Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villaggio Camping Santafortunata Campogaio

Via Capo 39, 80067 Sorrento, Italië

#70 van de 77 hotels in Sorrento

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 724 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Betaald WiFi

    3,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,8
    Camping ligt mooi. Oud klein chalet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden chalet gehuurd. Deze was erg klein en oud. Badkamer oud en klein. Er is geprobeerd schoon te maken maar omdat alles zo oud en de vloer helemaal kapot was zag het er heel armoedig uit. Er is geen strand alleen een rots met trapje het water in. Wij hadden geen uitzicht en dat was erg jammer. Ontbijt was erg zoet, wel prachtig uitzicht vanaf ontbijtzaal

    Camping was mooi gelegen. Zwembad was goed. Shutle-service naar stad was goed geregeld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis wifi. Kurkentrekker in huisje

    Leuk huisje met uitzicht op zee en Sorrento. Park is mooi aangelegd. Goed ontbijt. Prima restaurant. Handig supermarktje. Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Super verblijf Sorrento
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super locatie, mooi uitzicht over de zee en s avonds alle lichtjes van sorrento en napels te zien. Mooi huisje, schoon en fris! Ontbijt prima! Fijn dat je met de shuttle voor 1 euro naar het stadje kon! Ontbijt was goed geregeld! Heerlijke tijd gehad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,8
    Goed verblijf om te slapen maar er is nood aan vernieuwing van de camping
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stacaravan (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Op de website stonden dat er veel faciliteiten aanwezig waren op de camping zoals verschillende bars, fitness, disco.. We kozen voor deze camping om 's avonds iets in de bar te kunnen gaan drinken. De bar viel jammergenoeg wel tegen. Een echte bar was er niet aanwezig. Deze was verbonden met het restaurant dat al om 23u sloot. De fitness stelde ook niet veel voor en een disco hebben we nergens gezien. Er werd ook nergens vermeld dat je een badmuts nodig hebt voor het zwembad. Deze hadden we dus niet mee en daarom moesten we daar badmutsen aankopen. Onze keuken zat ook vol met mieren. Dit was niet fijn om te koken.

    De kamers van onze bungalow waren in orde. Het was een redelijk kleine bungalow maar we hadden wel alles wat nodig hadden. Het was fijn dat we ons eigen strand hadden met gelegenheden om kajak's en stoelen te huren. Ook handig dat er lakens en handdoeken aanwezig waren. We hebben lekker en goedkoop gegeten in het restaurant bij de camping.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,3
    Heerlijke dagen gehad op een supermooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stacaravan (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Onze bungalow had geen airco, waardoor wij 's nachts met de ramen helemaal open hebben geslapen (anders was het veel te warm). Als gevolg hiervan was het al snel een feest voor de Italiaanse muggen, die lekker in onze oren zaten te zoemen.

    Wij hadden onze eigen bungalow op deze camping. De bungalow had een grote veranda met super mooi uitzicht op zee en in de verte de Vesuvius. De camping zelf is erg mooi aangelegd, ontbijt is prima en de shuttle bus service is erg handig om je naar het centrum van Sorrento te brengen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,7
    Weinig slaap op slechte bedden, jammer van de fantastische locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (4 Volwassenen)
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg slechte bedden, waardoor we erg slecht geslapen hebben. De huisjes zijn oud en erg basic. Slechte service qua schoon linnengoed (simpel handdoeken waar je een week mee moet doen).

    Prachtige locatie. Aardig personeel en goed restaurant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,1
    prijs/kwaliteit is deze locatie ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De blokhutten zijn wat aftands en zijn aan vernieuwing toe. (geen airco)

    Het restaurant op de camping is echt goed. Prijs/kwaliteit is het een topper. Het uitzicht vanuit het restaurant is heel mooi. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is ok. Om de mooie dingen in de buurt te bezoeken is de locatie goed gelegen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden erg smal. Bij bijna alle ramen waren de horren stuk of ontbraken helemaal en dat was jammer vanwege de vele muggen.

    Zwembad, camping en accommodatie oogden zeer schoon en netjes. Uitzicht vanaf het terras op de baai. Veel privacy door ligging accomodatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    Super mooi uitzicht op de Vesuvius en Sorrento
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    -Er was geen stoep van de camping naar Sorrento. Wij vonden het erg gevaarlijk om met de kinderwagen op de weg te lopen, doordat eventueel uitwijken niet ging ivm de rotsen. Dit valt de camping niet te verwijten, maar voor gezinnen wel prettig als er een stoep wordt gelegd. -Het matras was wel aan vervanging toe. Helemaal doorgelegen. -Muggennetten voor de ramen zijn welkom.

    Super mooi uitzicht op de Vesuvius en Sorrento goed restaurant super vriendelijk personeel Camping is mooi opgezet met veel bomen en schaduw.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Het was mooi om over de camping te wandelen, er waren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren niet goed, de matrassen waren niet stevig. Je kunt er koken maar is was geen aansteker voor het gas dus we moesten nog lucifers kopen.

    Het was mooi om over de camping te wandelen, er waren sinaasappelbomen die in bloei stonden en heerlijk roken. Verder heb je er bij sommige gedeelten mooi uitzicht op de baai en de Vesuvius op de achtergrond. De ontbijtruimte is ook mooi gelegen en vandaar is er een prachtig uitzicht. Het ontbijt dat inbegrepen was was ook heel prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,9
    Goed maar zou zonder luidruchtige pubers uitstekend zijn geweest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan (2 Volwassenen)
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren altijd bussen vol pubers die behoorlijk wat geluidsoverlast veroorzaakten. Hierdoor hebben wij continu last gehad van herrie.

    Uitzicht en faciliteiten

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    6,7
    Prima als je gauw tevreden bent. Het is schoon maar eenvoudig. Het oogt allemaal wel gezeliig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    De blokhut rook erg muf. Misschien is het moeilijk daar iets tegen te doen. Het was een vrij indringende geur als je terugkwam en het huisje opende kwam de geur je tegemoet.

    Zonder ontbijt geboekt. Eenmaal laatste dag wel ontbeten in restaurant. Kreeg water uit sinaasappelautomaat...eenvoudig ontbijt , maar als je niet al te kieskeurig bent prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    5,8
    Mooi uitzicht op de Vesuvius
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stacaravan (4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet behulpzaam/vriendelijk. 1x in de week maar schone handdoeken, terwijl er maar 1 per persoon aanwezig was.

    Mooi uitzicht op de Vesuvius

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    Hele mooie week gehad, goed ontbijt(incl.) op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan (3 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste nacht was matras erg slecht, MAAR....na gevraagd te hebben naar een andere bij de receptie, werd er meteen gezorgd voor een andere/nieuwe.

    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van receptiepersoneel. Uitzicht vanaf restaurant.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,0
    Te duur voor her gebodene
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer

    Het uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet slecht doorspoelen, lekkage douche

    Zwembad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,7
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zeer slechte matras en dat je alleen kunt betalen met kaart of credit kaart.

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    6,7
    Goede ligging dichtbij Sorrento centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijkerharde bedden. Met knopen in de matrassen.

    Goede ligging dichtbij Sorrento centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    Prachtige ligging met fantastisch uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (3 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige ligging met fantastisch uitzicht. Shuttleservice naar Sorrento is stipt en snel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    Teveel klimmen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Stacaravan (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein

    Goede bedden en hygiëne

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    6,7
    Fijne douche, veranda, locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stacaravan (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden en stoelen, geen WiFi,

    Fijne douche, veranda, locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,3
    Redelijk rustig gelegen bungalow
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bungalow (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    verbindingen naar en verbindingen stadje minder na 22:00 geen stadsbussen

    Inrichting bungalow

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    8,8
    Gezellige locatie met onze eigen bungalow die van alle...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Is wel wat oud allemaal, maar verder prima

    Gezellige locatie met onze eigen bungalow die van alle gemakken voorzien was. Service shuttle bus en ontbijt waren top!

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    6,3
    De campingplaats ligt afgelegen, buiten het standcentrum...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De camper was écht klein. De locatie van onze camper op het kampeerterrein was niet ideaal. Vlak aan de sanitaire blok waar kampeerders met tenten/caravans terecht konden. Enorm veel last van lawaai. Weinig privacy. Om gebruik te maken van het zwembad moet je een badmuts gebruiken. Staat nergens aangegeven (?) dus je moet ze daar aanschaffen.

    De campingplaats ligt afgelegen, buiten het standcentrum maar toch nog op wandelafstand. Openbaar vervoer stopt voor de camping.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    Afhankelijk van wie je treft (.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Let goed op waar je staat!

    Afhankelijk van wie je treft (...) top-service!!! Uitzicht adembenemend, let op schaduw. Douchegelegenheden prachtig mooi en schoon. Restaurant prima en niet duur. Kortom: aanrader!

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    5,0
    Lokale was prima weekend erg druk andere dagen lekker rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden erg slecht accommodatie slecht onderhouden koelkast viel uit elkaar maar 3 dekens voor 4personen ook maar 3 stoelen op terras werd wel hersteld door personeel restaurant was op dinsdag dicht shuttle service van camping werkte niet daardoor laat en in het donker langs drukke weg moeten lopen naar dichtbij liggend restaurant

    Lokale was prima weekend erg druk andere dagen lekker rustig

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ligging

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    de toestand van de stacaravan

    De locatie

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    8,3
    Leuk soort caravan met uniek uitzicht op zee!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuk soort caravan met uniek uitzicht op zee! Schoon linnengoed. Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    de herinneringen van 20 jaar terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de bedden waren echt uitermate slecht... :(

    de herinneringen van 20 jaar terug

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    6,3
    Zwembad, mooie bosrijke camping
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er liepen hordes mieren door de bungalow, die binnen konden komen door kieren in de bungalow. Inrichting erg basic.

    Zwembad, mooie bosrijke camping

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    7,9
    Uitzicht en restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht en restaurant

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,2
    mooi groen
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    mooi groen

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: