Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Undulna - Terme della Versilia 4-sterren

Via Gramsci 2, 54038 Cinquale, Italië

#5 van de 10 hotels in Cinquale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 311 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,2
    Super ontspannen vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks,minpuntje is wel de bar,wordt niet echt gebruikt.

    Wij zijn heel erg uitgerust bij dit hotel. Allereerst moet ik erbij zeggen,dat wij een comfort kamer hadden geboekt volgens de foto's en beschrijving bij booking.com. Helaas zijn de foto's niet altijd even kloppend bij booking, dit zou veranderd moeten worden. Wij kregen een kamer die er niet sfeervol uitzag, waarbij mijn partner ging naar de receptie toe om hierover te praten. Wij kregen toen een upgrade naar een suite (complimenten!). Vanaf toen was het verblijf alleen maar super. Erg uitgebreid ontbijt voor italiaanse begrippen,variatie. Genoten van de thermaal baden, lekker. Gezwommen in de zee,5 minuutjes wandelen,tuin en park door en weg over. Super behulpzaam personeel,als wij iets vroegen, kon dat geregeld worden. In de omgeving genoeg lekkere restaurantjes te vinden, Il Cascinale is een aanrader op 10 minuutjes rijden. Kortom, super locatie,super behulpzaam personeel,super zwembad,leuke omgeving,super ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    2,9
    Verschrikkelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Alles, vanaf de ontvangst tot vertrek. Zeldzaam slecht. Oud gepimpte hotel. Ik had blijkbaar een kamer geboekt zonder ontbijt. Niemand die er een opmerking over maakte. Na het ontbijt kwam de verrassing: een nietszeggende manager wilde mij Euro 20,00 laten betalen voor het ontbijt, hetgeen ik weigerde op grond van het bovenstaande en bovendien was ik alleen (prijs Euro 10,00 p.p.). De receptionistes aangesproken op hun onprofessionaliteit (waren dezelfde als de avond tevoren toen ik arriveerde). Men keek mij met verbazing, maar betaalt heb ik niet. De manager van dienst heb ik een uitbrander gegeven en gezegd dat ik hier nooit meer terugkeer. Overigens was het ontbijt dramatisch slecht, in een nog dramatischere setting. Hoe krijg je het voor elkaar!

    Niets, wat een slecht hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,2
    Chic en mooi hotel, alleen onverwachts toch duurder dan gedacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We dachten toch zeker via booking.com inclusief ontbijt te hebben geboekt. Blijkbaar was dit niet het geval en was de boeking omgezet naar alleen de overnachting. Na twee nachten en dus twee keer ontbijten moesten we maar liefst 80 euro bijbetalen voor dit ontbijt! Voor ons wel even een tegenvaller. Het ontbijt was wel zeer uitgebreid en netjes verzorgd, maar als er zo onverwachts kosten worden bijgerekend is dat niet fijn! De vrouw aan de receptie gaf aan dit vaker mee te maken. Waarom melden ze dan niet even nadrukkelijk dat het ontbijt niet inbegrepen is? Voor ons toch een teleurstelling geweest.

    Zeer net en chic hotel, personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,1
    Leuk complex, maar wel wat aandachtpuntjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Een eitje bij het ontbijt kost je €2,-, voor de rest alles aanwezig. De massage (extra) is wat aan de prijs. Het thermale zwembad kan wel een update gebruiken, evenals wat andere faciliteiten op het terrein. In de nabije omgeving is in het naseizoen weinig mogelijkheden om wat te eten. Veel is al dicht, of heeft een beperkte kaart. Strandpaviljoens op 1 oktober definitief dicht.

    Ligt aan het strand, moet wel een weg oversteken. Het ontbijt was goed evenals het avondeten. De kamers zijn goed en schoon.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    7,9
    Zeer rustig en zeer vriendelijke bediening in restaurant
    • Zakenreis
    • Stel

    Menu kaart beperkt

    Zeer rustig en zeer vriendelijke bediening in restaurant

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,9
    Temperatuurregeling op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Temperatuurregeling op de kamer.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: