Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villaggio Calispera

Località Torre Santa Maria, 89866 Capo Vaticano, Italië

#19 van de 36 vakantiewoningen in Capo Vaticano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 449 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,4
    Dankzij het prachtige uitzicht was de eindscore positief, maar wel duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie en de prijs. Kinderen sliepen op een bedbank in de woonkamer/ keuken. Accomodatie was klein en ongezellig ingericht. We moesten € 10,- per persoon bijbetalen voor een zgn clubcard. We mochten dan gebruik maken van het privéstrand, 180 traptreden naar beneden. Dit betekende voor ons € 280,- extra voor een paar dagen aan het strand. Dit zouden jullie duidelijker moeten communiceren. Elke dag was er tot 24.00 uur geluidsoverlast van de dancing, die 10 meter van ons appartement was.

    Het uitzicht. Leuke animatie, helaas wel volledig op Italianen gericht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,7
    Mooi zicht maar te duur voor wat je krijgt!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine kamer voor een gezin van 5. Het was een heel hete zomer en er was melding gemaakt in booking app van airco die er uiteindelijk niet was. Er was wel een plafond ventilator maar deze werkte uiteindelijk niet. De badmeester die plots na 3 dagen verblijf kwam opdagen was belachelijk streng. Het was volgens hem niet mogelijk om van de rand van het zwembad in het bad te springen ((zelfs niet inde diepste zone (3m diepte). De fun was er snel af voor de kids. Dit hebben we nog nooit meegemaakt en we hebben al wat reizen met zwembaden achter de rug. Privéstrand is aanwezig maar er is een extra kost van 10€/persoon ook voor kinderen.=resorttoeslag. Wij zijn een gezin van 5 (kinderen 12-10-7 jaar) en moesten 50€ per nacht bijbetalen naast booking kost. Toch een aanzienlijke kost voor wie het privéstrand niet optimaal gebruikt. Daarom een minder goeie prijs-kwaliteits verhouding naar ons mening. Transparantere kost (=inclusief resorttoeslag) zou veel oprechtere aanpak zijn. Negatief voor uitbater en booking op dit vlak. Er is hier reeds eerder commentaar op gekomen.

    Prachtig zicht (sicilie, en alle eonische eilanden inclusief Stromboli). Zonsondergang is fenomaal. Het zwembad was open door de avond en nacht. Privé strand is aanwezig maar opgelet van extra kost exclusief booking kost. De animatie deed veel moeite om nieuwe mensen te betrekken. Ze lieten u ook met rust als je er niet op inging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    5,0
    Kan veeeeeel beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Graag verse lakens als ik toekom. Ik heb niet graag de lakens van de persoon voor mij. Vuile douche . Het gehele complex is toe aan renovatie. 1 ontbijtkoek is te weinig voor mij

    een schitterende locatie en uitzicht

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,2
    Het uitzicht en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was ok maar niet erg luxe

    Het uitzicht en zwembad. Ook kamer was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Super, mooie locatie. aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten

    Heel mooi uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    Locatie en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Locatie en uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    4,6
    De prijs was erg voordelig
    • Vakantiereis
    • Groep

    De viezigheid, wij verbleven er 1 nacht, maar de douche was zo vies dat we geen van alle er gebruik van durfde te maken. Complex is gedateerd kan wel een opknapbeurt gebruiken

    De prijs was erg voordelig

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,0
    Prima locatie, mooi uitzocht, zwbad en privé strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gedwongen clubcontributie waar zo goed als niets tegenoverstaand. Daardoor pakte de vakantie duurder uit dan betekend. Schoonmaken accommodatie en kwaliteit van bedden was slecht.

    Prima locatie, mooi uitzocht, zwbad en privé strand

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    4,2
    Het zwembad was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slechte bedden, vooral de bedbank is niet om op te liggen. Oude, slechte badkamer. Personeel spreekt alleen Engels en VWb het zwembad moet je het ene uur zwemcaps op en het andere uur mag je weer af. Net hoe de pet van de zwembadjongen stond.

    Het zwembad was goed.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    6,3
    De temperatuur en het uitzicht waren geweldig, personeel was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bediening kon geen Engels, ontbijt zeer eenvoudig, weinig keus. En de afdaling en beklimming naar het water was vermoeiend, niet voor alle leeftijden geschikt, 250 treden. Voor onze korte trip echter prima (4 dgn)

    De temperatuur en het uitzicht waren geweldig, personeel was vriendelijk, kamer was schoon.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    Locatie, uitzicht en privé strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt.

    Locatie, uitzicht en privé strand.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,3
    Leuk strand waar je ook kan snorkelen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Accommodatie is lastig te vinden

    Leuk strand waar je ook kan snorkelen. Ruim zwembad en super uitzicht

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Villaggio Calispera

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: