Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villaggio Residence Nettuno

Via A. Vespucci 39, 80061 Massa Lubrense, Italië

#18 van de 22 hotels in Massa Lubrense

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 260 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    6,3
    prima bij mooi weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Bungalow Met 2 Slaapkamers.
    • Verbleef 2 nachten

    het huisje is erg eenvoudig en we keken uit op prikkeldraad en airco, was armetierig. Door het slechte weer konden we buiten niet veel doen.

    Je loopt makkelijk naar beneden naar het strand en je kunt daar heerlijk eten. De mensen zijn vriendelijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Leuk huisje met prachtig uitzicht -
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Caravan
    • Verbleef 1 nacht

    De keuken in het huisjes miste een paar essentiele dingen, dus er was een kooktoestel maar geen aansteker / lucifer. Zorg dus dat je een paar basis dingen bij je hebt.

    Leuk huisje, alles mooi schoon, vriendelijke mensen met een goede kleine winkel voor wat benodigdheden. De kinderen vonden ook de tafeltennistafel leuk. Het was erg relaxt allemaal

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,8
    Dit doen we nog een keer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Bungalow met 1 slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Weinig negatiefs. De enige opmerking die ik zou kunnen maken is dat de sanitaire voorzieningen in de bungalow wat oud waren. Desalniettemin functioneel dus niet echt een probleem.

    Goede faciliteiten en een geweldig animatieteam voor de kinderen! Ze hebben zich geen seconde verveeld. Het personeel was altijd vriendelijk en erg bereid je verder te helpen. Bovendien was iedereen erg vriendelijk voor onze kinderen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,9
    goed verbijf rechtstrekse verbinding met de boot naar Capri.
    • Stel
    • Superior Bungalow
    • Verbleef 3 nachten

    dat er al diverse eetgelegenheden gesloten zijn in deze tijd.

    parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    goede plek in hectische omgeving aan super mooie kust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Bungalow Met 2 Slaapkamers.
    • Verbleef 7 nachten

    irritante kinder animatie

    mooi uitzicht, compleet aanbod op de locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,7
    Prachtig uitzicht & helder blauw water.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Bungalow met 1 slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant is niet te eten. Ze kunnen zelfs geen patat/pizza bakken.

    Prachtig uitzicht & helder blauw water.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    8,3
    Geweldige Italiaanse sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het klimmen;)

    Geweldige Italiaanse sfeer. Uitstekend en goedkoop restaurant met iedere avond live pianomuziek.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,2
    Uitstekende bungalow.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het (opzet) zwembad water is kouder dan de zee.. Het strand zijn kiezels; neem waterschoentjes mee en iets om op te liggen

    Uitstekende bungalow. Zeer snelle service (direct) bij een mankement. Op locatie spreken ze prima engels en zijn met alles behulpzaam. Leuk dorpje (eigenlijk alleen restaurantjes) In winkeltje alles te koop. Goede busverbinding met bv Sorrento

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    9,6
    Wij waren in het laag seizoen en hadden een goede prijs voor...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij waren in het laag seizoen en hadden een goede prijs voor een stacaravan die werd geupgrade naar een bungelow. Erg schoon leuk roze huisje met veel ruime. Genoeg plek om buiten te zitten en prachtig uitzicht.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    De locatie en het uitzicht is top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden liggen niet geweldig

    De locatie en het uitzicht is top! Schattige huisjes

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    7,5
    we kregen een gratis upgrade van stacaravan naar bungalow,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    we kregen een gratis upgrade van stacaravan naar bungalow, leuke locatie vlakbij het strand

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,5
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eenvoudige kamer

    Uitzicht

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,9
    uitzicht en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    afstand tot bezienswaardigheden of andere plaatsen (een beetje uithoek)

    uitzicht en personeel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: