Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B I Visconti

Via Pasquale Scura 77, Historisch Centrum Napels, 80134 Napels, Italië

#158 van de 766 B&B's en herbergen in Napels

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 695 beoordelingen over deze B&B

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,6
    Voor mij perfect, maar ik was er te kort om anderen een echt gedegen advies te geven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de badkamer wat aan de kleine kant, maar groot genoeg als je bedenkt hoe de huizen en gebouwen in Napels in, naast en tegen elkaar aan staan.

    Het is een klein hotel op een ontzettend leuke plek in Napels. Als je aan de binnenzijde van het pand zit, heb je volstrekte rust. Zit je aan de straatkant, dan kijk je zo vanaf je balkon het echte Napels in: de visboer die zijn waren uitlaadt, de overige onduidelijke winkeltjes, de stokoude overbuurvrouw die vanaf haar balkon de boel in de gaten houdt. De ramen zijn vrijwel geluiddicht, dus de voorbijrazende brommertjes hoor je 's nachts gelukkig niet.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,7
    PRIMA VOOR EEN NACHT ALS JE HET CENTRUM VAN NAPELS WIL ZIEN OF OP DOORREIS BENT.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    DE KAMER WAS ERG KLEIN EN ERG BASIC, MAAR DAT IS VAAK MET EEN EENPERSOONSKAMER. HET VERVELENDST WAS DAT DE DOUCHE NIET WERKTE, ER KWAM GEEN DRUPPEL WATER UIT. DE BEHEERSTER REAGEERDE ALS OF IK HET VERZON EN GING ER VERDER NIET OP IN. WASSEN AAN DE WASTAFEL KAN OOK.

    ONTBIJT WAS SUPER. LIGGING MIDDEN IN HISTORISCH CENTRUM PRIMA. OPHAAL SERVICE VANAF VLIEGVELD GOED GEREGELD.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,8
    Fijne plek midden in het historische levendige centrum van Napels!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is niet erg ruim, waardoor je geen zitgedeelte hebt. Wanneer je er langer dan een paar dagen verblijft is dit wel een gemis en is de kamer aan de kleine kant. Je hebt geen koelkast op de kamer. Het wifi-signaal was niet altijd even sterk.

    Schone nette kamer met moderne badkamer. Comfortabele bedden. Zeer vriendelijk personeel. Vrouw van de receptie vertelde van alles over de hotspots van Napels en sprak goed Engels. Prima ontbijt met oa vers fruit en yoghurt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    De ideale B&B voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer - Split-Level
    • Verbleef 3 nachten

    I Visconti heeft mooie kamers en een prima staff. Het ligt erg centraal in het oude centrum. Een ideale plaats om op wandelafstand Napels te verkennen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    10
    Heerlijk verblijf in een authentieke en aparte stad met weinig toeristen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    B&B in het midden van het centrum met prachtige kamers. De liggings is prima. Vanuit de B&B loop je gemakkelijk naar alle bezienswaardigheden toe. Het personeel is servicegericht en super vriendelijk. Ontbijt ook prima (croissants, boterhammen, ham, kaas, jam, (rode) sinasappelsap) Tips om uit eten te gaan in de buurt van de B&B: Trattoria Nanni ( Via Tommasos Senise) voor de authentieke Napolitaanse keuken; Munaciello (piazza del gesu) voor de heerlijke piza's; taco's (via domeminco capitelli) fastfood restaurant met Mexicaanse gerechten waar ook Napolitaanse families te vinden zijn.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    10
    Midden in het centrum, vriendelijk personeel en super kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is heel eenvoudig en de thee was heel lauw. Kwam uit een thermoskan. Vanwege de kwaliteit-prijs verhouding mag je niet meer verwachten.

    Midden in het centrum, vriendelijk personeel en super kamer. Modern en schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    De Ligging was ideaal, dicht bij Toledo.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel tegen. De hygiene was ook niet optimaal en de badkamer was heel klein.

    De Ligging was ideaal, dicht bij Toledo. Op wandelafstand van veel bezienswaardigheden. Heel vriendelijk onthaalt geweest en veel uitleg gekregen van de dame aan de receptie!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,2
    Zeer vriendelijke staff
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Je hoorde wel eens wat de andere mensen op hun kamer aan het doen waren, niet zo geluidsdicht dus

    Zeer vriendelijke staff Prima ligging Ontbijt was goed, alles wat je nodig had Airco Zeer netjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,2
    Goede locatie om Napels te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer - Split-Level
    • Verbleef 3 nachten

    De douchestraal was wat zwak.

    Goede localisatie vlak bij het historisch centrum van Napels en de metro Authentiek gebouw met mooi gerenoveerde kamers Ontbijt verzorgd. Personeel heel vriendelijk en klaar om adviezen te geven voor de bezienswaardigheden ine en rond Napels. Airco werkt perfect

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    Wij hebben genoten van de stad, de vriendelijke mensen en hebben veel mooie dingen gezien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de accommodatie lag tegenover de straat die rechtstreeks naar het oude centrum leidde.Op 5 minuten lopen was de metro Dante. In korte tijd waren we daardoor op het station vanwaar de trein naar Pompeii vertrok.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    9,2
    Geweldig. We waren zeer content met deze locatie. Geweldige ligging in hartje Napels.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt tegen, maar als je een matige slaper bent is er wel altijd wat verkeerslawaai op de achtergrond ondanks de goede isolatie. Jammer dat er geen raam daardoor open kon blijven voor frisse lucht.

    De ligging. Vriendelijke mensen. Hoe het eruit ziet.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,2
    Genieten midden in Napels
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mooie plek dichtbij veel leuke plekken in Napels. De medewerkers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Fijne kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    8,3
    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,8
    Vriendelijk onthaal en heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk onthaal en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    10
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel. Comfortabele kamer en fijn bed. Heel mooi gebouw. Perfecte locatie om Napels te ontdekken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel, heel meegaand,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer - Split-Level
    • Verbleef 4 nachten

    Uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel, heel meegaand, heerlijk rustige plek midden in het historisch centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,3
    Prima plek in hartje Napels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prima plek om de stad te verkennen - ligt centraal en toch rustig/stil.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    10
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    verse koffie had beter gesmaakt een zacht gekookt eitje bij ontbijt, vers brood zou ook gesmaakt hebben

    vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    9,2
    Mooie b&b in hartje Napels
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mooie b&b met goede ligging om Napels te ontdekken. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Het ontbijt is lekker en verzorgd. Grazie!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    Leuke accommodatie in centrum Napels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met ligging aan de straat wat gehorig

    Prima ontbijt, kamer netjes en ruim, douche perfect! Gemma was zeer gastvrij en behulpzaam!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    10
    aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Goede locatie, mooie kamers, behulpzaam personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    10
    Super leuke locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Super vriendelijk personeel , leuke schone kamers en heerlijk ontbijt! We komen zeker terug!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,6
    Fantastische hotel midden in Napels
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Fantastische plek midden in de stad, met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    Prachtige locatie !
    • Vakantiereis
    • Groep

    veel trappen met leuke oplossing voor bagage! in het oude gedeelte kleine kamers, luidruchtiger langs straatkant en kleine bedden. kleine ontbijtruimte

    Prachtige locatie ! dicht bij de oude binnenstad! vriendelijk personeels en zeer behulpzaam; wij hadden een mooie kamer ,vernieuwd en met het nodige comfort! en uitzicht op de binnenkoer waardoor ook rustig!

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    10
    Het is een top locatie midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het is een top locatie midden in het centrum. Alles op loopafstand . Kamer netjes en schoon. Ontbijt goed verzorgd, lekker en voldoende. Openbaarvervoer in de buurt.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,8
    Een fantastisch ontbijt in een zeer knus B&B midden in...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De beperkte ruimte van de douche, maar ondanks dat allemaal plezierig en netjes.

    Een fantastisch ontbijt in een zeer knus B&B midden in het centrum.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    8,8
    Heerlijk ontbijt, zeer gastvrije mensen met goede adviezen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Heerlijk ontbijt, zeer gastvrije mensen met goede adviezen over bijvoorbeeld restaurantjes, deze moet je zeker opvolgen! Locatie is echt perfect, midden in het oude centrum. Hier ga ik een volgende keer zeker weer naar toe!

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    8,8
    De centrale ligging aan een zeer druk straatje, maar toch...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden moeite het hotel te vinden. Dat lag wel een beetje aan het feit dat we niet meteen door hadden dat de nummers in de straat zo ongewoon zijn in Napels. (niet een even en oneven kant maar doorgenummerd) De privé parkeergelegenheid bevindt zich op 800 m van het hotel en bestaat uit een parkeergarage van hotel Oriente. Je dient je sleutels achter te laten en je auto wordt onafgesloten en met de sleutels er in weggezet. Je krijgt wel een reçutje, voor wat het waard is. Er zou altijd toezicht moeten zijn in die garage, maar toen wij de auto kwamen ophalen was er niemand aanwezig in de garage en hadden we zonder problemen een willekeurige auto mee kunnen nemen. Ik vraag me af wat de verzekering zou zeggen als we geen auto meer hadden aangetroffen Dan moet je dus eerst zien je bagage uit te laden terwijl er bij de B&B zelf geen parkeergelegenheid is. Gebruikelijk in Napels is dat je je auto gewoon midden op straat achter laat en desnoods alles blokkeert, maar dat weet je op dat moment nog niet.

    De centrale ligging aan een zeer druk straatje, maar toch rustig want aan een binnenplaatsje gelegen. Je bent hier meteen ondergedompeld in het Napolitaanse drukke leven.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,2
    Ik kwam 's ochtends vroeg in Napels aan, maar kon gelijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik kwam 's ochtends vroeg in Napels aan, maar kon gelijk mijn bagage stallen en ik kreeg een gratis ontbijt! Erg vriendelijk personeel en het ontbijt (met zelfgemaakte taart en yoghurt) is super! De ligging is fantastisch, op 50 meter van Via Toledo.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    9,2
    aan de rand van de Spaanse wijk en het historisch centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heeft niks met de B&B te maken, maar Napels viel ons erg tegen. Maar misschien komt dit ook omdat we al veel mooie dingen hebben gezien op onze 12-daagse reis door Zuid Italië.

    aan de rand van de Spaanse wijk en het historisch centrum. Een geweldige bagagelift, maar zelf moet je wel naar de 2e verdieping klimmen.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    9,2
    De locatie is perfect: rondom een binnenplaats op de tweede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets viel tegen. Je zou hoogstens wat over de smaak van de inrichting kunnen vertellen.

    De locatie is perfect: rondom een binnenplaats op de tweede verdieping dus 's nachts vrij stil. Sfeervol, aardig en hulpvaardig personeel, lekker ontbijt, schoon, relaxt.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,5
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    brood was niet vers, kamer is erg donker.

    locatie

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel. Ligging aan de rand van het oude centrum. Uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,5
    geen lift
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen lift

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Superlocatie en heel gastvrij
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Superlocatie en heel gastvrij

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    Het gastvrije ontvangst in combinatie met de mooie schone...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechts de koffie bij het ontbijt.

    Het gastvrije ontvangst in combinatie met de mooie schone kamers.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    9,6
    Vanuit de b&b direct in de drukte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vanuit de b&b direct in de drukte. Maar IN de b&b stilte en rust. 's Nachts is het er stil! De familiekamer is een juweeltje.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van B&B I Visconti

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: