Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Boutique Hotel Zum Rosenbaum 4-sterren

Goldgasse 3, 39010 Nalles, Italië

#3 van de 9 hotels in Nalles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 154 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Nette kamers, vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen of zeer slechte WiFi connectie. Geen mogelijkheid om s middags iets te eten, geen room service , geen minibar of frigo. Voor deze prijs hadden we dit wel verwacht. Afgelegen dorp, niets te beleven s avonds . Supermarkt gesloten tussen 12u30 en 16u Tussen 14 en 16 u was het dorp uitgestorven en nergens iets te eten verkrijgbaar, dus onze eerste middag daar hebben we honger geleden...

    Mooie kamer en ruime badkamer. Groot terras met uitzicht op de bergen. Aangenaam zwembad. Zeer vriendelijk personeel . Mooie omgeving . Lekker en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    10
    de persoonlijke benadering , personeel stelt zich voor,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de persoonlijke benadering , personeel stelt zich voor, geeft je een hand, kent je naam! je had werkelijk het gevoel te gast te zijn. Heerlijke tuin. Prima uitvalsbasis vooral zowel bergwandeling als bezoek aan stad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    Fantastisch gelegen om mooie wandelingen te maken.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airco op de kamer. Maar we hebben dan een mobieleairco gekregen.

    Het ontbijt als het diner waren uitstekend, met verse lokale producten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    10
    Was weer super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.

    Al een aantal verblijven in dit hotel gehad, wederom was het weer super. Een adres waar wij graag terugkomen.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    10
    De gastvrijheid, de moderne inrichting met oude details, de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen airco en bij 36 graden is dat warm. Dat is het enige minpuntje. Er werd wel voor een ventilator gezorgd.

    De gastvrijheid, de moderne inrichting met oude details, de wijnen en het ontbijt. Het personeel zorgt voor een optimaal gevoel van ontspanning.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    10
    Totaal plaatje alles bij elkaar
    • Vakantiereis
    • Stel

    Totaal plaatje alles bij elkaar

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: