Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villaggio Turistico Baia Serena

Corso Caulino 80, 80069 Vico Equense, Italië

#24 van de 37 vakantiewoningen in Vico Equense

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 184 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    4,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Een lieflijk aangelegd vakantieparkje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiebungalow met uitzicht op de zee (4 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaatsen bij de accommodatie zijn krap en de toegangsweg is erg stijl en met scherpe bochten

    Een lieflijk aangelegd vakantieparkje. Rustig en geweldig uitzicht, vooral vanaf het zwembad en het terras van het restaurant. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en geven goede tips. Erg fijn dat er airco in het huisje zit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,7
    Behulpzame vriendelijke uitbater
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (3 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    We moesten de regelmatig om propere handdoeken vragen. De bungalow werd niet meer gepoetst tijdens ons verblijf. Dat moesten we zelf doen.

    De uitbater was heel behulpzaam. Hij sprak vlot Engels, Frans en Duits. Als Italiaan kan dat tellen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    5,8
    Geheel niet voldeed aan de omschrijving van de website en verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met uitzicht op zee (2 volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    De omschrijving van Village geeft een andere verwachting dan de werkelijkheid. Het is dus gewoon een camping met simpele houten huisje's. Het enig wat overeenkwam met de beschrijving is het uitzicht, ten minste als je een huisje met zeezicht hebt geboekt anders kijk je tegen bomen aan. Voor mensen slecht ter been is dit niet te doen vanwege de steile paden op de camping. De tv was gemonteerd boven de badkamerdeur en er was geen zitruimte anders dan het keukentje. Je diende de stoelen van het terrasje in de keuken te zetten wilde je binnen zitten om van daaruit naar het plafon te staren wilde je tv kijken. Ook werden wij geconfronteerd met het feit dat de keuken gesloten was en pas half juni open ging. Dat betekende dat je naar de dorpen in de buurt moest om te eten. Als je dan geen eigen vervoer hebt is dat haast niet te doen. Wij hadden ontbijt bijgeboekt en hebben 5 dagen broodjes met chocopasta en jam gegeten. Ondanks een welwillende beheerder was die ook gewoon gebonden aan de beperkte faciliteiten. Geen aanrader dus!

    Het uitzicht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    Het uitzicht en de rust
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bungalow
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk wat muggen dus buiten zitten was niet aan de orde

    Het uitzicht en de rust

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,3
    Mooie locatie, rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het park was niet erg goed onderhouden.

    Het uitzicht was fantastisch!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,9
    Uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Uitzicht op Zee (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bungalo is basic.

    Uitzicht. Parking ter plaatse is gratis. Wel enkel voor kleine autos.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op Zee (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    parkeren

    uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Heel aardige eigenaren en fijne bungalow, schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met uitzicht op zee (2 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkon klein

    Uitzicht en bungalow

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,1
    Het is een uitzonderlijke prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedden zijn slecht. Het geheel is sterk verouderd. Men schrijft over moderne bungalows, maar dat was 30 jaar geleden zo. Airco is een must (in de zomermaanden)!

    Het is een uitzonderlijke prachtige locatie. Een geweldig uitzicht over de baai van Napels. Sprookjesachtig mooi, echt geweldig! Ook de beheerder en zijn vrouw zijn uiterst vriendelijk.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: