
    Compacte bungalow, alles was aanwezig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad was al dicht, reden einde seizoen, en dat op 11 september. Staat nergens vermeld dat het zwembad niet gebruikt kan worden. Wij hebben daar wel op geboekt.

    Compacte bungalow, alles was aanwezig

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    6,7
    huisje was Oké locatie was voor ons goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    dat de inventaris in de keuken met name niet compleet was. je miste een snijplank., messen, kurketrekker/flessenopeneer.we hadden geen warm water. bleek later een schakelaar te zitten maar niemand die iets uitlegt. we hebben uitleg gekregen waar het huis stond dat was het.

    huisje was Oké locatie was voor ons goed. de receptie was hulpvaardig en over het algemeen aardig.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    3,8
    Personeel van het restaurant was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bijna alles. Zwembad eerste week vies water en de tweede week is het zwembad van maandag t.m. donderdagmiddag buiten gebruik geweest. Vrijdag gingen wij weer weg. Bedjes bij het zwembad moet je huren elke dag €5,- pp. Voor jeugdigen (15 jaar) weinig te doen. Bij de zee moet je waterschoenen dragen anders kun je echt niet de zee in. Sanitair in badkamer was erg vies.

    Personeel van het restaurant was vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,4
    dat het personeel aan de balie heel vriendelijk was.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het zwembad was zout water en laat open en vroeg gesloten, bovendien waren de ligbedden heel duur. 5 euro per bed in de week en 7 euro per bed in het weekend. en het zwembad was vuil. in de keuken ontbrak heel veel materiaal. geen airco in de bungalows. geen licht op het terras. vuile ligbedden op het terras. wifi werkte nooit.

    dat het personeel aan de balie heel vriendelijk was. goede ontvangst. en rustige camping.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    kiezelstrand

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airco ! Snikheet Lawaaihinder Zeer dicht op elkaar

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,5
    Dichtbij de zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er mocht s'avonds wel wat vaker een live bandje spelen.

    Dichtbij de zee. Leuke ruime chalet.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,3
    Huisje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zwembad

    Huisje

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    5,0
    Winkel niet open.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Winkel niet open.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: