Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amman Airport Hotel 4-sterren

Queen Alia International Airport, 11104 Al Qasţal, Jordanië

#2 van de 2 hotels in Al Qasţal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 876 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    4,7

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,4
    Met de hotel shuttle heerlijk dichtbij het vliegveld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is niet heel erg goed onderhouden. Wordt wel veel geveegd maar toch stof. Ook wel weer te verwachten in het stoffige Jordanië. Het bed was oncomfortabel te hard voor mij. Kussen te groot en plat. De airconditioning maakt hoop herrie.

    Met de hotel shuttle heerlijk dichtbij het vliegveld. Even puzzelen welke je moet hebben maar uiteindelijk gevonden. Door vertragingen kwam ik laat aan maar keurig netjes bij het inchecken. Ontbijt is uitgebreid maar wanneer je liever geen zoetigheid eet is de keuze wat beperkt. Een omelet word voor je gemaakt maar vraag wat geduld. Ik heb er 20 minuten op gewacht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    5,8
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was erg duur. Je kunt beter in de stad een hotel boeken en dan een taxi nemen naar het vliegveld, dan ben je nog steeds goedkoper uit. Het hotel was erg sfeerloos en meerdere personeelsleden spraken geen Engels. Het hotel vond ik echt afzetterij, omdat ze weten dat er niks anders in de omgeving te vinden is en dus deze belabberde kwaliteit kunnen leveren.

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    3,0
    Een zeer duur hotel met het ontbreken van elke service. Engels niet gekend of gesproken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bijna alles. Het personeel sprak geen woord Engels en verstond het ook niet. Bar en restaurant onder alles qua service en kwaliteit. Om snel te vergeten. Zo iets kan niet meer op vandaag en zeker niet in een hotel zo dicht bij de vlieghaven.

    alleen de ligging dicht bij de vlieghaven was een pluspunt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    5,8
    Dicht bij de luchthaven en daar is alles mee gezegd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was slecht en zeer slecht geïsoleerde kamers waardoor het zeer luidruchtig was.

    Zeer dicht bij de luchthaven, gemakkelijk als je in de ochtend terug vliegt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    4,6
    is dat ik er kon slapen en voor werk was. zou er prive niet dood gevonden willen worden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zwarte schimmel in de badkamer, vieze wc bril terwijl er stond schoongemaakt. vlekken in de lampen kappen en vloer.

    onbijt was niet te eten. engels ontbijt was niet gaar. eieren waren prut en de worstjes waren niet eens gaar. alleen de zoete gebakjes waren lekker maar als ontbijt........ geen fruit of iets in die trend. melk of verse sinaasappel drank. ook nog nooit van gehoord

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    2,5
    Als het niet hoeft, niet doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten een paar uur doorbrengen op het vliegveld van Amman. We hadden dit hotel geboekt, het enige hotel in de buurt van het vliegveld. Het is dat het maar voor een paar uur was, maar het was vies, oud, verlopen, en het eten was buitengewoon smerig. Een dronken gast bij de receptie maakte het 'feest' compleet. Overigens, er was op dat moment wel een groot huwelijksfeest (twee zelfs) gaande met erg mooi uitgedoste mensen. Even los van de harde muziek kreeg je daar een klein doorkijkje in een cultuur, erg moi en kleurrijk. Maar voor de rest, als je er niet hoeft te zijn, niet doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Dicht bij luchthaven
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij luchthaven

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    5,4
    Slechte prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Noch airco, noch internet wekte .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    5,8
    Ontbijt was vliegtuigkost.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was vliegtuigkost. Personeel weinig professioneel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Prima keuze vlakbij het vliegveld van Amman
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relatief duur

    Goed ontbijt en dinner. Kamers waren netjes en schoon. Gratis shuttle naar het vliegveld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,6
    heel prettig
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor de roomservice lag er geen menukaart in de kamer

    de shuttle

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Goed hotel voor een overstay op Amman airport.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op de prijs de ene keer excl de andere inclusief scheelt bij afrekenen ongeveer 20% dus goed opletten bij het boeken

    Goeie shuttle bus.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    6,3
    De gunstige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad was niet in gebruik, maar leeg en vervuild. Buiten zitten was niet mogelijk, het tuinmeubilair was ook vervuild en stuk.

    De gunstige ligging. De kamers waren goed. Véél te duur voor dat wat het hotel bood. Wij hebben niet ontbeten.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    5,8
    Het bed was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is aan het personeel te merken dat ze weten dat hun gasten toch maar voor 1 nacht komen, omdat ze op doorreis zijn. Ik merkte geen greintje gastvrijheid of echte hartelijkheid, die ik verder overal in Jordanie tegenkwam, en die je ook mag verwachten in een duur hotel.

    Het bed was uitstekend

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    3,3
    slecht ontbijt, kleine kamer, vergane glorie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    slecht ontbijt, kleine kamer, vergane glorie

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    4,6
    AC not working.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    AC not working. Absolutely horrendous breakfast

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Amman Airport Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: